• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ben de ondan korkuyorum ya. Doktorum 'başımıza iş açar' dedi zaten. Keşke ben de kontrolden geçseydim.
Muayene falan oldum ama idrar kültürü vermemiştim. Sökülür inşallah enfeksiyon.

Ben zaten tahmin ediyordum ama çok yüksekmiş o canımı sıktı. Mide bulantılarım 2 gündür hafif seyrediyor yoksa ilacı zor içerdim. Bir de günde 2 litre su içmemi istiyor ama o kadar su içemem ben. :KK43:

Sende de kalmamıştır inşallah bir şey.

inşallah cnm

Sanırım öyleydi 2 gün öncede görebiliriz ama garanti olsun diye bekle dedi doktorum 7+2 kalbine bakarız dedi ben 6+2 gittim dayanamadım duyduk çok şükür düzenliymiş:) Arkadaşımın 8 haftada dıydular kalp atışını herkesin farklı işte
Mrb rahat duyabildiniz mi kalp atışını bizde 6+5 di gittiğimizde yeni başlamış falan dedi normal mi

Kızlar hayırlı olsun :) ben de 22 kasım da öğrendim hamile olduğumu. 4+3 te keseyi gördük. 5+6 da doktora gidecem. İnşallah bebeği görürüz. Kalp atışını duyma şansım olabilir mi?
Teşekkürler seninde hayırlı olsun bebişin. Bende altı haftanın sonunda yeni başlamış demişti bellide olmuyor aslında umarım duyulur

Back