• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar 3 buçuk saattir ütü yapıyorum dinlene dinlene yapıyorum ama sıcaktan çok bunaldım. Bugün bitiririm inşallah ütüyü.
Çantamız falan hazır ama daha bebek odasına dekor olarak eklenecekler var.
Kapı süsüm bitmedi elime alamıyorum. Sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor hazırlıklar. :KK43:
4 gündür evdeyim ama çalışırken bu kadar yorulmadığımı farkettim.:olamaz:

Rabbim yardımcımız olsun canim.Bende dunden beri seni o kadar merak ettim ki hep internete baktım haber var mi diye.esimde bana takılıyordu sanki yıllardır tanışıyormus gibi telaslanip dua ediyorsun diyince bende evet yilllar olmadi ama aylardir tanisiyoruz sayfadakilerle dedim:oops::KK33:.gercekten kac aydır mutluluğumuzu üzüntümüzu bir cok şeyi paylastik insallah dogumdan sonrada bağlantıyı koparmayiz

Kesinlikle ve inşallah cnm.

Kızlar benim ara ara gelmeye devam ediyo o afedersiniz sümüksü kahverengi akıntı . Bu aksam iftara davetliyiz ordan çıkınca gidicem artık hastaneye :KK43: hep şöyle istemiştim. Evde sancimı çekeyim sıklaşınca giderim. Ama öyle olmuycak galiba

Canım en azindan bi nst ye girseydin çatı muayenesi fln yapilsaydi sonra dr a rica edip eve gelirdin yine . En azından bu kadar stres olmazdin

Kızlar benim ara ara gelmeye devam ediyo o afedersiniz sümüksü kahverengi akıntı . Bu aksam iftara davetliyiz ordan çıkınca gidicem artık hastaneye :KK43: hep şöyle istemiştim. Evde sancimı çekeyim sıklaşınca giderim. Ama öyle olmuycak galiba
Canım sancı hissediyormusun

Valla canım yerinde olsam iftardan önce gidip muayene olurdum.
Açılma veya sancı var mı emin ol sonra iftara git. Gittiğin yerde de rahat olmazsın zaten.

Canım eğer sadece nişan sa zaten geri yollarlar evde beklemeye devam edersin

Gözun aydın canım. Allah analı babalı buyutmeyı nasip etsin ınsllah. Planlı sezeryan mıydı
Aslında evet Can'ım 36. Haftada bebeğim makattan gelişliydi doktor büyük ihtimal sezryansın demişti 37. Haftamda işte saat gece 2 de sancım geldi farkettim dogum sancısı oldugunu eşim gece çalışıyordu bir tane bebeğim var 18 aylık birlikte uyuyorduk eşimi aradım geliyorum dedi kayınvalidemle birlikte oturuyoruz ona seslendim geldi yanıma kendi annemi aradım onlarda geldi ben bi ihtimal Bebek normale döner diye evde cektim sancımı duş aldırdı kendi annem giyindim hastahaneye gittiğimde saat sabaha karşıydı 9 cm açılmam tamamlanmıştı doktor bebeğe baktı ters geliyor bana kızdı bebeğinde senınde hayatı tehlikeye girebilirdi diye hemen sezeryan dedi tamamen uyuttular eşim 25 dakika sürdüğünü söyledi ameliyatın çok şükür bugünlerime :) sabah 5.50 de dogum gercekleşti rabbim herkese nasip etsin :)

Back