Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Evet sık sık emzirmek gerektiğini biliyordum öyle de yaptım ama sütüm yetmiyomuş insan acemi olunca pek anlamıyo..ağrıyla sızıyla uğraşmaktan yememe içmeme dikkat edemedim ki..humana aldım içiyorum çoğaldı sanki sütüm

He sütün cogalsın istiyorsan ısırgan çayı iç kuzum.baya etkılı bende hergun bır fıncan içiyorum

Yok canım ama şeker sınırda çıktı bilmiyorum yürüyorum bol hurma yiyorum gelsin diye daha neler neler dua edin lütfen. Kurabiyeler çok ugrasmissjn canım ama güzel olmuş

18 çıktı sınır 17 miş düzeldi çok şükür evimize geldik

Oh iyi bari çok geçmiş olsun. Kaça düştü sarılığı?
Yeğenimde de olmuştu sarılık. Ablam sütü bol olsun diye humana nın çayını içiyor ilk günden bu yana. Hurma falan da ye bence.
Ben de hipp in çayını aldım doğumdan sonra içmek için.

Selamm cok yorgunum denize gittik oglusun hatirina yol yordu baya walla...

B bebegim seni bekliyorum kurabiyelerine bayıldım cnm ellerine sağlık

nilistan yerim ben o kuzunun göbeğini S Septembre gozun aydin cnm benim hemen hemen her bebek oluyo cnm bende sekerli suya inanıyorum cis yaptikca atio cocuklar sarıligi...

oglumlabuyumek masallah cnm kuzuna bende sali gidicem bakalim nst icin ultrasonlada bakar ins...

Macir senden ogrencek cok seyimiz var cnm en tecrubelimiz sensin masallah... Ay unuttugum yoktur ins... Hepiniz iyisiniz okudugum kdriyla allah daim etsin öpüyorum sizleri

Bide su laktamil mi ne var onu denicem bende anne sutunun kalitesini artirmak icinmis... Bol bol sivi cok etkilio sütü oglumda masallah sutum cok iyidi ins bundada oyle olur

Bide su laktamil mi ne var onu denicem bende anne sutunun kalitesini artirmak icinmis... Bol bol sivi cok etkilio sütü oglumda masallah sutum cok iyidi ins bundada oyle olur

Evet onu da deneyeceğim. Lactamil in tekli eşantiyon olarak var eşimin kuzeni verdi.
Suyu çok içmek gerekiyor gerçekten. Bizim bebişlerin şansına yaz ayına denk gelmeleri. Su daha bol içiliyor. Ben kışın gerçekten az su içiyorum.

Senin tansiyon kaclarda canim? Benim de yüksek çıkıyor hep.
Canım benim son günlerde büyük 17 küçük 9-10 civarı oluyordu, limon sarımsak da işe yaramıyor, 14 un altına düşmuyordu, doktorum ilaç verdi ise yarıyor gibi, çıksa da tansiyonum ilaç ve sarımsak limon desteğiyle 13 lere düşüyor çok şükür:)
4 günüm kaldı, inşallah sorunsuz perşembeyi bulurum:)
Kızlar bugun hastaneye baktım, diğer işleri den biraz hallettim, baya kolaylaşır ama çok mu yoruldum nedendir bilmiyorum ama karnım taş gibi düzelmiyor bir türlü, çok acıyor iki büklüm geziyorum evde, sırt ve bel ağrım da cabası...umarım sabaha geçer...
B bebegim seni bekliyorum Canım bayıldım kurabiyelerine, keşke elimden gelse de ben de yapabilsem...
S Septembre çok geçmiş olsun canım, içini ferah tut, bebeğini kocaman öp benim icin:)

Bu arada senin bugün idrar tahlili sonucun çıkacaktı.sonuç iyi mi insallah?

Canim benim.cok haklisin bunalmakta..anlattigin gibiyse zor olmustur.medipolun ozel sigortasi falan yok mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…