- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.801
Kızlar bugun kontrolum vardi...Benim kız bayağı bir aşağıda plesanta si incelemiş, ama suyu iyiymiş azalmamis...Fakat tansiyonumu 2 gündür ne yapsam düşüremiyorum, ödem had safhada, geçen hafta idrarda protein çıkmamıştı, bugün yine örnek verdim, yarın belli olacak, doktor tansiyon ilacı verdi, sabah akşam içilecek hafta sonu, düşmezse mutlaka ara dedi, ayın 14 u perşembe günü alalım beklemeyelim dedi, 21 inde olacaktı ne güzel...Ben panik tabi, panik oldukça tansiyon çıkıyor, tansiyon çıktıkça panik oluyorum kısır döngüye girdim...hafta sonundaki gidişata ve idrar sonucuna göre daha erken bile alabilirim dedi.. Hastaneye bile yarın gidip bakicam oda secicem, bebek çikolatası, lokum falan hep yarın..ayy çok korkuyorum ya...napacam ben??
Gelen giden yokmu kuzum ya senin gün ne zmn doluyo tam olarak cnm
Nazar değdisarılık olduk hastanedeyiz 8 saatlik bi ışık tedavisi uygulayacaklar
Canım biz ankara da lokman hekim var doğumum da orada olmuştu oraya gitmiştik ben böyle canı yanar mı diye korkmuştum kötü renk bir ilacı böyle çok narin bir şekilde kalan parçanın üstünde dibinde gezdirerek düşürdü parçayı çocuk doktoru kendisi yapmıştı mesela benim bebeğim ilk doğduğu gün kalbinde üfürüm olabilir dediler kontrole gittik doktor iyice steteskopla dinledi uzun uzun kesinlikle yok başka bir tahlile gerek de yok dedi gönderdi bizi aynı hastanede
Hayirlisi neyse o olsun canim sende kasma kendini elinde olan bisey degilki.Günaydın kızlar doktordan şimdi geldim bebek 3.800 olmuş çok kilolu dedi çarşamba gel yine dedi ve sezaryen olabilir dedi ben istemiyorum sezeryanagliyip duruyorum napicam dua edin lütfen
Kız ama ben tereyağlı yaptım o kadar lezzetli olduki. Hazır olanlar margarin le yapiliyo
İşte düşer dediler ama tekrar yükselebilirmiş de..18 çıktı bizim yüksek sapsarı oldu kuzum yaa çok kötü oluyo insan
Kızlar merhaba.kızım gobegını 5.gun dusurdu hıc yıkamamıstık ogune kadar. Kontrole gıttıgımızde doktor ufak bır parca kalmıs dedı cocuk cerrahına yonlendırdı.orasıda mune ıcın ayrı göbektekı prcayı yakma ıcın ayrı ucret aldılar.bır hftadırda gıdıyorz 3kere gıttık yaktırmak ıcın.salı bır daha gıtcez.acıkcası ben cok bunaldım bu gıt gellerden bıraz tıcarete dökmus bu medıpol sankı bana oyle geldı.cunku cocuk doktoru bır kontroldede eko ıstedı bebegımden.onada ayrı yuksek bır odeme yaptık. İş bebegın olunca para gözune gelmıyor öduyosunda gereksız bır ton işlemler .sarılık ıcınde 3kere gıttım her seferınde ayrı ödeme ve ayagından kan almalar.anlıcagınız evımızde bır nefes alamadık.hastaneden cıktıgımızdan berı cagırıorlar. Bebegımıde yordugumuzu düşünuyorum.ben hıc göbek dusuren bebeklerın yakmak ıcın gıttıgını gormedım hepsı kusursuzmu göbek bagımı dusuruyo sanki ya
Gecmis olsun kuzucuga âman stres yapmaki bebegin etkilenmesin bol bol emzir annesiNazar değdisarılık olduk hastanedeyiz 8 saatlik bi ışık tedavisi uygulayacaklar
Çok güzeller valla ellerine sağlık. Ama ben de Macir e katılıyorum.
Kurabiyeden vazgeçtim ben gerçekten boşuna uğraştırıyor. Üstelik senin durumun hassasken kendini çok yormuşsun.
Ben karton katlı servis tabağına hazır tatlı tuzlu karışık kurabiye koyduracağım.
