• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar ben en son 20 haziranda kontrole gittim. Normalde 2 haftada 1 çağırıyor ama ben doktora sormadım ne zaman geleyim diye o da unuttu sanırım.
Kontrolü bayramdan sonraya bıraksam bir şey olur mu? Bayram sonrası 20 gün geçmiş olacak.
Sancım falan yok ama aklıma bir sürü şey geliyor işte.

Canım ben daha hamilelik için alttan muayene olmadım ama başka sebeplerden dolayı alttan muayene oldum. Hatta vajinal probla bile bakıldı. Ki o vajinanın içine kadar sokulan bir ultrason başlığı ki hamilelerde kullanılmaz zaten.
İnan o kadar abartılacak bir şey yok. Parmakla basit bir muayene sadece.
Cnm doğumumuza nerden baksan bi 20 gün falan kaldı zaten..benim dr um her hafta çağırıyo artık. Bayramdan önce bi görün istersen ne olur ne olmaz..

Kızlar ben en son 20 haziranda kontrole gittim. Normalde 2 haftada 1 çağırıyor ama ben doktora sormadım ne zaman geleyim diye o da unuttu sanırım.
Kontrolü bayramdan sonraya bıraksam bir şey olur mu? Bayram sonrası 20 gün geçmiş olacak.

Canım ben daha hamilelik için alttan muayene olmadım ama başka sebeplerden dolayı alttan muayene oldum. Hatta vajinal probla bile bakıldı. Ki o vajinanın içine kadar sokulan bir ultrason başlığı ki hamilelerde kullanılmaz zaten.
Canim benimde son kontrolum 16 hazirandaydi..bayram donusu cagirdi dr 8 temmuzda kontrole gidecemm..Dr herhangi bi durumdan rahatsiz olsa ztn bayram oncesi cagirirdi..Doktorun bunu unutacagini dusunmuyorumm..22 gun ustune gidecem bende..Stres yapma derim ben..

Kızlar küçük tansiyonum 9un altina düşmüyor 5 saattir. Aranizda küçük tansiyonu yükselen var mi? Dr 9u gecerse hemen gel demişti. Gitmek istemiyorum. Evde kendi kendime nasıl düşürebilirim tansiyonu?
Benim de arada 9 oluyo cnm korkma yarım çay bardağı ılık suya biraz limon sık azcık da şeker at iç hemen normale dönüyo

Cnm doğumumuza nerden baksan bi 20 gün falan kaldı zaten..benim dr um her hafta çağırıyo artık. Bayramdan önce bi görün istersen ne olur ne olmaz..

Canim benimde son kontrolum 16 hazirandaydi..bayram donusu cagirdi dr 8 temmuzda kontrole gidecemm..Dr herhangi bi durumdan rahatsiz olsa ztn bayram oncesi cagirirdi..Doktorun bunu unutacagini dusunmuyorumm..22 gun ustune gidecem bende..Stres yapma derim ben..

9 gün resmi tatil var doktorun o tarihte hastanede olacak mı?
Ben de stres yapmadan bayram dönüşü bırakayım diyorum. Şu anda rahatım bir şey olursa her şekilde gideriz artık hastaneye.

Kızlar küçük tansiyonum 9un altina düşmüyor 5 saattir. Aranizda küçük tansiyonu yükselen var mi? Dr 9u gecerse hemen gel demişti. Gitmek istemiyorum. Evde kendi kendime nasıl düşürebilirim tansiyonu?
Canim kalp carpintin varsa ve siskinlikte varsa bir hastaneye çünkü tehlikeli.Hem bende çay bagdagina yarım limon sıkıyorm ve çıkan şu kadarda su ekliyorum.birde kendini serin tut bir düş al ve sol tarafına uzan iyi gelir insallah.ama gene diyorum canim boyle durumda dokyora gitmen gerek

Canım bende o hafta gittim kontrole doktor bayram dönüşü gel dedi günümüz haftamız aynı birşey olmaz Allah in izniyle gönlünü ferah tut zaten her şeyimizle Allah a emanet iz doktor bize ne yapıyor ki sadece bebeği görüp rahatlıyoruz yurt dışında böyle ultrason la bakma bile yok kontroller filan sıkı değil yani rahat ol bence

Canım ilk hamileliğim olduğu için pek bilmiyordum adet sancısı gibi bi sancı oluyo özellikle geceleri . normalde benim kaderim.çok ağrılı geçerdi onun daha hafifi dayanilabilecek bi ağrı yani.birde alt tarafa baskı çok oluyo baskı olunca belden de ağrı giriyo. Çok sukur ilk çatı muayenesi oldum kolay atlattım 1cm açıklık vardı.27hazirandaydi randevum.her an bekliyorum ben artık son 10gunumuz kaldi
Anladım canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ben daha çatı muayenesi olmadım. Bayramdan sonraki kontrolde olurum herhalde. Ama bu hemoroid beni düşündürüyor.

