- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Cnm ben onu bile göremedim çok erken o kadar görüldüğü iyiKızlar bişy sorcm ya. Dundendr aklıma takıldı.. Dun keseyi gorduk usg de 4+2 ama normalde siyah bi karartı olur ya şimdi sadece kuçucuk bi nokta gibi çıkmıl usg fotosunda.. Bi anormallik yoktr demi
ama bi onceki gebeliklerimde bu hftada daha buyuktu sanki keseCnm ben onu bile göremedim çok erken o kadar görüldüğü iyi
Evet var doktorum bakalım biraz gidiyim nasıl olacak begenmezsem değiştiririm
Ben bile sen kan tahlili yaptiracagin zaman heycanlamiyorum :)hmm iyi bakalım :)
ayyy heyecaaaandan bayılcaaaam
yarın inşaaallah canım sabah
inşallah yarın sabah ikimizde güzel haberlerle döneriz canımm
anlamadımBen bile sen kan tahlili yaptiracagin zaman heycanlamiyorum :)
Ben de ondan korkuyorum ya. Doktorum 'başımıza iş açar' dedi zaten. Keşke ben de kontrolden geçseydim.
Muayene falan oldum ama idrar kültürü vermemiştim. Sökülür inşallah enfeksiyon.
Ben zaten tahmin ediyordum ama çok yüksekmiş o canımı sıktı. Mide bulantılarım 2 gündür hafif seyrediyor yoksa ilacı zor içerdim. Bir de günde 2 litre su içmemi istiyor ama o kadar su içemem ben.
Sende de kalmamıştır inşallah bir şey.
Mrb rahat duyabildiniz mi kalp atışını bizde 6+5 di gittiğimizde yeni başlamış falan dedi normal miSanırım öyleydi 2 gün öncede görebiliriz ama garanti olsun diye bekle dedi doktorum 7+2 kalbine bakarız dedi ben 6+2 gittim dayanamadım duyduk çok şükür düzenliymiş:) Arkadaşımın 8 haftada dıydular kalp atışını herkesin farklı işte
Mrb rahat duyabildiniz mi kalp atışını bizde 6+5 di gittiğimizde yeni başlamış falan dedi normal mi
İnşallah canımolabilir cnm. geç döllenme oluyormuş bazen için rahat olsun
Diyorum sen kan tahlili yaptiracagin zaman merak ediyorum heycanlamiyorum yapıyorum diyorum senin yapman çok normal :)anlamadım
heee anladım bebeğim :)Diyorum sen kan tahlili yaptiracagin zaman merak ediyorum heycanlamiyorum yapıyorum diyorum senin yapman çok normal :)
inşaallah kuzum Rabb ime sığındık :)
O na güvenen darda kalır mı _?
:)
Teşekkürler seninde hayırlı olsun bebişin. Bende altı haftanın sonunda yeni başlamış demişti bellide olmuyor aslında umarım duyulurKızlar hayırlı olsun :) ben de 22 kasım da öğrendim hamile olduğumu. 4+3 te keseyi gördük. 5+6 da doktora gidecem. İnşallah bebeği görürüz. Kalp atışını duyma şansım olabilir mi?
Teşekkürler şükürler olsun iyiyiz buralarda takılıp kalıyoruz işteIyi akşamlar kizlar giremedim bugun alisveris pesindeydim. Iyisinizdr inşallah hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?