Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Saol cnm benim . Benimde haftaya muaynem acaba geç mi gitsem.. alttan baksın istemiyorum. İlaçlarında değişiklik yaptımı doktorun..
Canım henüz değişiklik yapılmadı ilaçlarda.. 12. Haftaya kadar kullanacağın ilaçlar var daha.. 5+3 te gittim canım ben keseyi karından gördük direkt. Hoca 5+5 gözüküo kese dedi öyle saycaz sanırım.. Bence sende bu zamanlarda git canım.

Arkadaslarrr ben dun ilk defa gittim dr a...kese gorebiliriz insallah diye dua ederkennnn.....dun kalp atislarinida dinledikkk

Rabbim tum isteyenlere nasip etsin...transferimin 22. Gunuydu..bebisimiz 6+2 bugun...tek...ikiz degill..hersey cok guzeldi insallah boyleve devam eder...

Hadi gözünüz aydin

Hadi gözünüz aydin

Sagol canimm..darisi senin basinaa...hemde nasill bir heycann..inan sakinlikdan aglayamadimda ama zangir zangir titriyordum.bi de dr hele simdi sıkı dur deyip kalp sesini acinca o sesss...allahim tum isteyenlere tattirsin ben koptum ordaa...10 gun sonra yine cagirdi...ilaclara ignelere aynen devam...simdi sizden guzwl ha erler bekliyoruzz..

Sağol canım inşallah. .karindan mi bakildi keseye ve kalp atışı karından mı dinlendi?

Hangi ilac ve iğnelere devam? Bende sadece folik asit ve progestan vaginal var

Gecmis olsun canım alışveriş faslı başladı sanırım. ayni zamanlardayiz bende 9. Hafta icindeyim. Ben gezemiyorum ya yatıyorum surekli biraz fazla ayakta dursam kanamam oluyo hemen

Bende cok daraliyorum ama cok korkuyorum mecbur sabrediyorum ya. Esim de kalkma deyip duruyo bi de o sıkıyo :) inşallah duzelir bi kac haftaya ilk 3 ay tehlikeli demişti dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…