Anladım canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ben daha çatı muayenesi olmadım. Bayramdan sonraki kontrolde olurum herhalde. Ama bu hemoroid beni düşündürüyor.
Arkadaşim da da vardı inan o an hemoroidi dusunmezsin normal doğum için hiçbir sakıncası yok

Ben ilk dogumumda dogum harici hic cati muayenesi olmamistim kanamam gelince bakmislardi... Bu seferde sanirim bakmiycak dr ki ins bakmaz onlar ultrasondan anliyorlarmis herseyi...

Ilk hamileyken vaginal ultrason ile bakmisti dr sadece ama can yakici bisi degil o kdr hic sıkmayın caninizi... Ben 30 unda gittim dr a 12 temmuzda tekrar cagurdi 2 hafta sonra yani nst icin.. Sanirim artik 2 haftada bir cagiricak

Cnm nişanın gelmesi öyle günlerce sürer miymiş ben bi kerede gelir diye biliyodum..benim de alt tarafta feci baskı oluyo arada can çekiştiriyo resmen

Evet cnm öyle olabiliyomus. Bu arada kızlar iki gundur hiç giremedim. Bugün yine suyum geldi bi 10 cm karelik yeri islatacak kadar. Ama hiç bir yere gitmedim. Çünkü bebegimin hareketleri gayet iyi . Ama sabaha kadar ne olur bilmiyorum :(

Selamlar...

Benimde herkes karnimin asagiya indiğini soyluyo az kaldi saka maka... Asagiya bende cok baski hissediyorum surekli tuvalete gidiyorum. Su sicaklarda cok ates basio ama ya çıldıracak gibi oluyorum herkese hava iyi gelio bana asiri sicak menopoza giren kadinlari anladim gercekten...

Bizde dun annisle dogum cantamizi hazirldik sukur kapiya koyduk(orda durucakmis emir büyük yerden :KK66: )

@sebocek masallah kuzuna cnmm B bebegim seni bekliyorum sen oyle boyle 39 da dogurcan kiz bu gidisle masallah... :) saglikla kucagimiza alalim ins kuzularimizi

Keşke öyle olsa bugün suyum geldi baya. Bu aksam sabahı bekliyorum ben . Çok şükür ki bi hafta daha durdu . Yoksa 35+6 da doğacaktı ;)

Canım ilk hamileliğim olduğu için pek bilmiyordum adet sancısı gibi bi sancı oluyo özellikle geceleri . normalde benim kaderim.çok ağrılı geçerdi onun daha hafifi dayanilabilecek bi ağrı yani.birde alt tarafa baskı çok oluyo baskı olunca belden de ağrı giriyo. Çok sukur ilk çatı muayenesi oldum kolay atlattım 1cm açıklık vardı.27hazirandaydi randevum.her an bekliyorum ben artık son 10gunumuz kaldi

Ben 18 saat içinde üç kere , +iki gün sonrada olmak üzere toplam 4 kere çatı muayenesi oldum :( ve bi tanesi çok canımı acıttı. Açıklığım da 35+6 da 2 cm di

Evet cnm öyle olabiliyomus. Bu arada kızlar iki gundur hiç giremedim. Bugün yine suyum geldi bi 10 cm karelik yeri islatacak kadar. Ama hiç bir yere gitmedim. Çünkü bebegimin hareketleri gayet iyi . Ama sabaha kadar ne olur bilmiyorum :KK43:

Mübarek gecede mi doğacak acaba? :anneadayı:Sancın falan var mı?
Allah yardımcın olsun.

Canım bende o hafta gittim kontrole doktor bayram dönüşü gel dedi günümüz haftamız aynı birşey olmaz Allah in izniyle gönlünü ferah tut zaten her şeyimizle Allah a emanet iz doktor bize ne yapıyor ki sadece bebeği görüp rahatlıyoruz yurt dışında böyle ultrason la bakma bile yok kontroller filan sıkı değil yani rahat ol bence

Doğru diyorsun öyle yapacağım artık. Bu arada benim bebişim hala yukarıda kaburgalarımı ittiriyor. Biraz da ona güveniyorum aslında.

Cnm pek sancim yok şu anda. Ama biraz daha suyum gelirse gideceğim . Çünkü bebisim susuz kalabilir
Canım senin olayın çok karışık. Suyun geldiyse bence bekleme. Gözlem altında olmak en iyisi. Allah korusun bebişine bir şey olmasın. Belki hastanede suni sancıyla doğurturlar.

Back