- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #6.081
Kızlar az önce wc ye gittim kahverengi bi leke gördüm Küçük. Nefesim kesildi. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum daha yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar az önce wc ye gittim kahverengi bi leke gördüm Küçük. Nefesim kesildi. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum daha yaa
canım inşallah korktuğun olmaz da bence sen hemen doktoruna git ilaç falan verirler belki.Kızlar az önce wc ye gittim kahverengi bi leke gördüm Küçük. Nefesim kesildi. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum daha yaa
Sakin ol cnö.bi doktorunu arayıp sor ama ıhmal etme.Kızlar az önce wc ye gittim kahverengi bi leke gördüm Küçük. Nefesim kesildi. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum daha yaa
18gun kaldı canım sorma ağzim burnum şisti. Çillerimn de çıktı.çok yakın gibi hissediyorum. Dua edin de kendi sancimla dogurayim.sancin olsun diye oturmuyorum bile ama tık yok dua edin kızlar bize .27sinde kontrolünü var bideCnm sen 38 olmussun masallah ilk doguranlardan biri sen olucaksin sanirim :)
Kuzum nasıl oldun. Geçmiş olsun umarım herşey yolundadır.nisan mi acabaKızlar az önce wc ye gittim kahverengi bi leke gördüm Küçük. Nefesim kesildi. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum daha yaa
Hayırlısıyla güEl bir dogum olur ınsallah cnm.benımde tam bir ayım kaldı.4haftacık:) demekki kuzun biraz daha senınle klmak ıstıyo cok sevmıs yerını annesı:)18gun kaldı canım sorma ağzim burnum şisti. Çillerimn de çıktı.çok yakın gibi hissediyorum. Dua edin de kendi sancimla dogurayim.sancin olsun diye oturmuyorum bile ama tık yok dua edin kızlar bize .27sinde kontrolünü var bide
Son güne kalirsa zor olacak gibi. Sancimla olur inşallah. Zaman çabuk geçiyor kızlar . daha var diye dusunuyordum 2bucuk haftam kalmış ya şaka gibiHayırlısıyla güEl bir dogum olur ınsallah cnm.benımde tam bir ayım kaldı.4haftacık:) demekki kuzun biraz daha senınle klmak ıstıyo cok sevmıs yerını annesı:)
AmiiinSon güne kalirsa zor olacak gibi. Sancimla olur inşallah. Zaman çabuk geçiyor kızlar . daha var diye dusunuyordum 2bucuk haftam kalmış ya şaka gibi
Allahım yardımcımız olsun heyecan merak korku stres hepsi bi arada
Ayy nişanı da bıyle tanımlıyolar ınternette.doktorunu aradın mı canımKızlar işten gelince duşa girmiştim . Bornozu çıkarınca aynadan gördüm. Alt tarafta afedersiniz sümüksü kahverengi bişey gördüm. Aynaya bakmasaydim eğilerek göremezdim
Ne yapacağımı bilemedim. Şimdilik beklemedeyim.
Sanırım nişanın gelmiş canım. Allah sağlıklı, güzel ve kolay bir doğum nasip etsin.Kızlar işten gelince duşa girmiştim . Bornozu çıkarınca aynadan gördüm. Alt tarafta afedersiniz sümüksü kahverengi bişey gördüm. Aynaya bakmasaydim eğilerek göremezdim
Kızlar işten gelince duşa girmiştim . Bornozu çıkarınca aynadan gördüm. Alt tarafta afedersiniz sümüksü kahverengi bişey gördüm. Aynaya bakmasaydim eğilerek göremezdim
Telaşlanıp stres yapma cnm. Allahın izniyle zamanında gelir inş. Ama bu haftalarda dogarsa riski olmazmış bebişlerinAyy kızlar agliycam şimdi. Daha gelmez inşallah .
Telaşlanıp stres yapma cnm. Allahın izniyle zamanında gelir inş. Ama bu haftalarda dogarsa riski olmazmış bebişlerin
Kızlar o sümüksü kahverengi leke den bi daha geldi şimdi