• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Evet uzulmemek elde degıl ama kontrol altında oldukca sıkıntı olmaz.kendını uzup sütünüde etkıleme cnm.unutma bebegınınde senın gucune ıhtıyacı var. Emzırırsen sık sık yukselmez bırdaha cnm. Bebeklerın 10.gununden sonra genelde dusermıs. Bana bır yakınım her gun bır cay kasıgı kaynanıs ılık su ver dedı verdım belkı onunda etkısı oldu dusmesınde bılmıyorum.ama ben anne sütünün gücüne ınanıyorum.
Evet sık sık emzirmek gerektiğini biliyordum öyle de yaptım ama sütüm yetmiyomuş insan acemi olunca pek anlamıyo..ağrıyla sızıyla uğraşmaktan yememe içmeme dikkat edemedim ki..humana aldım içiyorum çoğaldı sanki sütüm

Evet sık sık emzirmek gerektiğini biliyordum öyle de yaptım ama sütüm yetmiyomuş insan acemi olunca pek anlamıyo..ağrıyla sızıyla uğraşmaktan yememe içmeme dikkat edemedim ki..humana aldım içiyorum çoğaldı sanki sütüm
He sütün cogalsın istiyorsan ısırgan çayı iç kuzum.baya etkılı bende hergun bır fıncan içiyorum

O konuda kesinlikle katılıyorum. Görüldüğü kadar kolay değilmiş geberdim resmen. Kızımdan ve eşimden yardım istedim. Kilitlendim resmen. Bitince eşim yerden kaldıramadı beni. Sol çatımin ağrısı arttı . Kasılmalarım azalmıştı onlar arttı. Omzum yandi ... say say bitmez. Çok pişman oldum yaptığıma . Eşimde diyoki 5 lira bile ucuz gelir tanesine :KK43: onlar bile şikayet etmeye başladı Ahh bacaklarım belim diye. Dedimki bide beni düşünün. .

oglumlabuyumek oglumlabuyumek cnm . Sanada Rabbim ne hayırlı ise onu nasip etsin. Bayağı büyümüş minnak . Sende hamilelik şekeri varmiydi cnm. Genelde o zaman bebekler 2 3 hafta önde oluyo .
Yok canım ama şeker sınırda çıktı bilmiyorum yürüyorum bol hurma yiyorum gelsin diye daha neler neler :halay:dua edin lütfen. Kurabiyeler çok ugrasmissjn canım ama güzel olmuş :dondurma:

18 çıktı sınır 17 miş düzeldi çok şükür evimize geldik

Oh iyi bari çok geçmiş olsun. Kaça düştü sarılığı?
Yeğenimde de olmuştu sarılık. Ablam sütü bol olsun diye humana nın çayını içiyor ilk günden bu yana. Hurma falan da ye bence.
Ben de hipp in çayını aldım doğumdan sonra içmek için.

Selamm cok yorgunum denize gittik oglusun hatirina yol yordu baya walla...

B bebegim seni bekliyorum kurabiyelerine bayıldım cnm ellerine sağlık

nilistan nilistan yerim ben o kuzunun göbeğini S Septembre gozun aydin cnm benim hemen hemen her bebek oluyo cnm bende sekerli suya inanıyorum cis yaptikca atio cocuklar sarıligi...

oglumlabuyumek oglumlabuyumek masallah cnm kuzuna bende sali gidicem bakalim nst icin ultrasonlada bakar ins...

Macir Macir senden ogrencek cok seyimiz var cnm en tecrubelimiz sensin masallah... Ay unuttugum yoktur ins... Hepiniz iyisiniz okudugum kdriyla allah daim etsin öpüyorum sizleri :KK60:

Oh iyi bari çok geçmiş olsun. Kaça düştü sarılığı?
Yeğenimde de olmuştu sarılık. Ablam sütü bol olsun diye humana nın çayını içiyor ilk günden bu yana. Hurma falan da ye bence.
Ben de hipp in çayını aldım doğumdan sonra içmek için.

