- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.461
Canım Allah yardımcın olsun inşallah daha çok yeni sezeryan in üç beş güne birazcık daha rahatlarsın inşallahOh iyi çok şükür dogurdun sandım ya sancım var diyince. Biz iyiyiz teyzesı yenı dunyamıza adapte olmaya calısıyoruz. Benım dıkıslerım cok zorluyo benı cok acıyo agrı kesıcıler alıyorum. Ama bebegım ıcın dayanmaya calısıyorum
Cnm kaç haftaliktin ki sen.korkma allah yardimcin olsun .inşallah çabuk toparlarsin. Bebisimi kavuşuyorsun sende.Kızlar benim bebek yine ters dönmüş sezeryana alacaklar bugün birkaç saat sonra... çok korkuyorum sezeryandan
Bu gece benimki de inmiş biraz uyanınca bi baktım üst kısım boşalmışBenim karnım indi canim ama daha doğum yok ve kısımlarındaki baskı öldürüyor bazen
Evet kız bebekte erkekteki gibi top gibi olmuyo zaten üst kısım..benim karnım inmiş bu gece biraz. Yamuk yumuk da bi şekil almış bi acayipBenim karnim hep asagida vallaaa..Kiz bebekler asagida olur derler ondan mi bilemiyorum..Benimdr bugum sol kasigimda agri oldu yutumekte cok zorlandimm ne agrisi bilemedim..Oyle de cok isim varki bayramin gecmesini bekliyorummm hazirlik icinn..Bu arada dogumlar da basladi yeni bi topic acmak lazim galibaa :)
Saol kuzum. İnşallahCanım Allah yardımcın olsun inşallah daha çok yeni sezeryan in üç beş güne birazcık daha rahatlarsın inşallah
canım hiç korkma. gerçekten kendini allaha emanet et, dualarını et güle oynaya gir çık inşallah. doğumun her türlüsü zor ama seninki zaten tersmiş böyle olursa normal doğum çok çok riskli özellikle bebek açısından. bu arada kaç haftalıksın bilmiyorum ama plesantanın ve suyun durumuna göre doktorlar karar veriyorlar inşallah en doğru kararı vermişlerdir. 3-4 güne kadar toparlarsın kendini.Kızlar benim bebek yine ters dönmüş sezeryana alacaklar bugün birkaç saat sonra... çok korkuyorum sezeryandan
Korkma Can'ım Allah yardımcın olsun benimde bebeğim tersti bende sezeryan oldum en fazla Allah'ın izniyle 5. Gün ayaktasın haberlerini bekliyorumKızlar benim bebek yine ters dönmüş sezeryana alacaklar bugün birkaç saat sonra... çok korkuyorum sezeryandan
Kızlar benim bebek yine ters dönmüş sezeryana alacaklar bugün birkaç saat sonra... çok korkuyorum sezeryandan
Selamlar...
Benimde herkes karnimin asagiya indiğini soyluyo az kaldi saka maka... Asagiya bende cok baski hissediyorum surekli tuvalete gidiyorum. Su sicaklarda cok ates basio ama ya çıldıracak gibi oluyorum herkese hava iyi gelio bana asiri sicak menopoza giren kadinlari anladim gercekten...
Bizde dun annisle dogum cantamizi hazirldik sukur kapiya koyduk(orda durucakmis emir büyük yerden)
sebocek masallah kuzuna cnmm B bebegim seni bekliyorum sen oyle boyle 39 da dogurcan kiz bu gidisle masallah... :) saglikla kucagimiza alalim ins kuzularimizi
Selamlar...
Benimde herkes karnimin asagiya indiğini soyluyo az kaldi saka maka... Asagiya bende cok baski hissediyorum surekli tuvalete gidiyorum. Su sicaklarda cok ates basio ama ya çıldıracak gibi oluyorum herkese hava iyi gelio bana asiri sicak menopoza giren kadinlari anladim gercekten...
Bizde dun annisle dogum cantamizi hazirldik sukur kapiya koyduk(orda durucakmis emir büyük yerden)
sebocek masallah kuzuna cnmm B bebegim seni bekliyorum sen oyle boyle 39 da dogurcan kiz bu gidisle masallah... :) saglikla kucagimiza alalim ins kuzularimizi
Allah yardımcımız olsun. Hamileliğin son zamanlarının yaza gelmesi çok kötüymüş ama napacağız bebişlerimiz için sabredecdğiz. Senin çok az zamanın kalmış, sancın falan olmuyor mu? Doktor çatı muayenesi yaptı mı?Ah canım sorma sorma bu sıcaklar benide mahvetti isyanlardayım soğuk dusa giriyorum kesmiyo inanki allah sabırlar versin
Allah yardımcımız olsun. Hamileliğin son zamanlarının yaza gelmesi çok kötüymüş ama napacağız bebişlerimiz için sabredecdğiz. Senin çok az zamanın kalmış, sancın falan olmuyor mu? Doktor çatı muayenesi yaptı mı?
Kızlar bende hemoroid oluştu ve ben normal doğum istiyorum. Bu hemoroid normal doğuma engel olur mu ki?
Korkma canım sadece kendini kasmamaya çalış ilk girerken dış derin hafif acıyo gibi sonra biraz ittiriyo ama inan hiç bisey hissetmiyorsun. Ben korkudan kacacaktim ama abarttiklari kadar yok inankiKızlar yarın çatı muayenem var ve çok korkuyorum ben
Kızlar yarın çatı muayenem var ve çok korkuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?