- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.441
canım gerçekten senin bebiş haftasına göre biraz iri sanırım. benim pazartesi günü 35+4 de 2,5 kilo falandı. zaten benden büyük bişey çıkmaz pek beklemiyorum yani eşim de ben de minyon tipliyiz. senin nst de sancı falan çıktı mı.Hayırlı akşamlar bugün kontrole gittim 35+1 haftalik olduk bebegim 3100 olmuş dedi ama bayağı önden gidiyor dedi hatta karin bölgesi ile kafasının oluşumunu %97 tamamlamış dedi.kilo almamaya çalış dedi yoksa tehlikeli durum olur bebek için dedi
Benimkide 3100 doğmuştu hast cıkarken 2980 olmuştu btanem hadi gecmış olsun bklm :) güle güle büyüttSaol kuzum allah razınolsun. Bebegım 2700dogdu hastaneden cıkarken 2500du. Normal degerlerde dedı hemsıresı. Boyuda 49cm
Saol kuzum. rabbım güzel gunlerını gostersın bıze ınsallahBenimkide 3100 doğmuştu hast cıkarken 2980 olmuştu btanem hadi gecmış olsun bklm :) güle güle büyütt
Evet canim sancim çıktı bebekte iri olunca pazartesi tekrar çağırdı doktor izne çıkarsa acil birsey oldugunda beni takip etsin diye.canım gerçekten senin bebiş haftasına göre biraz iri sanırım. benim pazartesi günü 35+4 de 2,5 kilo falandı. zaten benden büyük bişey çıkmaz pek beklemiyorum yani eşim de ben de minyon tipliyiz. senin nst de sancı falan çıktı mı.
Evet canim erkek ama doktor biraz korkuttu sen normal dogum mu yaptinsevmkee canım benimkide iri 3.180 di diğer oglusumda iriydi bundada bekliyorum 36 haftada doğar diye erkek mi seninkide ??
Evet canım 36 haftalık 3.490 suyum gelmişti suni sancı ile normal doğum yaptımEvet canim erkek ama doktor biraz korkuttu sen normal dogum mu yaptin
Maşallah Canim benimde arada küçük sancılar var nts de çıktı dün o yüzden pazartesi çağırdı insallah bakalım kilo almamaya çalış dedi bebek için tehlikeli olur dediEvet canım 36 haftalık 3.490 suyum gelmişti suni sancı ile normal doğum yaptım
Inşallah canım ya valla içim rahatladı sen ilk cocugum da böyle yasadim diyince Allah razi olsunsevmkee korkma canım Allahın izniyle iyi çıkar doktor bana da dedi kilo alımı böyle giderse doğum zorlar dedi ama bebislerimiz alacak alacak kısıtlama gibi şansımız yok pazartesi gittim cumartesi tekrar gidicem ama sancı hiç çıkmadı bakalım ne diyecek doktorumuZ hepimiz için hayırlısı olsun
İyi düşünelim Allahın izniyle birşey olmaz neler yasiycaz rabbim bilir o yüzden stres yapıp hem kendimizi hem bebisleri germye gerek yokInşallah canım ya valla içim rahatladı sen ilk cocugum da böyle yasadim diyince Allah razi olsun
Canım ne alemdesın aklım sende son durumun nedir B bebegim seni bekliyorum
Oh iyi çok şükür dogurdun sandım ya sancım var diyince. Biz iyiyiz teyzesı yenı dunyamıza adapte olmaya calısıyoruz. Benım dıkıslerım cok zorluyo benı cok acıyo agrı kesıcıler alıyorum. Ama bebegım ıcın dayanmaya calısıyorumCnm ne olsun az az lekelenme şeklinde devam ediyoruz. Nefesimi kesen sertlesmeyle ayaktayken alt tarafa feci baskı yapmalar ... böyle böyle en azından 4-5 gün daha kardayım; ) senin nasıl gidiyor taze anne cimcime nasıl
Cnm nişanın gelmesi öyle günlerce sürer miymiş ben bi kerede gelir diye biliyodum..benim de alt tarafta feci baskı oluyo arada can çekiştiriyo resmenCnm ne olsun az az lekelenme şeklinde devam ediyoruz. Nefesimi kesen sertlesmeyle ayaktayken alt tarafa feci baskı yapmalar ... böyle böyle en azından 4-5 gün daha kardayım; ) senin nasıl gidiyor taze anne cimcime nasıl
Bide karnınız aşağı indi mi kızlar benim hala yukarda..karnı inmeden doğum yapanlar var mı acabaCnm ne olsun az az lekelenme şeklinde devam ediyoruz. Nefesimi kesen sertlesmeyle ayaktayken alt tarafa feci baskı yapmalar ... böyle böyle en azından 4-5 gün daha kardayım; ) senin nasıl gidiyor taze anne cimcime nasıl
Benim karnım indi canim ama daha doğum yok ve kısımlarındaki baskı öldürüyor bazenBide karnınız aşağı indi mi kızlar benim hala yukarda..karnı inmeden doğum yapanlar var mı acaba
Benim karnim hep asagida vallaaa..Kiz bebekler asagida olur derler ondan mi bilemiyorum..Benimdr bugum sol kasigimda agri oldu yutumekte cok zorlandimm ne agrisi bilemedim..Oyle de cok isim varki bayramin gecmesini bekliyorummm hazirlik icinn..Bu arada dogumlar da basladi yeni bi topic acmak lazim galibaa :)Bide karnınız aşağı indi mi kızlar benim hala yukarda..karnı inmeden doğum yapanlar var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?