- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Ee hamile bayanlar olarak o kadar cok sey merak ediyoruz ki buraya bakmadan edemiyoruz. Ilk cocugumda kk nin basindan ayrilmiyordum ekran karsisinda dogurcam yada çarşıda diye korkuyodu eşimTeşekkürler şükürler olsun iyiyiz buralarda takılıp kalıyoruz işte
Güzel bişey ben yeni üye oldum. Samimi davranışlar var bazen yalnızlığa iyi geliyorEe hamile bayanlar olarak o kadar cok sey merak ediyoruz ki buraya bakmadan edemiyoruz. Ilk cocugumda kk nin basindan ayrilmiyordum ekran karsisinda dogurcam yada çarşıda diye korkuyodu eşim
Keseyi gördünüzmü. ? Kac kese Altan mi Bakıldı. ? kalp ne zaman dinlenicek. ? cok sordum kusura bakmayın meraktanGüzel bişey ben yeni üye oldum. Samimi davranışlar var bazen yalnızlığa iyi geliyor
Evet gördük ama alttan baktılar bana oyle göründü şimdi karından bakınca hemen görünüyor artık kalp 6haftadan sonra duyuluyor bende iki gün önce duydum ywni başlamış dedi doktorKeseyi gördünüzmü. ? Kac kese Altan mi Bakıldı. ? kalp ne zaman dinlenicek. ? cok sordum kusura bakmayın meraktan
Kızlar hayırlı olsun :) ben de 22 kasım da öğrendim hamile olduğumu. 4+3 te keseyi gördük. 5+6 da doktora gidecem. İnşallah bebeği görürüz. Kalp atışını duyma şansım olabilir mi?
Rahat duydu döllenmenin saati bile önemliymiş gelişimdeMrb rahat duyabildiniz mi kalp atışını bizde 6+5 di gittiğimizde yeni başlamış falan dedi normal mi
Teşekkürler canım. Vajinal ultrasondan biraz korkuyorum açıkçası. Sen vajinal ultrasonla mı baktırdın? Ben sadece keseyi gördüm çok merak ediyorum. Bebeği görmeyi ve kalp atışını... günler geçmiyor sanki...Vajinal usg ile olur cnm. Bu arada tebrik ederim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Çok güzel canım TebriklerKızlar dün akşam kan ve idrar tahlili yaptırdım. 6+6 da hcg değerim 65000 olmuş. Çok şükür idrar yolu enfeksiyonum kalmamış. 12 dede randevum var :)
Neden korkuyorsunuz ki bebeğe birsey olacak diye mi öyle bir risk olsa bakarlar mi hiçTeşekkürler canım. Vajinal ultrasondan biraz korkuyorum açıkçası. Sen vajinal ultrasonla mı baktırdın? Ben sadece keseyi gördüm çok merak ediyorum. Bebeği görmeyi ve kalp atışını... günler geçmiyor sanki...
Hadi gözünüz aydin kac kese göründüEvet gördük ama alttan baktılar bana oyle göründü şimdi karından bakınca hemen görünüyor artık kalp 6haftadan sonra duyuluyor bende iki gün önce duydum ywni başlamış dedi doktor
Tebrik ederim cnm darısı bizeee:)Kızlarrr çok şükür keseyi gördük... Yolk kesesinide gördük.. Bebiş 5+5 olarak gözüküyor.. 10 gün sonra inşallah kalp atışlarını dinlemeye gidecekmişiz..
Allah a şükür canımHadi gözünüz aydin kac kese göründü
bi tane göründü canım fazla mı olması gerekiyorAllah a şükür canım
Hayırlı olsun cnm. Altanmı göbekten mi göründü bebiş..Kızlarrr çok şükür keseyi gördük... Yolk kesesinide gördük.. Bebiş 5+5 olarak gözüküyor.. 10 gün sonra inşallah kalp atışlarını dinlemeye gidecekmişiz..
Canımmmm saol darısı başınıza inşallahTebrik ederim cnm darısı bizeee:)
Göbekten gördük canım.. İyiydi çok şükür.. İnşallah hayırlısı ile kalp atışlarını duymak da nasip olur.. Darısı başınıza canım benmmmHayırlı olsun cnm. Altanmı göbekten mi göründü bebiş..
Canımmmm saol darısı başınıza inşallah
Göbekten gördük canım.. İyiydi çok şükür.. İnşallah hayırlısı ile kalp atışlarını duymak da nasip olur.. Darısı başınıza canım benmmm
Bir mucize olabilir iki tane olabilirdi belkiBi tbi tane göründü canım fazla mı olması gerekiyor
Amannn ben bitaneye nasıl bakarım diyorum kimsem de yok yanımda bi tanecik yeterBir mucize olabilir iki tane olabilirdi belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?