- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
Hayırlısı olsunAmannn ben bitaneye nasıl bakarım diyorum kimsem de yok yanımda bi tanecik yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsunAmannn ben bitaneye nasıl bakarım diyorum kimsem de yok yanımda bi tanecik yeter
Öyle tabiki zaten doğum korkusu bi yandan paniğim bi yandan hiç de güzel geçmiyor yaHayırlısı olsun
Canım henüz değişiklik yapılmadı ilaçlarda.. 12. Haftaya kadar kullanacağın ilaçlar var daha.. 5+3 te gittim canım ben keseyi karından gördük direkt. Hoca 5+5 gözüküo kese dedi öyle saycaz sanırım.. Bence sende bu zamanlarda git canım.Saol cnm benim . Benimde haftaya muaynem acaba geç mi gitsem.. alttan baksın istemiyorum. İlaçlarında değişiklik yaptımı doktorun..
Sahihuban gittin mi canim doktora
Hadi gözünüz aydinArkadaslarrr ben dun ilk defa gittim dr a...kese gorebiliriz insallah diye dua ederkennnn.....dun kalp atislarinida dinledikkk
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin...transferimin 22. Gunuydu..bebisimiz 6+2 bugun...tek...ikiz degill..hersey cok guzeldi insallah boyleve devam eder...
Hadi gözünüz aydin
Merhaba canım hoşgeldin hayirli olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Kizlar herkese merhaba.. ben de kasımın son günü ogrendim hamile oldugumu :) araniza ben de katilabilir miyim?.. :)
Sağol canım inşallah. .karindan mi bakildi keseye ve kalp atışı karından mı dinlendi?Sagol canimm..darisi senin basinaa...hemde nasill bir heycann..inan sakinlikdan aglayamadimda ama zangir zangir titriyordum.bi de dr hele simdi sıkı dur deyip kalp sesini acinca o sesss...allahim tum isteyenlere tattirsin ben koptum ordaa...10 gun sonra yine cagirdi...ilaclara ignelere aynen devam...simdi sizden guzwl ha erler bekliyoruzz..
Hangi ilac ve iğnelere devam? Bende sadece folik asit ve progestan vaginal varArkadaslarrr ben dun ilk defa gittim dr a...kese gorebiliriz insallah diye dua ederkennnn.....dun kalp atislarinida dinledikkk
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin...transferimin 22. Gunuydu..bebisimiz 6+2 bugun...tek...ikiz degill..hersey cok guzeldi insallah boyleve devam eder...
Progestan bende de var ama içmiyorum ben ya ne işe yarıyor kiHangi ilac ve iğnelere devam? Bende sadece folik asit ve progestan vaginal var
:)Kizlar herkese merhaba.. ben de kasımın son günü ogrendim hamile oldugumu :) araniza ben de katilabilir miyim?.. :)
Bende de oluyo kanama ama ben geziyorum yoksa daralıyorumGecmis olsun canım alışveriş faslı başladı sanırım. ayni zamanlardayiz bende 9. Hafta icindeyim. Ben gezemiyorum ya yatıyorum surekli biraz fazla ayakta dursam kanamam oluyo hemen
Geçmiş olsun canım dinlen tabi. Bu cinsiyet kaçınca haftada belli olurkiBende cok daraliyorum ama cok korkuyorum mecbur sabrediyorum ya. Esim de kalkma deyip duruyo bi de o sıkıyo :) inşallah duzelir bi kac haftaya ilk 3 ay tehlikeli demişti dr