• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canim yaa Allahim yardım etsin hepimize hayırlısı ile dogsunlar rahatladım sen böyle yazinca saol walla cumartesi bekliyoruz artık muayenede ne diycek :KK46:
Nasil gecti senin ilk dogumun. Acilman varmiydi dogumdan once. Benim simdi 1 cm varmis ama sancim falan yok ya 40 bitmeden gelir insallah

Nasil gecti senin ilk dogumun. Acilman varmiydi dogumdan once. Benim simdi 1 cm varmis ama sancim falan yok ya 40 bitmeden gelir insallah[/QUOTE canım ilki 36 hafta suyum geldi 1 cm acilmam vardı sonra su bitince bebeğin suni sanciyla zor bir doğum yaptım ama normal olunca çok şükür çocuk çıkınca acı ağrı ne varsa bitiyor dikisim filan vardı ama dogum sonrası hiç ağrı sıkıntı olmadı :halay::halay:

Allah hepimize hayırlı dogumlar versin kızlar... Günü gelenler hayirlisi ile dogurular ins...

Bizimde babamiz nobetci bugun cok sıkıcı hic gecmio zaman sildim supurdum. Camasir yikadim astim vs anca bu saat oldu hic sevmiyorum su nöbetleri...

esinsem esinsem bebisinin iyi olmasina sevindim cnm... Hicbisiyi takma kafana bu adamlari anlamak zor sen ve bebegin onemli gerisini bosver cnm

Amin hanimlar bütün dileklerinize Amiinnn.
Benimde ölcüme göre 37+2 de 3300 olcmustü bana abartı geldi eğer doğruysa ve gününü beklerse hgeçen hafta 300 gr aldı aynı almaya devam ederse 2.5 3 hafta var daha 900 gr demek :( buda 4200 yapar eyvah ki ne ne eyvah diyorum. Benim çatım dar. Dogumum zor oldu ya kızımda 3500 ü iki günde çıkardım. Buda böyle olursa doğuramam. Sezeryanda istemiyorum. Bakalım nolcak ;)

Benimde ölcüme göre 37+2 de 3300 olcmustü bana abartı geldi eğer doğruysa ve gününü beklerse hgeçen hafta 300 gr aldı aynı almaya devam ederse 2.5 3 hafta var daha 900 gr demek :KK43: buda 4200 yapar eyvah ki ne ne eyvah diyorum. Benim çatım dar. Dogumum zor oldu ya kızımda 3500 ü iki günde çıkardım. Buda böyle olursa doğuramam. Sezeryanda istemiyorum. Bakalım nolcak :KK66:
Uzulme canim catin dar olsa 3500 u doguramazdin. Gayette guzelmistir catin. Ilk.dogumlar uzun suruyo. Hunda 4 kilo bile olsa kisa surede dogurursun. Hepkmiz kolayca dogururuz insallah

Benimde ölcüme göre 37+2 de 3300 olcmustü bana abartı geldi eğer doğruysa ve gününü beklerse hgeçen hafta 300 gr aldı aynı almaya devam ederse 2.5 3 hafta var daha 900 gr demek :KK43: buda 4200 yapar eyvah ki ne ne eyvah diyorum. Benim çatım dar. Dogumum zor oldu ya kızımda 3500 ü iki günde çıkardım. Buda böyle olursa doğuramam. Sezeryanda istemiyorum. Bakalım nolcak :KK66:
Kızlar emin olun bebekler mutlaka ultrason da ölçülen değerden daha düşük çıkıyor fazla çıkanı görmedim boşa tedirgin olmayın zaten ultrason kağıdında şöyle yazıyor mesela 2000+ _400 filan yazıyor

Benimkide dogsun istiyorum şimdiden 3.500 :KK46:o_O ilerlerse sıkıntı olabilir dua edin :olamaz:
Maşallah size..Kızlar kilosunu çok dert etmeyin derim ben.bize de 3350 dendi 3065 doğdu 3 hafta önce doğmasına rağmen kilosu iyi tabiki ama söylendiğinden aşağı çıkıyo..

Maşallah size..Kızlar kilosunu çok dert etmeyin derim ben.bize de 3350 dendi 3065 doğdu 3 hafta önce doğmasına rağmen kilosu iyi tabiki ama söylendiğinden aşağı çıkıyo..

Canım kaç günlük oldunuz? Nasıl gidiyor günler alıştın mı?
Bebiş kilo verdi mi?

..
Canım kaç günlük oldunuz? Nasıl gidiyor günler alıştın mı?
Bebiş kilo verdi mi?
5 günlük olduk çok şükür :) bugün en iyi günümdü..yeni yeni düzenimiz oturmaya başlıyo..diğer günler ağrı uykusuzluk adaptasyon sorunu derken zor geçti..artık düzenimiz oturdu sayılır..doğumun ertesi günü tartıldı 90 gr kaybetmişti daha da kaybetmez herhalde iyi emiyo çok şükür

..

5 günlük olduk çok şükür :) bugün en iyi günümdü..yeni yeni düzenimiz oturmaya başlıyo..diğer günler ağrı uykusuzluk adaptasyon sorunu derken zor geçti..artık düzenimiz oturdu sayılır..doğumun ertesi günü tartıldı 90 gr kaybetmişti daha da kaybetmez herhalde iyi emiyo çok şükür

Oh maşallah nazar değmesin.

Kızlar ya bir şey soracagim bu duygu sizde var mi?doktor herşey iyi cok sukur sadece kilo olarak iki hafta onden gidiyor dedi bebek için ama ben Allah korusun bebeğime bir şey olur diye çok korkuyorum.bu normal mi yoksa ben mi bu duyguyu abartıyorum :KK43:
Korkma canım haftasını doldurmuş 37-40 normal doğum sureci şuan hepimizin beklemekten başka birşey yok vakit geldi ne zaman geleceğini bilmediğimiz için karışık duygular hepimiZde var Allahim sağlıkla kolaylıkla dogsunlar :anne::KK200:

Korkma canım haftasını doldurmuş 37-40 normal doğum sureci şuan hepimizin beklemekten başka birşey yok vakit geldi ne zaman geleceğini bilmediğimiz için karışık duygular hepimiZde var Allahim sağlıkla kolaylıkla dogsunlar :anne::KK200:
Inşallah canım sen nasılsın yarın mi gidiyorsun doktora insallah

Back