• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Arkadaslarrr ben dun ilk defa gittim dr a...kese gorebiliriz insallah diye dua ederkennnn.....dun kalp atislarinida dinledikkk:mad::mad::mad:

Rabbim tum isteyenlere nasip etsin...transferimin 22. Gunuydu..bebisimiz 6+2 bugun...tek...ikiz degill..hersey cok guzeldi insallah boyleve devam eder...

Gözün aydın cnm. Emekleriiniz boşa çıkmasın inşallah

WAW WAW sen niye okadar çok ilac kullaniyor sunki?
Drum verdi canim...previt ve folbiol vitamin..estrofem trensferden dolayi daha birakamiyorum...corasprin kan sulandirici..glokofende dusuk riskini azalttigi icin..yine jelde aynen...ve progestan igne yine ilk donemlerdeki riski azaltmak icin..deltacotrilde..bu hassas donemde vucut hasta olmasin diye bagisiklik sistemi guclendirici bi nevi koruma...

Bidahaki gorusmede degişiklikler yapicaz dedi..bakalimm..

Herkese günaydınlar

hanımlar ben bugün kahvaltı yapamadım :KK43: habire leblebi yiyorum. Çıkarmamak için burnumdan soluyorum resmen.

Geçmiş olsun canım bende bi kötüyüm açım ama yiyemiyorum az bişi midemi hareketlendiriyor ya. Tuzlu kraker falan ye iyi gelir

kızlar tünaydın:KK25:
bulantılarınız bu hafta mı başladı ? ikinizde 8.haftadasınız dikkatmi çekti
bnm 6.hafta şuan herhangi bir bulantım yok şimdilik
Allah ım hepiimize sağlıklı gebelikler nasip etsin :nazar::KK200:

kızlar tünaydın:KK25:
bulantılarınız bu hafta mı başladı ? ikinizde 8.haftadasınız dikkatmi çekti
bnm 6.hafta şuan herhangi bir bulantım yok şimdilik
Allah ım hepiimize sağlıklı gebelikler nasip etsin :nazar::KK200:
Canım şükret benim 5.haftada başladı sonra bikaç gün kusma yoktu bugün yine başladı

Back