• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Cnm sen 38 olmussun masallah ilk doguranlardan biri sen olucaksin sanirim :)
18gun kaldı canım sorma ağzim burnum şisti. Çillerimn de çıktı.çok yakın gibi hissediyorum. Dua edin de kendi sancimla dogurayim.sancin olsun diye oturmuyorum bile ama tık yok dua edin kızlar bize .27sinde kontrolünü var bide

18gun kaldı canım sorma ağzim burnum şisti. Çillerimn de çıktı.çok yakın gibi hissediyorum. Dua edin de kendi sancimla dogurayim.sancin olsun diye oturmuyorum bile ama tık yok dua edin kızlar bize .27sinde kontrolünü var bide
Hayırlısıyla güEl bir dogum olur ınsallah cnm.benımde tam bir ayım kaldı.4haftacık:) demekki kuzun biraz daha senınle klmak ıstıyo cok sevmıs yerını annesı:)

Hayırlısıyla güEl bir dogum olur ınsallah cnm.benımde tam bir ayım kaldı.4haftacık:) demekki kuzun biraz daha senınle klmak ıstıyo cok sevmıs yerını annesı:)
Son güne kalirsa zor olacak gibi. Sancimla olur inşallah. Zaman çabuk geçiyor kızlar . daha var diye dusunuyordum 2bucuk haftam kalmış ya şaka gibi
Allahım yardımcımız olsun heyecan merak korku stres hepsi bi arada

Kızlar işten gelince duşa girmiştim . Bornozu çıkarınca aynadan gördüm. Alt tarafta afedersiniz sümüksü kahverengi bişey gördüm. Aynaya bakmasaydim eğilerek göremezdim :KK43:
Ne yapacağımı bilemedim. Şimdilik beklemedeyim.
Ayy nişanı da bıyle tanımlıyolar ınternette.doktorunu aradın mı canım

Kızlar işten gelince duşa girmiştim . Bornozu çıkarınca aynadan gördüm. Alt tarafta afedersiniz sümüksü kahverengi bişey gördüm. Aynaya bakmasaydim eğilerek göremezdim :KK43:
Sanırım nişanın gelmiş canım. Allah sağlıklı, güzel ve kolay bir doğum nasip etsin.

Canım ilk nişanimiz senden geldi sanirsam. İnşallah 38i doldurur minik . allahım yardımcımız olsun

Back