Bide su laktamil mi ne var onu denicem bende anne sutunun kalitesini artirmak icinmis... Bol bol sivi cok etkilio sütü oglumda masallah sutum cok iyidi ins bundada oyle olur

Bide su laktamil mi ne var onu denicem bende anne sutunun kalitesini artirmak icinmis... Bol bol sivi cok etkilio sütü oglumda masallah sutum cok iyidi ins bundada oyle olur

Evet onu da deneyeceğim. Lactamil in tekli eşantiyon olarak var eşimin kuzeni verdi.
Suyu çok içmek gerekiyor gerçekten. Bizim bebişlerin şansına yaz ayına denk gelmeleri. Su daha bol içiliyor. Ben kışın gerçekten az su içiyorum.

Senin tansiyon kaclarda canim? Benim de yüksek çıkıyor hep.
Canım benim son günlerde büyük 17 küçük 9-10 civarı oluyordu, limon sarımsak da işe yaramıyor, 14 un altına düşmuyordu, doktorum ilaç verdi ise yarıyor gibi, çıksa da tansiyonum ilaç ve sarımsak limon desteğiyle 13 lere düşüyor çok şükür:)
4 günüm kaldı, inşallah sorunsuz perşembeyi bulurum:)
Kızlar bugun hastaneye baktım, diğer işleri den biraz hallettim, baya kolaylaşır ama çok mu yoruldum nedendir bilmiyorum ama karnım taş gibi düzelmiyor bir türlü, çok acıyor iki büklüm geziyorum evde, sırt ve bel ağrım da cabası...umarım sabaha geçer...
B bebegim seni bekliyorum Canım bayıldım kurabiyelerine, keşke elimden gelse de ben de yapabilsem...
S Septembre çok geçmiş olsun canım, içini ferah tut, bebeğini kocaman öp benim icin:)

Canım benim son günlerde büyük 17 küçük 9-10 civarı oluyordu, limon sarımsak da işe yaramıyor, 14 un altına düşmuyordu, doktorum ilaç verdi ise yarıyor gibi, çıksa da tansiyonum ilaç ve sarımsak limon desteğiyle 13 lere düşüyor çok şükür:)
4 günüm kaldı, inşallah sorunsuz perşembeyi bulurum:)
Kızlar bugun hastaneye baktım, diğer işleri den biraz hallettim, baya kolaylaşır ama çok mu yoruldum nedendir bilmiyorum ama karnım taş gibi düzelmiyor bir türlü, çok acıyor iki büklüm geziyorum evde, sırt ve bel ağrım da cabası...umarım sabaha geçer...
B bebegim seni bekliyorum Canım bayıldım kurabiyelerine, keşke elimden gelse de ben de yapabilsem...
S Septembre çok geçmiş olsun canım, içini ferah tut, bebeğini kocaman öp benim icin:)
Bu arada senin bugün idrar tahlili sonucun çıkacaktı.sonuç iyi mi insallah?

Kızlar merhaba.kızım gobegını 5.gun dusurdu hıc yıkamamıstık ogune kadar. Kontrole gıttıgımızde doktor ufak bır parca kalmıs dedı cocuk cerrahına yonlendırdı.orasıda mune ıcın ayrı göbektekı prcayı yakma ıcın ayrı ucret aldılar.bır hftadırda gıdıyorz 3kere gıttık yaktırmak ıcın.salı bır daha gıtcez.acıkcası ben cok bunaldım bu gıt gellerden bıraz tıcarete dökmus bu medıpol sankı bana oyle geldı.cunku cocuk doktoru bır kontroldede eko ıstedı bebegımden.onada ayrı yuksek bır odeme yaptık. İş bebegın olunca para gözune gelmıyor öduyosunda gereksız bır ton işlemler .sarılık ıcınde 3kere gıttım her seferınde ayrı ödeme ve ayagından kan almalar.anlıcagınız evımızde bır nefes alamadık.hastaneden cıktıgımızdan berı cagırıorlar. Bebegımıde yordugumuzu düşünuyorum.ben hıc göbek dusuren bebeklerın yakmak ıcın gıttıgını gormedım hepsı kusursuzmu göbek bagımı dusuruyo sanki ya
Canim benim.cok haklisin bunalmakta..anlattigin gibiyse zor olmustur.medipolun ozel sigortasi falan yok mu acaba.

Back