- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #6.141
Bencede bu hafta sonuna kadar herşeyi hazır edeyimBaya oyalanmışsın canım bence hemen başla. En azından çantan tam olsun diğerlerine öyle başla.
Rabbim yardımcımız olsun canim.Bende dunden beri seni o kadar merak ettim ki hep internete baktım haber var mi diye.esimde bana takılıyordu sanki yıllardır tanışıyormus gibi telaslanip dua ediyorsun diyince bende evet yilllar olmadi ama aylardir tanisiyoruz sayfadakilerle dedim.gercekten kac aydır mutluluğumuzu üzüntümüzu bir cok şeyi paylastik insallah dogumdan sonrada bağlantıyı koparmayiz
Kızlar benim ara ara gelmeye devam ediyo o afedersiniz sümüksü kahverengi akıntı . Bu aksam iftara davetliyiz ordan çıkınca gidicem artık hastaneyehep şöyle istemiştim. Evde sancimı çekeyim sıklaşınca giderim. Ama öyle olmuycak galiba
37.haftn bitince baslayabilirsin bence ama bebeğin kg su da önemli tabiNezmn baslim cnm
Canım sancı hissediyormusunKızlar benim ara ara gelmeye devam ediyo o afedersiniz sümüksü kahverengi akıntı . Bu aksam iftara davetliyiz ordan çıkınca gidicem artık hastaneyehep şöyle istemiştim. Evde sancimı çekeyim sıklaşınca giderim. Ama öyle olmuycak galiba
Yaptım Can'ım bu pazar 14. Günüm olacak minik kızım yanımda uzanıyoruz :) 37+2 de dogum yaptım sezeryanla yptımmMerhaba forumdan gezinirken gordum doğum yaptım mı canım sen ne alemdesini nasıl gidiyor hamişlik
Kızlar benim ara ara gelmeye devam ediyo o afedersiniz sümüksü kahverengi akıntı . Bu aksam iftara davetliyiz ordan çıkınca gidicem artık hastaneyehep şöyle istemiştim. Evde sancimı çekeyim sıklaşınca giderim. Ama öyle olmuycak galiba
Yaptım Can'ım bu pazar 14. Günüm olacak minik kızım yanımda uzanıyoruz :) 37+2 de dogum yaptım sezeryanla yptımm
Bir kaç gün yaşadım Can'ım ilk gün ayağa kalkamadım ama mecbur kalkıyorsun yürümen gerekiyormuş yeni yeni kendime geldim bugün dikişlerimiz aldırdım Allah razı olsun Can'ım:)Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Sezaryen sonrası nasıl zorluk yaşadın mı çok?
Darısı hayırlısıyla hepinizin başına Can'larım :)Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Sezaryen sonrası nasıl zorluk yaşadın mı çok?
Gözun aydın canım. Allah analı babalı buyutmeyı nasip etsin ınsllah. Planlı sezeryan mıydıDarısı hayırlısıyla hepinizin başına Can'larım :)
Darısı hayırlısıyla hepinizin başına Can'larım :)
Ay ayay maşallah canım ilk bebeğinmi hissettiklerini paylasirmisin bizimle motive olmamız acisindanYaptım Can'ım bu pazar 14. Günüm olacak minik kızım yanımda uzanıyoruz :) 37+2 de dogum yaptım sezeryanla yptımm
Ay çok mutlu oldum bu arada allah analı babalı büyütsün insallah darısı başımıza kaç kg oldu prensesin boyu kaç cm .heyecan bastıYaptım Can'ım bu pazar 14. Günüm olacak minik kızım yanımda uzanıyoruz :) 37+2 de dogum yaptım sezeryanla yptımm
Canım eğer sadece nişan sa zaten geri yollarlar evde beklemeye devam edersinKızlar benim ara ara gelmeye devam ediyo o afedersiniz sümüksü kahverengi akıntı . Bu aksam iftara davetliyiz ordan çıkınca gidicem artık hastaneyehep şöyle istemiştim. Evde sancimı çekeyim sıklaşınca giderim. Ama öyle olmuycak galiba
Eee 4.çocuk olunca biz ilkler gibi korku heyecan olmuyo belki de :)))Bencede bu hafta sonuna kadar herşeyi hazır edeyim
Aslında evet Can'ım 36. Haftada bebeğim makattan gelişliydi doktor büyük ihtimal sezryansın demişti 37. Haftamda işte saat gece 2 de sancım geldi farkettim dogum sancısı oldugunu eşim gece çalışıyordu bir tane bebeğim var 18 aylık birlikte uyuyorduk eşimi aradım geliyorum dedi kayınvalidemle birlikte oturuyoruz ona seslendim geldi yanıma kendi annemi aradım onlarda geldi ben bi ihtimal Bebek normale döner diye evde cektim sancımı duş aldırdı kendi annem giyindim hastahaneye gittiğimde saat sabaha karşıydı 9 cm açılmam tamamlanmıştı doktor bebeğe baktı ters geliyor bana kızdı bebeğinde senınde hayatı tehlikeye girebilirdi diye hemen sezeryan dedi tamamen uyuttular eşim 25 dakika sürdüğünü söyledi ameliyatın çok şükür bugünlerime :) sabah 5.50 de dogum gercekleşti rabbim herkese nasip etsin :)Gözun aydın canım. Allah analı babalı buyutmeyı nasip etsin ınsllah. Planlı sezeryan mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?