- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #6.681
Masallah kuzuya bu 178 olmasi sancimi demek oluyo
Yok cnm kalp atışı . Bide ust sınır 180 mis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah kuzuya bu 178 olmasi sancimi demek oluyo
Canım, aynen yapı meselesi herhalde. ..Ben normalde de sevmiyorum başkasından birşey istemeyi, annem hep der "kel kör kendi işini kendin gör" Simdiden hesap yapıyorum 1 ay sonra herşeyi kendim yapicam diye:)Ay bende cnm hic naz yapmadim ilkindede yapmamistim bunda yapicam diyodum ama yok yine yapamadim :) yapi meselesi herhalde.. Yapmak. Lazim aslinda
Bizimkinin köyü 60 km uzak bi yerde ve köy yolu çok kötü. Bayramda annenler merkeze gelsin dedim yok. Inatla yola çıktık. Ustelik suyum geliyor diye korkum var. Yolda hiç konuşmadım. Tam köye vardik. Arabayi yavas sür dedim diye başladı küfretmeye. Beni dolmuş duragina götürüp defol merkeze git dedi. Siz de ilgi diyorsunuz. Ailem de yok. Ben ne yaparim tek başıma merkezde dedim. Ağla ağla öldüm. Tansiyonum çıktı. Allaha havale ediyorum onu. Çok üzgünüm.
Canim masallah paasaya cok iyi bakmissin annesi.Kızlar kontrolden geldik. Yumuşama başlamış dedi doktor . Kalp atışı biraz yüksek çıktı. Ama normal dedi anlamadım . Hastanede durmadan nst ye baglıydim. O zaman 130 140 arası idim bugün 178 ı gördüm. 150 170 arası idi . Bide paşa 3300 gr 51 cm olmuş şükür. 10 gün önce doğsaydi 3000 inin altında olacaktı .
Canim benimBizimkinin köyü 60 km uzak bi yerde ve köy yolu çok kötü. Bayramda annenler merkeze gelsin dedim yok. Inatla yola çıktık. Ustelik suyum geliyor diye korkum var. Yolda hiç konuşmadım. Tam köye vardik. Arabayi yavas sür dedim diye başladı küfretmeye. Beni dolmuş duragina götürüp defol merkeze git dedi. Siz de ilgi diyorsunuz. Ailem de yok. Ben ne yaparim tek başıma merkezde dedim. Ağla ağla öldüm. Tansiyonum çıktı. Allaha havale ediyorum onu. Çok üzgünüm.
Gunaydin canim bizimkide hic yardimci olmuyor.bizden cok onlarin psikolojisi bozuldu. Halbuki yasadiklarimizin binde birini yaşasalar el ustunde tutarlar bizi de yapacak bisey yok . allaha havale ediyorum ben . esinsem cnm haberdar et bizi.kendi uzup bebegini de hirpalama derim.Kizlar hakli hic nazlanmadik.son gune kadar ise gittik.her yükü sirtladik.sonunda olay bu hale geldi.biz de bir gun.konusuyosak on gun küs gecirdik.son iki ayi tek başına atlattim.37.haftaya geldim..
Canım, aynen yapı meselesi herhalde. ..Ben normalde de sevmiyorum başkasından birşey istemeyi, annem hep der "kel kör kendi işini kendin gör" Simdiden hesap yapıyorum 1 ay sonra herşeyi kendim yapicam diye:)
Canim masallah paasaya cok iyi bakmissin annesi.
Arabadan inmedim ki canım. Ağla ağla diyor. Özür dileyeceksin yol boyu konuşmadım diye diyor. Ben naz maz cekmem ağlarsan ağla diyor. Sonunda özür diledim de köye götürdü. Köyde de afet oldu hatta haberlere çıkıyor bugün. Selden evler yıkıldı. 2 kişi öldü. Ordu Persembede. Benim kocam bu kadar merhametsiz işte. Çok üzgünüm coook.Cnm yaaa şok oldum. Ne demek hamile bayanı dolmuş durağında bırakmak. Çok üzüldüm gerçekten ayıp etmiş. Bıraktımı gerçekten
Gittik canım ben inmedim durakta. Köye götürdü mecburen. Köyde de bir iyi davraniyor. Yanaşıyor sarılıyor. Hatasını anladi ama böyle öfke kontrolu yok adamin. Ama ben çok soğudum. Bu sabah tansiyonum 15-10 olunca mecbur sehir merkezine getirdi. Acilde ilac aldim. Şimdi iyiyim. Ama dediğin gibi burnundan sonra getircem onun.Kıyamam canım ya...Naptiniz gittiniz mi annelerine? Seni bıraktı mi yoksa? Şu anda önemli olan sen ve bebeğinsin, hiç umursama eşini , burnundan getirirsin sonra...
Canim köyde afet sel olunca elektrik su gitti. Sarj bitince de giremedim internete. Tansiyonum pek düşmedi. Hep 13-9 falandi. Bu sabah 15-10 olunca kocama çıkıştım. Bebeği de dünden beri hissetmiyordum. Karnimda ölürse görürsün dedim. Korkudan geri getirdi bu sabah. Hastaneye gittik. Bebek iyi çok şükür. İlaç verdiler. Dinleneceksin dedi dr. Aksam köye gidecez tekrar çünkü evde tek olunca işler mecbur bana kaliyor. Dinlenemiyorum. Kaynanam 10 gün bakiversin artik. Kocami, anasini, babasini düşünmekten sinirlerim bozulmuştu. Artik sadece bebeğimi düşünüyorum. Dr da tombik tombik yanaklari var keyfi yerinde dedi. Ellerini gördüm ultrasonda yumuk yumuk. Çok duygulandim. Artık kendimi üzmeyeceğim.Herkese günaydın
esinsem ne yaptın cnm. Nasılsın. Çok merak ediyorum seni. İnsallah yıpratmamissindir kendini. Bebeğini düşün onun huzuru hersey den önemli . Bizi haberdar et cnm
Maşallah canım ne güzel kilo almis bebişin. Çok sevindim senin adina.Kızlar kontrolden geldik. Yumuşama başlamış dedi doktor . Kalp atışı biraz yüksek çıktı. Ama normal dedi anlamadım . Hastanede durmadan nst ye baglıydim. O zaman 130 140 arası idim bugün 178 ı gördüm. 150 170 arası idi . Bide paşa 3300 gr 51 cm olmuş şükür. 10 gün önce doğsaydi 3000 inin altında olacaktı .
İnan ki çok duygulandim canım Allah razi olsun senden. Köye geri gittik. Merkeze tek gelemezdim zaten sırt cantasi vs yük vardı. Köyde de pek iyi davrandı. Hatasini anladi ama ben çok kırıldım bi kere. Bu sabah da tansiyon 15-10 olunca hastaneye getirdi. Simdi iyiyim. Bebek iyiymiş. Ilac verdiler. Tansiyonum düştü. Sanirim kafami rahatlatmam lazım. Takmamak lazim...Canim neyin tribinde bu erkekler anlamiyorum ay keske ayni sehirde olsaydik yalniz birakmaz gelir alirdim seni. Ne yaptin simdi nerdesin iyimisin
Arabadan inmedim ki canım. Ağla ağla diyor. Özür dileyeceksin yol boyu konuşmadım diye diyor. Ben naz maz cekmem ağlarsan ağla diyor. Sonunda özür diledim de köye götürdü. Köyde de afet oldu hatta haberlere çıkıyor bugün. Selden evler yıkıldı. 2 kişi öldü. Ordu Persembede. Benim kocam bu kadar merhametsiz işte. Çok üzgünüm coook.