• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canım her şey olacağına varır hiç bunları bile düşünme benim dördüncü ya bu ilk üçünde kapı süsü modası bile yoktu ikram filan eltim kurabiye yaptı bir tatlı bir tuzlu yanına da lohusa şerbeti bunları evde gelen misafire yaptık doğumdan sonra hastaneye gelen kişiyede bir kutu kaliteli baklava aldık oldu bitti şimdi ben buna da kapı süsü yapmıyorum cunki daha abisiyle mı ablasıyla mı kalsa karar bile veremedim çocuğumun odası bile yok hastanede de bir gün kalıyorum zaten hastane özel süs takıyor o yüzden hiç umursamadım yani gereksiz şeyleri sıkıntı etmedim şimdi siz doğumdan sonra misafir ikramı filan düşünüyorsunuz ya benim tek düşüncem bırakıp gideceğim diğer üç yavrum biz güya kaynanam ile beraberiz ama yazın onlar bahçede yaşıyor bende gelsin istemiyorum oraya gitmek de istemiyorum hep eltim yanımda olurdu bu sefer o da memleketine gidecek yeğeni evleniyor benim annem sağ olsun doğum yapınca hastaneye gelir sonra da bir iki hafta sonra hayırlı olsun a ilk üçünde gelmemiş d dördüncü de de olmasa da olur diyorum başka gelen de eli boş gelmesin artık arsızlığı aldım elime düştüm yoluma keyfime bakıcam çocuklarıma birkaç tencere yemek yapicam inşallah benim için gerisi boş gelene de gelirken kurabiye yap annem arnavut böreği çok güzel yapar anne börek yap kayınvalideme anne helva yap canım ne istiyorsa listem bile hazır
İşte bu, hayran kaldım sana, benim paniğim tecrubesizlikten..başıma ne geleceğini bilmiyorum ondan sanırım, canım ya, ne güzel annesin sen, inşallah senin gibi olurum ben de, bir yandan yeni doğan, bir yandan diğer çocuklarını düşünüyorsun, saygıyla eğiliyorum onunde:)

Günaydın kızlar doktordan şimdi geldim bebek 3.800 olmuş çok kilolu dedi çarşamba gel yine dedi ve sezaryen olabilir dedi ben istemiyorum sezeryan :KK12: agliyip duruyorum napicam dua edin lütfen :olamaz:
Masallah tosuna nasıl o kadar kilo aldırdın ya? Bravo sana...
Rahat ol, bak benim de sezaryen ve ben istiyorum, doktorun senin için en iyisini bilir, normal doğum diye ısrarcı olma canım, kendini doktoruna bırak, önemli olan senin ve bebeğin doğum sürecinden en sağlıklı şekilde çıkman, doğumun şekli önemli değil yani, ağlayıp üzme kendini...

Günaydın kızlar doktordan şimdi geldim bebek 3.800 olmuş çok kilolu dedi çarşamba gel yine dedi ve sezaryen olabilir dedi ben istemiyorum sezeryan :KK12: agliyip duruyorum napicam dua edin lütfen :olamaz:
Canim ya rabbim yardimcin olsun.uzme kendini herşeyde vardır bir hayır ve suan senin ve bebegin için en mantıklı karar olabilir hem bir çok insan sezeryan oluyor.Sen bunu kafana takma bebeğini düşün. Valla benimde önden gidiyor bebeğim.ama sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun doğumu yapmıyorum bile.

sebocek sebocek canım özellikle bir şey yapmadım ama muz yumurta iyi yedim biraz yapı meselesi diğer oglusumda iriydi ama kilo hiç önemli değil sağlık olsun. Anne olmak ne zor zayıf olsa sıkıntı kilolu olsa ayrı bilmiyorum walla Allah hepimizin yardımcısı olsun:KK46:

Cnm kesinlikle garmastan Pomad ı tavsiye ederim ben bir haftadır kullanmaya basladim
Ben daha hastaneden çıkmadan bebek bakim hemşiresine sormuştum o da Garmastan Pomad i tavsiye etmişti ben de hemen almıştım kullanıyorum yani. Güzel bir merhem çok etkili

Kızlar merhaba.kızım gobegını 5.gun dusurdu hıc yıkamamıstık ogune kadar. Kontrole gıttıgımızde doktor ufak bır parca kalmıs dedı cocuk cerrahına yonlendırdı.orasıda mune ıcın ayrı göbektekı prcayı yakma ıcın ayrı ucret aldılar.bır hftadırda gıdıyorz 3kere gıttık yaktırmak ıcın.salı bır daha gıtcez.acıkcası ben cok bunaldım bu gıt gellerden bıraz tıcarete dökmus bu medıpol sankı bana oyle geldı.cunku cocuk doktoru bır kontroldede eko ıstedı bebegımden.onada ayrı yuksek bır odeme yaptık. İş bebegın olunca para gözune gelmıyor öduyosunda gereksız bır ton işlemler .sarılık ıcınde 3kere gıttım her seferınde ayrı ödeme ve ayagından kan almalar.anlıcagınız evımızde bır nefes alamadık.hastaneden cıktıgımızdan berı cagırıorlar. Bebegımıde yordugumuzu düşünuyorum.ben hıc göbek dusuren bebeklerın yakmak ıcın gıttıgını gormedım hepsı kusursuzmu göbek bagımı dusuruyo sanki ya