O konuda kesinlikle katılıyorum. Görüldüğü kadar kolay değilmiş geberdim resmen. Kızımdan ve eşimden yardım istedim. Kilitlendim resmen. Bitince eşim yerden kaldıramadı beni. Sol çatımin ağrısı arttı . Kasılmalarım azalmıştı onlar arttı. Omzum yandi ... say say bitmez. Çok pişman oldum yaptığıma . Eşimde diyoki 5 lira bile ucuz gelir tanesineonlar bile şikayet etmeye başladı Ahh bacaklarım belim diye. Dedimki bide beni düşünün. .
oglumlabuyumek cnm . Sanada Rabbim ne hayırlı ise onu nasip etsin. Bayağı büyümüş minnak . Sende hamilelik şekeri varmiydi cnm. Genelde o zaman bebekler 2 3 hafta önde oluyo .
Valla çok ağırlaştık bünye kaldırmıyor. Biz de sabah bir kaç şey için dolaştık ama belim koptu resmen. 2 sefer oturup dinlendim ama anlık hafifliyor sadece.
Sanki bundan sonra hep böyle olacakmışım gibi hissediyorum. Eski hafif günlerim hiç olmamış gibi çok tuhaf.
Eşim de çok dolaştırmak istemiyor ama iş güç var yapacak bir şey yok. Şimdi buzluğa atacağım şeylere yoğunlaşmam lazım mesela.
Saol cnm aynen kafanı bulandırıyolar ınsan gıtmese kafasında soru ısaretı kalır. Mecbr gıdıyosunAllah yardimciniz olsun canim .gitsen bi dert gitmesen ayri bi dert .bebisin saglikli olsunda ne yapican mecbur dediklerini yapiyorsun
Ben kapı dışarı bile çıkamam. O kadar zor evde bile yürümek. Sol çatı ağrım bacağımı kastiriyor o yüzden sol bacağımı suruyerek yürüyorum. Buzluğa atilacaklara gelince doğum yapınca yaparsın yorma kendini. Bide ne koyacaksın cnm
Zeytinyağlı yaprak sarma yapıp buzluğa atayım diyorum. Buzlukta salamura yaprak var en iyisi bu şekilde değerlendirmek. Çıkarıp pişiririm.
Sigara böreği sararım. Normalde hep olur buzluğumda ama fazladan yapmak lazım.
Kek kurabiye olayına girmeyeceğim onlar dışarıdan kolay bulunuyor. Hem evde taze yapmak da kolay.
Çok yormadan dinlene dinlene her gün birini yapabilsem süper olur.
Senin tansiyon kaclarda canim? Benim de yüksek çıkıyor hep.Kızlar bugun kontrolum vardi...Benim kız bayağı bir aşağıda plesanta si incelemiş, ama suyu iyiymiş azalmamis...Fakat tansiyonumu 2 gündür ne yapsam düşüremiyorum, ödem had safhada, geçen hafta idrarda protein çıkmamıştı, bugün yine örnek verdim, yarın belli olacak, doktor tansiyon ilacı verdi, sabah akşam içilecek hafta sonu, düşmezse mutlaka ara dedi, ayın 14 u perşembe günü alalım beklemeyelim dedi, 21 inde olacaktı ne güzel...Ben panik tabi, panik oldukça tansiyon çıkıyor, tansiyon çıktıkça panik oluyorum kısır döngüye girdim...hafta sonundaki gidişata ve idrar sonucuna göre daha erken bile alabilirim dedi.. Hastaneye bile yarın gidip bakicam oda secicem, bebek çikolatası, lokum falan hep yarın..ayy çok korkuyorum ya...napacam ben??
Ayyy canım ne kadar hamarat maharetli birseysin maşallah sana ya. Çok güzel olmuş bebis kurabiyelerin.Kız ama ben tereyağlı yaptım o kadar lezzetli olduki. Hazır olanlar margarin le yapiliyo
Ayyy canım ne kadar hamarat maharetli birseysin maşallah sana ya. Çok güzel olmuş bebis kurabiyelerin.
Canım sonrası için sürekli gittiğim bir doktor olmadı bende doğuştan kalça çıkı. Olduğu için onuda orada kontrol ettirdik daha sonra nere dek gelirse oraya gittikLokman hekimde onerebileceginiz bi cocuk doktoru var mı peki doğum sonrası kontroller için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?