• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Oh iyi bari çok geçmiş olsun. Kaça düştü sarılığı?
Yeğenimde de olmuştu sarılık. Ablam sütü bol olsun diye humana nın çayını içiyor ilk günden bu yana. Hurma falan da ye bence.
Ben de hipp in çayını aldım doğumdan sonra içmek için.
5 e düştü cnm evet bende humananın çayını içiyorum da gece pek olmuyo sütüm aptamil aldım geceleri ondan vercem mecburen..100 gr vermiş bir haftada vicdan azabı çekiyorum :(

Canım benim son günlerde büyük 17 küçük 9-10 civarı oluyordu, limon sarımsak da işe yaramıyor, 14 un altına düşmuyordu, doktorum ilaç verdi ise yarıyor gibi, çıksa da tansiyonum ilaç ve sarımsak limon desteğiyle 13 lere düşüyor çok şükür:)
4 günüm kaldı, inşallah sorunsuz perşembeyi bulurum:)
Kızlar bugun hastaneye baktım, diğer işleri den biraz hallettim, baya kolaylaşır ama çok mu yoruldum nedendir bilmiyorum ama karnım taş gibi düzelmiyor bir türlü, çok acıyor iki büklüm geziyorum evde, sırt ve bel ağrım da cabası...umarım sabaha geçer...
B bebegim seni bekliyorum Canım bayıldım kurabiyelerine, keşke elimden gelse de ben de yapabilsem...
S Septembre çok geçmiş olsun canım, içini ferah tut, bebeğini kocaman öp benim icin:)
Öperim cnm çok sağol :)

5 e düştü cnm evet bende humananın çayını içiyorum da gece pek olmuyo sütüm aptamil aldım geceleri ondan vercem mecburen..100 gr vermiş bir haftada vicdan azabı çekiyorum :KK43:

İlk haftalar oluyor canım böyle şeyler çok stres yapma olan sütün de gitmesin.
Doktor mama takviyesi dediyse yap bol bol emzir sütün düzene girer zamanla merak etme.

Merhaba arkadawlar yardiminiza ihtiyacim var.
Biz daha cinsiyeti ogrenemedik.
Kiz bebekle erkek bebek farkli haraket edermiw sizde bebekleriniz nasil hareket ederdi lutfen yardimci olun.
Ilk bebegimiz merak ediyoruz.

Kiz bebekle erkek bebek farkli haraket edermiw sizde bebekleriniz nasil hareket ederdi lutfen yardimci olun.
Yok canım hareketler aynı fark yok bana göre

Benim ilk bebeğim olduğu için fark var mı bilmiyorum. Ama şimdiye kadar öğrenememen çok ilginç geldi. Devlet hastanesine mi gidiyorsun?

Kizlar sabah hastaneye gidicez bizim için dualar edin emi teyzeleri insallah açilmam olmustur da doguma alirlar. Yazamazsam allaha emanet olun .
ceylaan1988 ceylaan1988 canim senden de hayirli haberler alirim insallah

Hadi hayirlisi cnm. Benim saglikla istedigin sekilde kavusursun ins kuzucuguna

Kizlar sabah hastaneye gidicez bizim için dualar edin emi teyzeleri insallah açilmam olmustur da doguma alirlar. Yazamazsam allaha emanet olun .
Canim benim ya Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah ve duama bol bol katarim seni Allahin izniyle

Hadi inşallah hayırlısı olsun.
Ben de sabah gideceğim kontrole. Bakalım doktor ne diyecek?
Benimkinin daha gelmeye niyeti yok. Karnım hala yukarıda ama bu halde bile çok zorlanıyorum. Bakalım doktor doğum şekline ne diyecek?

Canim baska seyler dusunmeye calis.stres yapma dua et. Bizde dua ediyiruz senin için tek sağlicakla doğsun da bebis.gerisi onemli dgil.
Canım, alıştım artık 14 unde soracağına, ilk şok bayağı panik yapmıştım, şimdi de o zamana kadar dursun yeter diyorum:)

Bu arada senin bugün idrar tahlili sonucun çıkacaktı.sonuç iyi mi insallah?
Canım kötü çıkarsa arayacaklar, aramadılar, ben de yoğunluktan unuttum, birazdan arayıp sorucam sonucumu, teşekkürler...

Kizlar size bisey sorucam lutfen elinde ultrason kagidi olanlar baş karın bacak boylarinin haftalari birbirine uyuyor mu??benimkimde bacak boyu kisa cikiyo
Cok üzülüyorum nolur yazin sizinki nasil
FL yani femur length uyluk kemigi uzunluğu benim de düşük alt sınırda canım, 36+3 günlükken FL 35+0 çıkmış...ultrason kağıdının altında iki formül var, fl/ac ve fl/bpd onlarda normal sınırlarda çıkmış, önemli olan onlar sanırım, yani fl nin göbek çapı ve baş çapına orani...

Cnm dikkat et kendine. O taş gibi sertlik ler sancı çıkıyo nst de. Ben 15 gün önceki o kanamam geldiği dönemde hala ise gidiyordum ozaman larda karnim sürekli sertleşiyor ve nefesimi kesiyor du. O dönemde doktora gittiğimde nst ye bağladılar sancı çoğu kez 100 ü görmüştü. 10 gündür hep yatunca sancılar azaldı derken bi kurabiyeye kalkıştım tekrar sertlesmeler başladı. Yani anliycan ayakta kaldıkça sancılar hiç bırakmıyor seni
Aynen ben de o u farkettim uzun süre ayakta kalır iki iş yaparsam bel sırt ağrısı ve karın sertliği başlıyor çok kötü, dinlenince süperim şükür...Bir de gaza dikkat edin kızlar, ben bugün itibariyle gaz yapıcı şeylerden uzak durmaya başlıyorum, korktum, o gün ayıptır söylemesi kuru börülce salatası yemiştim, sabaha kadar sancısını çektim ki benim hiç sorunum olmaz, stres mi etkiledi ne oldu bilmiyorum...

Canim, hakkında hayırlısı olsun, hepimiz mutlu sona yaklaştık, sırayla kurtulacak insallah:)

Ay kızlar nerden geldim bugün hastaneye tıklım tıklım ya. Herkes bayram sonrasına bırakmış işini onlardan biri de benim tabi. :KK42:
Üstüne üstlük doktor hep ameliyatta 1 saatten fazladır bekliyorum. Bilsem yarın gelirdim. :110:
Dedim en azından doktor yokken nst ye gireyim nasıl olsa isteyecek. Yemek yiyorum şimdi bebişim hareketlensin diye.
Bakalım hastanede işim kaçta bitecek.

Back