- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.741
Nasil gecti senin ilk dogumun. Acilman varmiydi dogumdan once. Benim simdi 1 cm varmis ama sancim falan yok ya 40 bitmeden gelir insallahCanim yaa Allahim yardım etsin hepimize hayırlısı ile dogsunlar rahatladım sen böyle yazinca saol walla cumartesi bekliyoruz artık muayenede ne diycek
Tamam canim deniycem.bakalim ama cesaretimde yok inanirmisin.dua edelim.kizlar birbirimiz içinCnm çömelme hareketi ve sıcak duş daha hızlı açıyormuş rahmi. Bi gün boyunca dene bakalım nolcak
Nasil gecti senin ilk dogumun. Acilman varmiydi dogumdan once. Benim simdi 1 cm varmis ama sancim falan yok ya 40 bitmeden gelir insallah[/QUOTE canım ilki 36 hafta suyum geldi 1 cm acilmam vardı sonra su bitince bebeğin suni sanciyla zor bir doğum yaptım ama normal olunca çok şükür çocuk çıkınca acı ağrı ne varsa bitiyor dikisim filan vardı ama dogum sonrası hiç ağrı sıkıntı olmadı
inşallah canım sağlıkla kolaylıkla hepimize nasip olsunNe guzel insallah bu sefer banada nasip eder rabbim normal dogum yapmayi
Uzulme canim catin dar olsa 3500 u doguramazdin. Gayette guzelmistir catin. Ilk.dogumlar uzun suruyo. Hunda 4 kilo bile olsa kisa surede dogurursun. Hepkmiz kolayca dogururuz insallahAmin hanimlar bütün dileklerinize Amiinnn.
Benimde ölcüme göre 37+2 de 3300 olcmustü bana abartı geldi eğer doğruysa ve gününü beklerse hgeçen hafta 300 gr aldı aynı almaya devam ederse 2.5 3 hafta var daha 900 gr demekbuda 4200 yapar eyvah ki ne ne eyvah diyorum. Benim çatım dar. Dogumum zor oldu ya kızımda 3500 ü iki günde çıkardım. Buda böyle olursa doğuramam. Sezeryanda istemiyorum. Bakalım nolcak
Kızlar emin olun bebekler mutlaka ultrason da ölçülen değerden daha düşük çıkıyor fazla çıkanı görmedim boşa tedirgin olmayın zaten ultrason kağıdında şöyle yazıyor mesela 2000+ _400 filan yazıyorAmin hanimlar bütün dileklerinize Amiinnn.
Benimde ölcüme göre 37+2 de 3300 olcmustü bana abartı geldi eğer doğruysa ve gününü beklerse hgeçen hafta 300 gr aldı aynı almaya devam ederse 2.5 3 hafta var daha 900 gr demekbuda 4200 yapar eyvah ki ne ne eyvah diyorum. Benim çatım dar. Dogumum zor oldu ya kızımda 3500 ü iki günde çıkardım. Buda böyle olursa doğuramam. Sezeryanda istemiyorum. Bakalım nolcak
Maşallah size..Kızlar kilosunu çok dert etmeyin derim ben.bize de 3350 dendi 3065 doğdu 3 hafta önce doğmasına rağmen kilosu iyi tabiki ama söylendiğinden aşağı çıkıyo..Benimkide dogsun istiyorum şimdiden 3.500ilerlerse sıkıntı olabilir dua edin
Maşallah size..Kızlar kilosunu çok dert etmeyin derim ben.bize de 3350 dendi 3065 doğdu 3 hafta önce doğmasına rağmen kilosu iyi tabiki ama söylendiğinden aşağı çıkıyo..
Kızlar emin olun bebekler mutlaka ultrason da ölçülen değerden daha düşük çıkıyor fazla çıkanı görmedim boşa tedirgin olmayın zaten ultrason kağıdında şöyle yazıyor mesela 2000+ _400 filan yazıyor
5 günlük olduk çok şükür :) bugün en iyi günümdü..yeni yeni düzenimiz oturmaya başlıyo..diğer günler ağrı uykusuzluk adaptasyon sorunu derken zor geçti..artık düzenimiz oturdu sayılır..doğumun ertesi günü tartıldı 90 gr kaybetmişti daha da kaybetmez herhalde iyi emiyo çok şükürCanım kaç günlük oldunuz? Nasıl gidiyor günler alıştın mı?
Bebiş kilo verdi mi?
Komik oldu buda eski makine ondandir o heheCnm benim kızımda 3200 olcmustü 3500 doğdu
..
5 günlük olduk çok şükür :) bugün en iyi günümdü..yeni yeni düzenimiz oturmaya başlıyo..diğer günler ağrı uykusuzluk adaptasyon sorunu derken zor geçti..artık düzenimiz oturdu sayılır..doğumun ertesi günü tartıldı 90 gr kaybetmişti daha da kaybetmez herhalde iyi emiyo çok şükür
Korkma canım haftasını doldurmuş 37-40 normal doğum sureci şuan hepimizin beklemekten başka birşey yok vakit geldi ne zaman geleceğini bilmediğimiz için karışık duygular hepimiZde var Allahim sağlıkla kolaylıkla dogsunlarKızlar ya bir şey soracagim bu duygu sizde var mi?doktor herşey iyi cok sukur sadece kilo olarak iki hafta onden gidiyor dedi bebek için ama ben Allah korusun bebeğime bir şey olur diye çok korkuyorum.bu normal mi yoksa ben mi bu duyguyu abartıyorum
Inşallah canım sen nasılsın yarın mi gidiyorsun doktora insallahKorkma canım haftasını doldurmuş 37-40 normal doğum sureci şuan hepimizin beklemekten başka birşey yok vakit geldi ne zaman geleceğini bilmediğimiz için karışık duygular hepimiZde var Allahim sağlıkla kolaylıkla dogsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?