Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Sari akinti oluyo evet ama surekli degil gunde 2 3 kere falan oluyo. Senin bebis kac kiloydu gecen hafta

Rabbim kimseyi darda koymaz bak oyle yada boyle toparladi bebişin nerdeyse bizimle aynisiniz belki elifimden tombis bile olur

Hepimizin sağlıklı olsun inşallah. Kendileri için yeterli kiloda olurlar inşallah kuzucuk lar bide kolayca pirtlativerdikmi tamam olur inşallah

Herkese gunaydinlarrr . Bugün kim doğuracak acaba 12 temmuzlular sizden bekliyoruz . Hadi bakalım sandalyeye tutunup eğil kalk eğil kalk yapın çömelip kalkın . Duş alın . Açılsın da gelsin bebisler. Ben daha hiç kalkmadan yatıyorum benim daha vakit var çünkü . Bunları yapsam gelivercek çünkü :) . Düşunun geçtiğimiz cuma ise gittim hemde eşim götürdü kendi arabamızla . 2 saat sonra geri döndük . Eve geldim yattım bi kalktım suyum gelmiş . Yani hareket çok tetikliyor.

Canim 2gundur dunya kadar misafir geldi oturmadim ki hic gelen olmasa biz yuruyuse gidiyoruz tık yok. Kismet bakalim

Cnm çömelme hareketi ve sıcak duş daha hızlı açıyormuş rahmi. Bi gün boyunca dene bakalım nolcak
Evet ben hergun 10-15 kez comelip kalkiyorum. 10. Kata inip cikiyorum. Plates topunda yaylaniyorum, hergun sicak.dus aliyorum. Ama daha tik yok( ustelik bebisimde 2 hafta onde gidiyor. Gecen hafta 3600 dü. Biran once dogarsa sevinirim yani

36 haftalik 3500 mü canim kac gun onden gidiyor. Cati.muayenesi oldun mu
Yok canım olmadım cumartesi kontrol var iri bebek dedi sadece ama böyle giderse normal doğumu zorlar dedi pazartesi 37 hafta oluyor internette baktım iri bebekler ggelişimi tamamlamış da erken doğum için suni sancı verebiliyorlar. Korkmuyordum ilk oglusum 3.500 kilo 36 haftalık doğdu buda erken doğar diye bekledim ama geçiyor

Ya bide ben yememeye çalışıyorum ustelik. Ilk gebeligimde 23 kilo.aldım. bunda 11 kilo aldim. Dikkat ettim.okadar. ilk oglum 4 kilo doğdu ama cok yedim. Buda 4 u buluyo yemedigim.halde
İlkini normal mi yaptın peki ben ikisindede 20 kilo aldım yapıyla alakalı herhalde bebislerib kilolu olmasi

Canim benim herkesin hikayesi yasadiklari bambaskaa..Cok kotu bir adam olsa ztn evlenmezdin..Bekara kari bosamak kolay lafi varya cok dogru bi soz..Seninnyasadiklarinla baskalarinin yasadiklari ayni olmazz o yusden en iyisini sen bilirsin kafana takma..Dogumdan sonra daha guzel olacaktir hersey..
Benimkide dogsun istiyorum şimdiden 3.500 ilerlerse sıkıntı olabilir dua edin
Canim bi yanlislik olmasinnn..2500 falandir belkiii daha bir ayin var doguma..Allah yardimcin olsun

İlkini normal mi yaptın peki ben ikisindede 20 kilo aldım yapıyla alakalı herhalde bebislerib kilolu olmasi
Yok canim.malesef ilki sezeryan oldu gununu gectigi icin. Bunu insallah normal dogum istiyorum.zaten kilo alma korkusu bu yuzden. Yoksa takilmam kilolu bebek daha kolay dogarmis daha iyi itermis kendini. 40 haftam dolarsa auni sanci isticem ama swzeryanli oldugum icin suni sanciya karsi doktorum

Senin ilk.dogumsa eger sakin korkma. Allah catiya gore bebek verir. Doguramicak olsan o kiloda bebek olmaz demi. Ben sezeryanli.oldugum icin takiyorum yoksa takilmam

Senin ilk.dogumsa eger sakin korkma. Allah catiya gore bebek verir. Doguramicak olsan o kiloda bebek olmaz demi. Ben sezeryanli.oldugum icin takiyorum yoksa takilmam
Yok canım ikinci ilki normal oldu ama bu beklerse çok kilolu olursa ondan korkuyorum normal zor olur diye

Zor olmaz niye olsun. Arkadasim 2 bebeginide 4.500 dogurdu. 2. Dogum 4 saatte oldu toplam sanci dogum ani. Benim ilk dogumdan tecrubem.bile yok dusun
Canim yaa Allahim yardım etsin hepimize hayırlısı ile dogsunlar rahatladım sen böyle yazinca saol walla cumartesi bekliyoruz artık muayenede ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…