Nazar değdi :KK43: sarılık olduk hastanedeyiz 8 saatlik bi ışık tedavisi uygulayacaklar :KK43:
Canım moralını bozma.benım kızımda sarılık oldu 12 cıktı ılk deger. Ikı kere daha baktırdık 12.5 ve en son 9.9 a düstü. yuksek cıksaydı bızede ışık tedavısı uygulancaktı. Cok emzırdım gece gündüz. Neredeyse bebegımı hıc rht uyutmadım kurban olurum o da uzmedı benı yarım yamalak uykuyla emmeye calıstı. Hala gozunde sarılık var oda zamanla gecıcek.sen ğzülme ışık tedavısıyle hemen düşüyomus

Aslında bi yandan haklısın bi yandanda masallah cok rahatsın: ). Hayran kaldım resmen canim
Canım insan yıllarca nelere sıkıntı çekince bir süre sonra sıkıntıları bile ayikliyor gerekli sıkıntı gereksiz sıkıntı diye eşime kalsa benim gerekli sıkıntı dediklerim bile gereksiz ama o kadar da değil diyorum mesela eve misafir geleceği zaman evin toz içinde olmasına gereksiz sıkıntı yapma diyor da eline bir toz bezi alıp hadi beraber yapalım demiyor

Canım moralını bozma.benım kızımda sarılık oldu 12 cıktı ılk deger. Ikı kere daha baktırdık 12.5 ve en son 9.9 a düstü. yuksek cıksaydı bızede ışık tedavısı uygulancaktı. Cok emzırdım gece gündüz. Neredeyse bebegımı hıc rht uyutmadım kurban olurum o da uzmedı benı yarım yamalak uykuyla emmeye calıstı. Hala gozunde sarılık var oda zamanla gecıcek.sen ğzülme ışık tedavısıyle hemen düşüyomus
İşte düşer dediler ama tekrar yükselebilirmiş de..18 çıktı bizim yüksek sapsarı oldu kuzum yaa çok kötü oluyo insan :(

Ya hayret birşey canım ya anlamıyorum ben bu doktorları daha önce de yazmıştım sana teselli olsun benim iki numara 42. Haftanın içinde suni sancı ile doğdu kilosu 4 ün üstünde diye sezeryan yapalım dediler kelli felli bir prof geldi bana baktı bebeğe baktı bir de bende doğuştan kalça çıkıkligı var bebekken tedavi olmuştum bir süre durup tamam normal doğum yapar dedi bebek te doğa doğa 3450 doğdu senin haftan küçük eğer bebek böyle iri çıkıyorsa en büyük ihtimal erken döllenme dır hiç bunun hakkında konuşuldu mu yani erken döllenmenin tanısını kesin koyarlarsa bebeğin mesela 36 değil de 38 haftalık gelişimi vardır doğuma da engel olmaz suni sancı epidural doğum yapar alırsın kuzucu inşallah ilk haftalardan beri mi ölçümleri yüksek çıkıyor merak ettim bir de ağlayıp üzme kendini son zamanlarda sırf bu doktorların ihtimal konuşmaları yüzünden gebeler sürekli göz yaşı döküyor

İşte düşer dediler ama tekrar yükselebilirmiş de..18 çıktı bizim yüksek sapsarı oldu kuzum yaa çok kötü oluyo insan :KK43:
Evet uzulmemek elde degıl ama kontrol altında oldukca sıkıntı olmaz.kendını uzup sütünüde etkıleme cnm.unutma bebegınınde senın gucune ıhtıyacı var. Emzırırsen sık sık yukselmez bırdaha cnm. Bebeklerın 10.gununden sonra genelde dusermıs. Bana bır yakınım her gun bır cay kasıgı kaynanıs ılık su ver dedı verdım belkı onunda etkısı oldu dusmesınde bılmıyorum.ama ben anne sütünün gücüne ınanıyorum.

