- 28 Nisan 2008
- 260
- 501
- 303
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #6.781
İşte bu, hayran kaldım sana, benim paniğim tecrubesizlikten..başıma ne geleceğini bilmiyorum ondan sanırım, canım ya, ne güzel annesin sen, inşallah senin gibi olurum ben de, bir yandan yeni doğan, bir yandan diğer çocuklarını düşünüyorsun, saygıyla eğiliyorum onunde:)Canım her şey olacağına varır hiç bunları bile düşünme benim dördüncü ya bu ilk üçünde kapı süsü modası bile yoktu ikram filan eltim kurabiye yaptı bir tatlı bir tuzlu yanına da lohusa şerbeti bunları evde gelen misafire yaptık doğumdan sonra hastaneye gelen kişiyede bir kutu kaliteli baklava aldık oldu bitti şimdi ben buna da kapı süsü yapmıyorum cunki daha abisiyle mı ablasıyla mı kalsa karar bile veremedim çocuğumun odası bile yok hastanede de bir gün kalıyorum zaten hastane özel süs takıyor o yüzden hiç umursamadım yani gereksiz şeyleri sıkıntı etmedim şimdi siz doğumdan sonra misafir ikramı filan düşünüyorsunuz ya benim tek düşüncem bırakıp gideceğim diğer üç yavrum biz güya kaynanam ile beraberiz ama yazın onlar bahçede yaşıyor bende gelsin istemiyorum oraya gitmek de istemiyorum hep eltim yanımda olurdu bu sefer o da memleketine gidecek yeğeni evleniyor benim annem sağ olsun doğum yapınca hastaneye gelir sonra da bir iki hafta sonra hayırlı olsun a ilk üçünde gelmemiş d dördüncü de de olmasa da olur diyorum başka gelen de eli boş gelmesin artık arsızlığı aldım elime düştüm yoluma keyfime bakıcam çocuklarıma birkaç tencere yemek yapicam inşallah benim için gerisi boş gelene de gelirken kurabiye yap annem arnavut böreği çok güzel yapar anne börek yap kayınvalideme anne helva yap canım ne istiyorsa listem bile hazır
Masallah tosuna nasıl o kadar kilo aldırdın ya? Bravo sana...Günaydın kızlar doktordan şimdi geldim bebek 3.800 olmuş çok kilolu dedi çarşamba gel yine dedi ve sezaryen olabilir dedi ben istemiyorum sezeryan agliyip duruyorum napicam dua edin lütfen
Rahat ol, bak benim de sezaryen ve ben istiyorum, doktorun senin için en iyisini bilir, normal doğum diye ısrarcı olma canım, kendini doktoruna bırak, önemli olan senin ve bebeğin doğum sürecinden en sağlıklı şekilde çıkman, doğumun şekli önemli değil yani, ağlayıp üzme kendini...