• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Oh iyi çok şükür dogurdun sandım ya sancım var diyince. Biz iyiyiz teyzesı yenı dunyamıza adapte olmaya calısıyoruz. Benım dıkıslerım cok zorluyo benı cok acıyo agrı kesıcıler alıyorum. Ama bebegım ıcın dayanmaya calısıyorum
Canım Allah yardımcın olsun inşallah daha çok yeni sezeryan in üç beş güne birazcık daha rahatlarsın inşallah

Kızlar ben de dün kontrole gittim. ..İyiymiş kızımız, 2780 gr. olmuş. ..Benim tansiyon yüksek çıktı, dinlenince düşüyor dedim doktoruma tekrar ölçtü, düşük çıkınca doktorum istirahat edeceksin sürekli dedi...odemlerim de olunca idrar tahlili verdim, ama doktorum preeklampsi yüzü yok sen de dedi, çok sisermis insanın yüzü, yine de idrara bakalım dedi...Tutabilecegimiz kadar icerde tutacagiz dedi, haftaya tekrar kontrol, bu arada kızım aynı babası, doğsa da doya doya koklasam, sarılsam. ..

Selamlar...

Benimde herkes karnimin asagiya indiğini soyluyo az kaldi saka maka... Asagiya bende cok baski hissediyorum surekli tuvalete gidiyorum. Su sicaklarda cok ates basio ama ya çıldıracak gibi oluyorum herkese hava iyi gelio bana asiri sicak menopoza giren kadinlari anladim gercekten...

Bizde dun annisle dogum cantamizi hazirldik sukur kapiya koyduk(orda durucakmis emir büyük yerden ;) )

sebocek sebocek masallah kuzuna cnmm B bebegim seni bekliyorum sen oyle boyle 39 da dogurcan kiz bu gidisle masallah... :) saglikla kucagimiza alalim ins kuzularimizi

Benim karnim hep asagida vallaaa..Kiz bebekler asagida olur derler ondan mi bilemiyorum..Benimdr bugum sol kasigimda agri oldu yutumekte cok zorlandimm ne agrisi bilemedim..Oyle de cok isim varki bayramin gecmesini bekliyorummm hazirlik icinn..Bu arada dogumlar da basladi yeni bi topic acmak lazim galibaa :)
Evet kız bebekte erkekteki gibi top gibi olmuyo zaten üst kısım..benim karnım inmiş bu gece biraz. Yamuk yumuk da bi şekil almış bi acayip :KK57:

Kızlar benim bebek yine ters dönmüş sezeryana alacaklar bugün birkaç saat sonra... çok korkuyorum sezeryandan
canım hiç korkma. gerçekten kendini allaha emanet et, dualarını et güle oynaya gir çık inşallah. doğumun her türlüsü zor ama seninki zaten tersmiş böyle olursa normal doğum çok çok riskli özellikle bebek açısından. bu arada kaç haftalıksın bilmiyorum ama plesantanın ve suyun durumuna göre doktorlar karar veriyorlar inşallah en doğru kararı vermişlerdir. 3-4 güne kadar toparlarsın kendini.

Kızlar benim bebek yine ters dönmüş sezeryana alacaklar bugün birkaç saat sonra... çok korkuyorum sezeryandan
Korkma Can'ım Allah yardımcın olsun benimde bebeğim tersti bende sezeryan oldum en fazla Allah'ın izniyle 5. Gün ayaktasın haberlerini bekliyorum

Selamlar...

Benimde herkes karnimin asagiya indiğini soyluyo az kaldi saka maka... Asagiya bende cok baski hissediyorum surekli tuvalete gidiyorum. Su sicaklarda cok ates basio ama ya çıldıracak gibi oluyorum herkese hava iyi gelio bana asiri sicak menopoza giren kadinlari anladim gercekten...

Bizde dun annisle dogum cantamizi hazirldik sukur kapiya koyduk(orda durucakmis emir büyük yerden :KK66: )

sebocek sebocek masallah kuzuna cnmm B bebegim seni bekliyorum sen oyle boyle 39 da dogurcan kiz bu gidisle masallah... :) saglikla kucagimiza alalim ins kuzularimizi

Al benden de o kadar. Oflayıp poflayıp duruyorum sürekli menopoza giren kadınlar gibi. Arada su gibi oluyorum. Kimse benim gibi değil valla.

Selamlar...

Bizde dun annisle dogum cantamizi hazirldik sukur kapiya koyduk(orda durucakmis emir büyük yerden :KK66: )

Ah canım sorma sorma bu sıcaklar benide mahvetti isyanlardayım soğuk dusa giriyorum kesmiyo inanki allah sabırlar versin

Ah canım sorma sorma bu sıcaklar benide mahvetti isyanlardayım soğuk dusa giriyorum kesmiyo inanki allah sabırlar versin
Allah yardımcımız olsun. Hamileliğin son zamanlarının yaza gelmesi çok kötüymüş ama napacağız bebişlerimiz için sabredecdğiz. Senin çok az zamanın kalmış, sancın falan olmuyor mu? Doktor çatı muayenesi yaptı mı?
Kızlar bende hemoroid oluştu ve ben normal doğum istiyorum. Bu hemoroid normal doğuma engel olur mu ki?

Allah yardımcımız olsun. Hamileliğin son zamanlarının yaza gelmesi çok kötüymüş ama napacağız bebişlerimiz için sabredecdğiz. Senin çok az zamanın kalmış, sancın falan olmuyor mu? Doktor çatı muayenesi yaptı mı?
Kızlar bende hemoroid oluştu ve ben normal doğum istiyorum. Bu hemoroid normal doğuma engel olur mu ki?

Canım ilk hamileliğim olduğu için pek bilmiyordum adet sancısı gibi bi sancı oluyo özellikle geceleri . normalde benim kaderim.çok ağrılı geçerdi onun daha hafifi dayanilabilecek bi ağrı yani.birde alt tarafa baskı çok oluyo baskı olunca belden de ağrı giriyo. Çok sukur ilk çatı muayenesi oldum kolay atlattım 1cm açıklık vardı.27hazirandaydi randevum.her an bekliyorum ben artık son 10gunumuz kaldi

Yazılanları okudukça iyice korkmaya başlıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek günlerde bebişlerimizi sağlıklı sıhhatlı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Benim de dün kontrolüm vardı kızım 2700 gr olmuş ama hala ters pozisyondaymış 22 temmuza kadar doğmazsa mecburi sezeryan olucam hakkımızda hayırlısı artık.

Kızlar ben en son 20 haziranda kontrole gittim. Normalde 2 haftada 1 çağırıyor ama ben doktora sormadım ne zaman geleyim diye o da unuttu sanırım.
Kontrolü bayramdan sonraya bıraksam bir şey olur mu? Bayram sonrası 20 gün geçmiş olacak.
Sancım falan yok ama aklıma bir sürü şey geliyor işte.

Kızlar yarın çatı muayenem var ve çok korkuyorum ben :eek:

Canım ben daha hamilelik için alttan muayene olmadım ama başka sebeplerden dolayı alttan muayene oldum. Hatta vajinal probla bile bakıldı. Ki o vajinanın içine kadar sokulan bir ultrason başlığı ki hamilelerde kullanılmaz zaten.
İnan o kadar abartılacak bir şey yok. Parmakla basit bir muayene sadece.

Back