Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Teşekkürler şükürler olsun iyiyiz buralarda takılıp kalıyoruz işte
Ee hamile bayanlar olarak o kadar cok sey merak ediyoruz ki buraya bakmadan edemiyoruz. Ilk cocugumda kk nin basindan ayrilmiyordum ekran karsisinda dogurcam yada çarşıda diye korkuyodu eşim

Ee hamile bayanlar olarak o kadar cok sey merak ediyoruz ki buraya bakmadan edemiyoruz. Ilk cocugumda kk nin basindan ayrilmiyordum ekran karsisinda dogurcam yada çarşıda diye korkuyodu eşim
Güzel bişey ben yeni üye oldum. Samimi davranışlar var bazen yalnızlığa iyi geliyor

Keseyi gördünüzmü. ? Kac kese Altan mi Bakıldı. ? kalp ne zaman dinlenicek. ? cok sordum kusura bakmayın meraktan
Evet gördük ama alttan baktılar bana oyle göründü şimdi karından bakınca hemen görünüyor artık kalp 6haftadan sonra duyuluyor bende iki gün önce duydum ywni başlamış dedi doktor

Vajinal usg ile olur cnm. Bu arada tebrik ederim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşekkürler canım. Vajinal ultrasondan biraz korkuyorum açıkçası. Sen vajinal ultrasonla mı baktırdın? Ben sadece keseyi gördüm çok merak ediyorum. Bebeği görmeyi ve kalp atışını... günler geçmiyor sanki...

Neden korkuyorsunuz ki bebeğe birsey olacak diye mi öyle bir risk olsa bakarlar mi hiç

Saol cnm benim . Benimde haftaya muaynem acaba geç mi gitsem.. alttan baksın istemiyorum. İlaçlarında değişiklik yaptımı doktorun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…