Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Geçmiş olsun canım iyisiniz ya önemli olan o. Allaha emanet ol bizi haberdar et.

Kızlar ya bebişlerinizi hastaneden neyle çıkarmayı dusunuyorsunuz portbebeyle mi anakucagiyla mi? Anakucagi tam yatar pozisyonda olmuyor ya kafam karıştı

Canım sevindim sancıların sıklaşmamasına ama sen yine de dikkatli ol. Bir arkadaşım evde nişanı gördükten sonra hastaneye gidince suyu gelmişti. Evde falan suyunun gelme ihtimali var. Tekrar olursa hastaneye git mutlaka.
Çanta da tamam yani
Benim hastane malzemelerim bir çantadan başka çantaya aktarılmayı bekliyor salonda. İnşallah ben de panikle 5 dakikada yerleştirmek zorunda kalmam

Kızlar ya bebişlerinizi hastaneden neyle çıkarmayı dusunuyorsunuz portbebeyle mi anakucagiyla mi? Anakucagi tam yatar pozisyonda olmuyor ya kafam karıştı
Canım portbebe bana cok saglıksız gelıyo nedense. Arabada anakıcagı daha guvenlı.

Aslında nts ye bağlaması lazım ben 32 haftadan sonra nts ye bağlandim ve her kontrole geldiğinde nts ye bir öyle hem yanına dedi.senin doktor niye bağlamamıs anlamadım.tabi artık son aya girince stres heyecan merak herşey artıyor.rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin hepimize insallah

Canım nst ye bnde hıc bugune kdr baglanmadım. Haftaya cumartesı muane edıcem dedı catı muanesı buyuk ıhtımalle nst ye de ozmn baglıcak. 37.haftaya gırıoruz ogun. Doktorum bana hıc dönüp dönmedigini soylemıyor .snrm benım bosuna strese gırmemem ıcın. Cnku bebek smdı dönmus olsa bıle tekraradan dönebılıyo son ana kdr degısıyo bu durum. Önemlı olan sancılar geldıgınde bebegın kanala girmesi

Rabbim yardımcımız olsun canim.Bende dunden beri seni o kadar merak ettim ki hep internete baktım haber var mi diye.esimde bana takılıyordu sanki yıllardır tanışıyormus gibi telaslanip dua ediyorsun diyince bende evet yilllar olmadi ama aylardir tanisiyoruz sayfadakilerle dedim.gercekten kac aydır mutluluğumuzu üzüntümüzu bir cok şeyi paylastik insallah dogumdan sonrada bağlantıyı koparmayiz

Port bebe daha mantıklı ama zaten havalar çok sıcak olacak direk kucağımza alsak şöyle bağrımıza bassak hehe yook ben ciddi ciddi bebek özlemişim port bebe denilen şeyi tüm çocuklarda sadece hastaneden çıkarken kullandım bebekler azıcık akıllanınca sevmiyor öyle kutu gibi bir şeye girmeyi

Bence doğumdan sonra da devam edelim :) artık bebek bakımı hakkında konuşuruz çok iyi geliyo burası gerçekten :)

Bu arada benim daha hiç birseyim hazır değil hatta alış verişim bile bitmedi bugün full çamaşır yıkayım korktum şimdi
Canım bi an önce basla.ben gecen ay bitirdim bütün hazırlıklarımı. İyikide yapmısım smdı hemcık sıcak hemde artk hemen yoruluyorum.valizim hazır bebısın cıcılerı yıkandı utulendı.odası herseyı hazır cok şükür.darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…