• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar şaka maka benim günüm bitti sayılır 12gun kaldı nasıl olacak merak içerisinde yim.Rabbim merhametli doktorlar hemsirelerle karşılaştırsin cumlemizi inşallah.
Amin canım vicdanlı insanlarla karşılaştırsin bol bol yuru ve 3-4 hurma ye etkisi olur normal doğum için. Birde geçen burada bahsetmişlerdi ahududu ve böğürtlen yaprağı çayı diye doktora sordum gecen gittiğimde 37 haftadan sonra içilecek dedi senin vakit geldi deneyebilirsin:KK50::halay:

Amin canım vicdanlı insanlarla karşılaştırsin bol bol yuru ve 3-4 hurma ye etkisi olur normal doğum için. Birde geçen burada bahsetmişlerdi ahududu ve böğürtlen yaprağı çayı diye doktora sordum gecen gittiğimde 37 haftadan sonra içilecek dedi senin vakit geldi deneyebilirsin:KK50::halay:

Canım iyiki hatirlattin ya bende yazmıştım burda ama unuttum iyimi en kısa zamanda baslicam

Canım iyiki hatirlattin ya bende yazmıştım burda ama unuttum iyimi en kısa zamanda baslicam
Nasıl tüketiyorüz onu kızlar . Kaynatiyormuyuz yoksa sadece sıcak su içine mi koyuyoruz . Ne kadar bekletiyorüz. Soğuk mu içiliyor sıcak mı. Ayyy bi dolu sorularla geçiyorum günlerimi :110::olamaz::ıslık:

Kızlar şaka maka benim günüm bitti sayılır 12gun kaldı nasıl olacak merak içerisinde yim.Rabbim merhametli doktorlar hemsirelerle karşılaştırsin cumlemizi inşallah.

Amin cnm benim insallahh... Bir ikinmada. Cikaririz ins kuzucuklarimizi size pasami ekleyim dunden taze taze :) masallahinizi aliriz teyzeleri   :nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• P_20160629_141927.jpg
    P_20160629_141927.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 41
Nasıl tüketiyorüz onu kızlar . Kaynatiyormuyuz yoksa sadece sıcak su içine mi koyuyoruz . Ne kadar bekletiyorüz. Soğuk mu içiliyor sıcak mı. Ayyy bi dolu sorularla geçiyorum günlerimi :110::olamaz::ıslık:

Canım o hazır çay sallama caylardan .sıcak suya koyup iciyoruz.

Amin cnm benim insallahh... Bir ikinmada. Cikaririz ins kuzucuklarimizi size pasami ekleyim dunden taze taze :) masallahinizi aliriz teyzeleri   :nazar::nazar::nazar:

Kocaman maşallah miniğe. Allah esirgesin. Yuvarlak yuzlu ince kaslı iri gözlü olacak annesi. Ay bide ben kızımı görebilseydim ya taaa martta gormustum yazık bana.:KK12:

Hayırlı akşamlar bugün kontrole gittim 35+1 haftalik olduk bebegim 3100 olmuş dedi ama bayağı önden gidiyor dedi hatta karin bölgesi ile kafasının oluşumunu %97 tamamlamış dedi.kilo almamaya çalış dedi yoksa tehlikeli durum olur bebek için dedi :(

Bu arada o söylediğim agrilarida sordum normal dedi.nerde sancı çıktı biraz.O kadar önemli değil dedi ama eve geldiğimden beri düzenli aralıklarla sol tarafıma sancı giriyor bu doğum sancısı olabilir mi

Nasıl bir sancı oluyor canim

Cnm kiminin belinden geliyor kiminin kasiktan... Benim ilk dogumumda nasil anlaticam tam bilmiyorum ama buyuk tuvaletin cok gelir yapamazsin acayip bir karin agrisi olur cikarmak icin ikinirsin ya oyle bir agriydi onun biraz fazlasi tabiki...

Seninde sancin devam ederse ihmal etme dr unu ara cnm bu arada kuzuna masallah

Hayırlı akşamlar bugün kontrole gittim 35+1 haftalik olduk bebegim 3100 olmuş dedi ama bayağı önden gidiyor dedi hatta karin bölgesi ile kafasının oluşumunu %97 tamamlamış dedi.kilo almamaya çalış dedi yoksa tehlikeli durum olur bebek için dedi :KK43:

Ultrasonda. Kac haftakik cikio cnm benim. Nerdeyse 2 hafta fazla cikio

Ultrasonda. Kac haftakik cikio cnm benim. Nerdeyse 2 hafta fazla cikio
Evet 37 hafta çıktı ama gelişimi 39 haftalık dedi yani gelişimini tamamlamış dedi Canim.sancida arada oluyor takip edeceğim insallah bakalım sol tarafima ve kasiklarima arada bıçak saplar gibi oluyor

Back