Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

kızlar ben de yarın doğum iznime çıkıyorum. inşallah hepimiz sağlıcakla peş peşe alırız haberlerimizi. ikincim olmasına rağmen ilkmiş gibi heyecan patlaması yaşoyorum. bu arada telefondan çok sık giremeyebiliyorum internete. buu süre içinde bebeğini kucağına alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

canım gerçekten senin bebiş haftasına göre biraz iri sanırım. benim pazartesi günü 35+4 de 2,5 kilo falandı. zaten benden büyük bişey çıkmaz pek beklemiyorum yani eşim de ben de minyon tipliyiz. senin nst de sancı falan çıktı mı.

Evet canim sancim çıktı bebekte iri olunca pazartesi tekrar çağırdı doktor izne çıkarsa acil birsey oldugunda beni takip etsin diye.

Evet canım 36 haftalık 3.490 suyum gelmişti suni sancı ile normal doğum yaptım
Maşallah Canim benimde arada küçük sancılar var nts de çıktı dün o yüzden pazartesi çağırdı insallah bakalım kilo almamaya çalış dedi bebek için tehlikeli olur dedi

sevmkee korkma canım Allahın izniyle iyi çıkar doktor bana da dedi kilo alımı böyle giderse doğum zorlar dedi ama bebislerimiz alacak alacak kısıtlama gibi şansımız yok pazartesi gittim cumartesi tekrar gidicem ama sancı hiç çıkmadı bakalım ne diyecek doktorumuZhepimiz için hayırlısı olsun

Inşallah canım ya valla içim rahatladı sen ilk cocugum da böyle yasadim diyince Allah razi olsun

Inşallah canım ya valla içim rahatladı sen ilk cocugum da böyle yasadim diyince Allah razi olsun
İyi düşünelim Allahın izniyle birşey olmaz neler yasiycaz rabbim bilir o yüzden stres yapıp hem kendimizi hem bebisleri germye gerek yok

Canım ne alemdesın aklım sende son durumun nedir B bebegim seni bekliyorum

Cnm ne olsun az az lekelenme şeklinde devam ediyoruz. Nefesimi kesen sertlesmeyle ayaktayken alt tarafa feci baskı yapmalar ... böyle böyle en azından 4-5 gün daha kardayım; ) senin nasıl gidiyor taze anne cimcime nasıl

Cnm ne olsun az az lekelenme şeklinde devam ediyoruz. Nefesimi kesen sertlesmeyle ayaktayken alt tarafa feci baskı yapmalar ... böyle böyle en azından 4-5 gün daha kardayım; ) senin nasıl gidiyor taze anne cimcime nasıl
Oh iyi çok şükür dogurdun sandım ya sancım var diyince. Biz iyiyiz teyzesı yenı dunyamıza adapte olmaya calısıyoruz. Benım dıkıslerım cok zorluyo benı cok acıyo agrı kesıcıler alıyorum. Ama bebegım ıcın dayanmaya calısıyorum

Cnm nişanın gelmesi öyle günlerce sürer miymiş ben bi kerede gelir diye biliyodum..benim de alt tarafta feci baskı oluyo arada can çekiştiriyo resmen

Bide karnınız aşağı indi mi kızlar benim hala yukarda..karnı inmeden doğum yapanlar var mı acaba

Bide karnınız aşağı indi mi kızlar benim hala yukarda..karnı inmeden doğum yapanlar var mı acaba
Benim karnim hep asagida vallaaa..Kiz bebekler asagida olur derler ondan mi bilemiyorum..Benimdr bugum sol kasigimda agri oldu yutumekte cok zorlandimm ne agrisi bilemedim..Oyle de cok isim varki bayramin gecmesini bekliyorummm hazirlik icinn..Bu arada dogumlar da basladi yeni bi topic acmak lazim galibaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…