Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

nilistan canım sen nasılsın bebişin nasıl sutun geliyor mu bi sıkıntın var mı bi de doğum çok zor oldu mu:)
İyiyim cnm. Cok sukur gazım var gaz sancısı fln. Sütümde henuz az az gelıo.bebısım emdıkce cogalır ınsallah. Sezeryan oldugu ıcın dogumu ablamaıdmda dikiş olayları benı cok gerdı. Gerckten sezeryan zormus. Acısını dogumdan sonra anlıyosn.ama bebegım oldugu ıcın yanımda hıc bır acı benı yıldıramaz:)

Can'ım Allah bağışlasın analı babalı büyütsün sütün gelir gelir bende de öyleydi smdi maşallah akıyo gecer acılarında bende sezryandım smdi tamamen ayaklandım sadece kansızlıktan dolayı halsizliğim var mutluysan huzurluysan sorun yok :) kaç kiloydu boyu ne kdr Can'ım

Su çok kıvrandıran ishal sancısı na da cokk benziyor ama süresi daha uzun çekiyorsun gibi

Amin inşallah kızlar. Ben dün gece sabaha kadar kasık ağrısı çektim ama doğuma yormadım nedense. Ama iftara yakın kuvvetli bel ağrısıyla beraber olunca eyvah dedim 45 dk kadar geldi gitti. Şimdi sadece belimin alt kısmı ağrıyor. Ben daha önce 12 sene önce kızımda hiç ağrım olmadan hastaneye yatıp suni sancı ile tattigim için normal doğum ağrısı nasıl başlar bilemedim

Aslında duşa girmiştim öncesinde o mu tetikledi acaba ağrıyı bilemiyorum. Ne zaman duşa girsem bi degisiklik oluyo
Evet ne zaman duşa girsen bişeyler oluyo sana :) acaba çok mu sıcak suyla yapıyosun da gevşeme falan oluyo..şu en ne durumdasın peki??

Cnm bekleme. Artik bence evde. Dr unu ara

Amin cnm benim insallahh... Bir ikinmada. Cikaririz ins kuzucuklarimizi size pasami ekleyim dunden taze taze :) masallahinizi aliriz teyzeleri  
Allahım bu nasıl bir güzelliktir, 41 kere Masallah kuzucuga :) Dünya güzeli. ..
B bebegim seni bekliyorum Canım geliyor mu yoksa bu sefer kuzu? Ayy çok heyecanlanıyorum ben sizler dogurdukca...:)

Allahım bu nasıl bir güzelliktir, 41 kere Masallah kuzucuga :) Dünya güzeli. ..
B bebegim seni bekliyorum Canım geliyor mu yoksa bu sefer kuzu? Ayy çok heyecanlanıyorum ben sizler dogurdukca...:)

Paşanın keyfini bekliyorum. Benimle oynuyor resmen. Sağgösterip sol vuruyor. Şimdi kasıktaki ağrı gitti belimin alt tarafı ağrıyor sadece. Tabii ben korkudan hiç kalkmıyorum suyum gelir diye

Paşanın keyfini bekliyorum. Benimle oynuyor resmen. Sağgösterip sol vuruyor. Şimdi kasıktaki ağrı gitti belimin alt tarafı ağrıyor sadece. Tabii ben korkudan hiç kalkmıyorum suyum gelir diye
Allah yardimcin olsun canım evet suyun gelmediği sürece sıkıntı yok ama agrim düzenli ve 5dk ya bir olursa sakin bekleme . bende şuan suyumun yada sancimin gelmesini bekliyorum . belden giriyo fakat kısa süreli . su mübarek gecelerin yüzü suyu hurmetine bir avazda bebeklerimizide bizide saglicakla kurtulmayı nasip etsin rabbim. Erken olacak diye sende çok hirpalandin kuzum .annelik işte

Canım böyle böyle sıklasacak demek ki galiba bugün de olmadı senin sancılar geri gitti böyle sankİ alıştıra alıştıra geliyor bebek belki sancı başlayıp doğum olsa daha çok canını yakacak böyle arada gelip gider sancılar 3 4 cm açıklık bile yapıyormuş zaten bekleyeceğiz artık sırada inşallah sen varsın

Saol kuzum allah razınolsun. Bebegım 2700dogdu hastaneden cıkarken 2500du. Normal degerlerde dedı hemsıresı. Boyuda 49cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…