Kızlar merhaba.kızım gobegını 5.gun dusurdu hıc yıkamamıstık ogune kadar. Kontrole gıttıgımızde doktor ufak bır parca kalmıs dedı cocuk cerrahına yonlendırdı.orasıda mune ıcın ayrı göbektekı prcayı yakma ıcın ayrı ucret aldılar.bır hftadırda gıdıyorz 3kere gıttık yaktırmak ıcın.salı bır daha gıtcez.acıkcası ben cok bunaldım bu gıt gellerden bıraz tıcarete dökmus bu medıpol sankı bana oyle geldı.cunku cocuk doktoru bır kontroldede eko ıstedı bebegımden.onada ayrı yuksek bır odeme yaptık. İş bebegın olunca para gözune gelmıyor öduyosunda gereksız bır ton işlemler .sarılık ıcınde 3kere gıttım her seferınde ayrı ödeme ve ayagından kan almalar.anlıcagınız evımızde bır nefes alamadık.hastaneden cıktıgımızdan berı cagırıorlar. Bebegımıde yordugumuzu düşünuyorum.ben hıc göbek dusuren bebeklerın yakmak ıcın gıttıgını gormedım hepsı kusursuzmu göbek bagımı dusuruyo sanki ya
Canım bende hikaye çok benim üç numaranın göbeği tam düşmedi parça kaldı bizde gittik tek seferde bir ilaçla zırt diye düşürdüler şaştım kaldım su an yani yakma filan nedir ya git git gel hemde kocaman parça vardı

Canım bende hikaye çok benim üç numaranın göbeği tam düşmedi parça kaldı bizde gittik tek seferde bir ilaçla zırt diye düşürdüler şaştım kaldım su an yani yakma filan nedir ya git git gel hemde kocaman parça vardı
Ya resmen soygunculuk ve ınsanı yormak baska bırsey dgl.neree goturdun bende skldım artk bu hstaneden

Bilmiyorum kendimi normal doğum için hazirlamistim Galiba bu şaşkınlık ve korkum bundan dua edin canlar çarşambaya kadar kendisi güzelce saglikla gelsin :dua::anneadayı:
Canım benim pozitif olmaya çalış Allah in izni ile şu doğumları yapalım sağlıkla alalım bebeklerimizi son ihtimal sezeryan da olursan bile üzme kendini herşey insan için çok şükür ki sezeryan diye bile birşey var gerekli olduğu yerde.ne kadar değerli bir operasyon Allah muhtaç etmesin ağlamak yok bol bol hep beraber dualar ediyoruz ok mi

Ya resmen soygunculuk ve ınsanı yormak baska bırsey dgl.neree goturdun bende skldım artk bu hstaneden
Canım biz ankara da lokman hekim var doğumum da orada olmuştu oraya gitmiştik ben böyle canı yanar mı diye korkmuştum kötü renk bir ilacı böyle çok narin bir şekilde kalan parçanın üstünde dibinde gezdirerek düşürdü parçayı çocuk doktoru kendisi yapmıştı mesela benim bebeğim ilk doğduğu gün kalbinde üfürüm olabilir dediler kontrole gittik doktor iyice steteskopla dinledi uzun uzun kesinlikle yok başka bir tahlile gerek de yok dedi gönderdi bizi aynı hastanede

Canım benim pozitif olmaya çalış Allah in izni ile şu doğumları yapalım sağlıkla alalım bebeklerimizi son ihtimal sezeryan da olursan bile üzme kendini herşey insan için çok şükür ki sezeryan diye bile birşey var gerekli olduğu yerde.ne kadar değerli bir operasyon Allah muhtaç etmesin ağlamak yok bol bol hep beraber dualar ediyoruz ok mi
Saol canım takdir Allahın artık yapicak birşey yok bakalım çarşamba ne diyecek:KK46:

Canım biz ankara da lokman hekim var doğumum da orada olmuştu oraya gitmiştik ben böyle canı yanar mı diye korkmuştum kötü renk bir ilacı böyle çok narin bir şekilde kalan parçanın üstünde dibinde gezdirerek düşürdü parçayı çocuk doktoru kendisi yapmıştı mesela benim bebeğim ilk doğduğu gün kalbinde üfürüm olabilir dediler kontrole gittik doktor iyice steteskopla dinledi uzun uzun kesinlikle yok başka bir tahlile gerek de yok dedi gönderdi bizi aynı hastanede
Sırf ınsanı ugrastırıyokar pra için

Bende senin için ne hayaller kurmuştun önden çekilde arkadaşım sıra bize gelsin... Yanan kurabiyelere üzüldüm yeni fırına alışması zaman alıyor yaaaa ama inanın gereksiz uğraşıyorsunuz mesela o süs için yapılan şeker hamurlu kurabiyeleri kimse yemiyor bir süre saklayıp çöpe atıyor herkes o bebekli emzikli dolap süslerinin de sonu hep çöp oluyor hem doğum yapan sizsiniz hediyeyi size alsınlar hiç uğraşamam olsa da olur olmasa da boşa stres yok bebekleri üzmeyin

Kız ama ben tereyağlı yaptım o kadar lezzetli olduki. Hazır olanlar margarin le yapiliyo

Eklentiler

• IMG-20160709-WA0001.jpg
    IMG-20160709-WA0001.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 38
Back