• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ay ayay maşallah canım ilk bebeğinmi hissettiklerini paylasirmisin bizimle motive olmamız acisindan
İkinci bebeğim ama ıkısıde çok mutluluk verici kucagına alıyosun o mis kokusu yokmu dünyalara bedel dogum ne kadar kolay olursa olsun illaki bi yerde Can'ın yanıyor annelik kolay değil ama rabbim herkese nasip etsin kimsenin beşiğini boş bırakmasın düşünsene karnında bişi oynuyo sonra Zaman'ı gelince kucagında tarifsiz ya :) hiç korkmayınnnnnn

Aslında evet Can'ım 36. Haftada bebeğim makattan gelişliydi doktor büyük ihtimal sezryansın demişti 37. Haftamda işte saat gece 2 de sancım geldi farkettim dogum sancısı oldugunu eşim gece çalışıyordu bir tane bebeğim var 18 aylık birlikte uyuyorduk eşimi aradım geliyorum dedi kayınvalidemle birlikte oturuyoruz ona seslendim geldi yanıma kendi annemi aradım onlarda geldi ben bi ihtimal Bebek normale döner diye evde cektim sancımı duş aldırdı kendi annem giyindim hastahaneye gittiğimde saat sabaha karşıydı 9 cm açılmam tamamlanmıştı doktor bebeğe baktı ters geliyor bana kızdı bebeğinde senınde hayatı tehlikeye girebilirdi diye hemen sezeryan dedi tamamen uyuttular eşim 25 dakika sürdüğünü söyledi ameliyatın çok şükür bugünlerime :) sabah 5.50 de dogum gercekleşti rabbim herkese nasip etsin :)
Hayırlısı cnm ya.

İkinci bebeğim ama ıkısıde çok mutluluk verici kucagına alıyosun o mis kokusu yokmu dünyalara bedel dogum ne kadar kolay olursa olsun illaki bi yerde Can'ın yanıyor annelik kolay değil ama rabbim herkese nasip etsin kimsenin beşiğini boş bırakmasın düşünsene karnında bişi oynuyo sonra Zaman'ı gelince kucagında tarifsiz ya :) hiç korkmayınnnnnn

Bizde endişe merak ta varya canım bide ilk bilemiyoruz .allah size bağışların bebislerinizi. Darısı da başımıza olsun insallah

Pek değil cnm. Ama bugün iftardan sonra gidecegiz inşallah
Kuzum telefon elimde sarja bile takamadim güzel haberlerini bekliyoruz. Benim gün içinde de sancim oldu 2kere ve bebek sürekli aşağıya ittiriyo.annemlere gelmiştim serin diye.ama hiç rahat edemiyorum.en güzeli insanın kendi evi.sanki heran suyum gelecek gibi tuvalaetede çok sık çıkıyorum baskı arttı hayırlısı bakalim

Kızlar kolumun iç tarafı resmen isilik gibi kabardı. Arada bir kaşınıyor. Duru suyla falan yıkıyorum da. Bunun için başka ne yapılır?
Hatta sol göğsümün kenarında da olmuş. :KK64:

Eklentiler

• 20160624_173653.jpg
    20160624_173653.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 36
Aa bende çok şaşırdım şimdi bak bundan on onbeş yıl önce sallama için doktorlar çok sakıncalı zekada gerilik yapıyor diye söylerlerdi ama beş yıl öncesi gibi bizim meşhur amerikalı veya avrupalı doktorlar yan yan sallamanın aksine ritmik bir algı oluşturup beyin hücrelerinin daha iyi geliştiğini açıkladı aslında sallamak zor bebekler için kullanılan bir teknik yani zeki olsun diye sakın sallama derim cunki biz çocuğa şunu alıştıralım bunu alıştıralım derken onlar bize zaten istediklerini araştıracaklar ha birde yukarı aşağı sallama yan yan dan daha sakıncalı diye duyduğum da oldu...
Bana da yukari aşağı bebege daha zor gibi geldi.yazik midesi agzina gelir cocugumun

Kızlar kolumun iç tarafı resmen isilik gibi kabardı. Arada bir kaşınıyor. Duru suyla falan yıkıyorum da. Bunun için başka ne yapılır?
Hatta sol göğsümün kenarında da olmuş. :KK64:
Bilmem ki ben yine karbonat dicem galiba.cunku annemin ayaginda olmustu biz pamuga karnonati koyduk hafif islatip uzerine sürdük oyle kurudu biraz kaldi cok fayda etti.ama tabi srn bilirsin.sonucta sabun falan kimyasal oldugu için

18gun kaldı canım sorma ağzim burnum şisti. Çillerimn de çıktı.çok yakın gibi hissediyorum. Dua edin de kendi sancimla dogurayim.sancin olsun diye oturmuyorum bile ama tık yok dua edin kızlar bize .27sinde kontrolünü var bide
Walla benim dr suyu iyi olursa 42.haftaya kadar bile bekleriz diyo.dogumu bebek baslatsin diyo

Canlarım kusura bakmayın yaa sizide merakta bıraktım. Uyumuyordum. Kendimi izliyorum. Durmadan lavaboya gidip durdum kontrol için. Eşimde iftardaydi saat 11 de geldi hadi gidelim dedi . Önce tamam dedim. Tam çıkmak için kalktım sonrada vazgeçtim. Sahura kadar daha bekleyelim bi daha gelirse yada bebişin hareketlerinde değişiklik hissedersem gidelim dedim. Şimdilik beklemedeyim. Doktora watsaptan yazdım. Mutlaka hastaneye gidip muayene olup nst ye bağlanmalısin dedi. Ben yinede acele davranıp hastanelerde hirpalanmak istemedim. Biraz zaman geçsin bakalım
Bence oyle dusunme.hic de hirpalanmazsin.ayrica bildigim kadariyla nişan oyle azar azar peyder pey gelmiyor bi defada geliyor.korkma.zamanin var.hrm zaten.her birimizinki vakti saati gelince olacak erken veya gec onemli degil muhim olan bebek saglikli olsun.

Ben de yarin tekrar kontrole gidiyorum.boy kilo bakicaz..kizlar gecen tahlil verirken hemsire nasil becerdiyse kani alirken avucumun içinde sanki bisey patladi icerden elektrik carpar gibi oldu.kac gunfur agri yapiyo bilegimden koluma kadar..neden acaba

Back