Kizlar hakli hic nazlanmadik.son gune kadar ise gittik.her yükü sirtladik.sonunda olay bu hale geldi.biz de bir gun.konusuyosak on gun küs gecirdik.son iki ayi tek başına atlattim.37.haftaya geldim..
Canım, en iyisi takmamak, moralimizi bozmamak çünkü aynen bebeklerimize geçiyor duygularımız, naparsak yapalım onlar da babaları, idare edicez...Bizim ilk bebeğimiz, eşim de tek çocuk yani biraz ilgi manyağı, onu süreçten hiç uzak tutmadım, kızımız dedim hep, hiç kızım demedim, erkekler de çocuk gibi, onları da pohpohlamak gerekiyor çoğu zaman, sonuçta sevdik, evlendik, çocuk yaptık dimi?:) *idare edicez:)
Aynen cnm deli gibi temizlik yapasim var :) simdi bisi tasincak yada ev temizlencek olsa mecbur yardim istiyorum bebisime. Bisi olur diye.. Yani mecburen muhtac oluyoruz... Dogurunca rahatliycaz Allâh in izniyle
Anam sağolsun valla, elim ayağım oldu benim, bugün mutfak dolaplarıni boşalttık, indirdik, temizledik, yarın banyoların dolapları, vestiyer, yüklük dolaplarıni halledicez insallah...
Canım ben eskiden haftada bir kadın alırdım çalışırken, yeniden başlıcam her hafta gelsin, eşim çok titiz, çocuk olunca hiç yetişemem, en azından dip bucak temizlik ve ütü yapar...Ben de çocuk bakımı ve günlük işler. ..heyecanlıyım ama bakabilirim dimi çocuğa tek başıma?
Gittik canım ben inmedim durakta. Köye götürdü mecburen. Köyde de bir iyi davraniyor. Yanaşıyor sarılıyor. Hatasını anladi ama böyle öfke kontrolu yok adamin. Ama ben çok soğudum. Bu sabah tansiyonum 15-10 olunca mecbur sehir merkezine getirdi. Acilde ilac aldim. Şimdi iyiyim. Ama dediğin gibi burnundan sonra getircem onun.
Ah canım benim, sen önemlisin, bebeğin önemli, esin de farkına varmış yaptıklarını iyi olmuş...Bebeğinin iyi olduguna çok sevindim, yerim ben onu...Hatta yerim ben hepimizinkileri:)