Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar o sümüksü kahverengi leke den bi daha geldi şimdi
Canım yaa demek ki senin doğumun biraz daha önce olacak tedirgin olma bence de şimdi baskıdan dolayı rahim ağzı açılmaya başlasa o şey zaten tıpa görevi gördüğü için hemen onu atmıştır arkadaşların dediği gibi daha doğumuna çok bile olabilir bir iki santim açıklıkla hiç sancısı olmadan günleri geçen insanlar var sen de bebegin de sağlıklı olun da gerisi önemli değil sürekli bebeğin hareketlerini takip etmeyi unutma benim eltim de hep 36 37 de kendi sancısı ile doğurur bizler dualarımızla yanındayız taş catlasın hepimizin yaşayacağı o deneyimi ilk yaşarsın sonra da bizde hava atarsın

Bu arada eğer doktoru arama şansın varsa arasan iyi olur ben hiç nişan görmedim ama eğer görseydim bir doktdoktorum bana evet bu nişan merak etme bekle demesi iyi gelirdi diye düşünüyorum hemde tedbir almak en iyisidir yada acil e gidin en azından attım ise gitme filan derler

Canlarım kusura bakmayın yaa sizide merakta bıraktım. Uyumuyordum. Kendimi izliyorum. Durmadan lavaboya gidip durdum kontrol için. Eşimde iftardaydi saat 11 de geldi hadi gidelim dedi . Önce tamam dedim. Tam çıkmak için kalktım sonrada vazgeçtim. Sahura kadar daha bekleyelim bi daha gelirse yada bebişin hareketlerinde değişiklik hissedersem gidelim dedim. Şimdilik beklemedeyim. Doktora watsaptan yazdım. Mutlaka hastaneye gidip muayene olup nst ye bağlanmalısin dedi. Ben yinede acele davranıp hastanelerde hirpalanmak istemedim. Biraz zaman geçsin bakalım

canımm çok rahat davranıyorsun, bence hemn gitmelisin. Doktorunda aynı şeyi soylemiş.. Kesinlikle kontrole gitmeni oneriyorum bn.

Canim hirpalanmak istemezsin ama doktorunu dinle ve bence vakit kaybetmeden doktoruna git.rabbim yardimcin olsun insallah

Bence bi git durumu öğren en azından.. nişan geldikten sonra ertesi gün de doğum yapanı duydum bi hafta sonra yapanı da iki hafta sonra yapanı da panik olma ama ihmal de etme derim

canım allah yardımcın olsun. senin minik biraz acele ediyor sanırım. keşke doktorunu dinleyip hastaneye gitsen yine de senin için nasıl rahat ediyorsa öyle yap. inşallah biraz daha sabreder de azcık daha kilolanır bebiş. hepimiz için en hayırlısını versin rabbim. valla burdaki herkes sanırım senden daha fazla heyecan yaptı.

Canım siz iyi olun da gerisi mühim değil.bebiş hareketliyse sende de bi anormallik yoksa bekliyceksin dimi suyum gelirmi diye . sadece dikkat li ol bizide meraktan bırakma yeter kuzum. Dualarim sizinle

Canım dualarım senınle. Rabbımın izniyle sende bebegımde saglıkla zamanında bırbırınıZe kavusucaksınız inşallah. Biraz bende telaş yaptım senle günlerimiz cok cok yakın diye senın ıcınde telaşlandm hıc beklenmedık bırseydı ama tedbırlı olduktan sonra hıc kötu birşey düşünme B bebegim seni bekliyorum

Canım arkadaşlarım allah hepinizden razı olsun. Birbirimizi görmeden bu kadar içten birbirimizi düşünüp dua ettik. Ne kadar güzel. Yazılarınızı okuyunca hem çok mutlu oldum hem hüzünlendim.
Bana gelince sahurda sabah 5 te 7 de hep gidip gelip kontrol ettim. Bi daha gelmedi. Bebişin hareketleride zayıflamadi. Sadece bundan bi saat önce kuvvetli bi sancı girdi 5 dk nefesimi kesti . Oda bidaha olmadı . Ritmik tekrarlamadıgına göre endişe etmedim. Bugün ise gitmedim. Hep Yatıştayım . Ve tabii kendimi takibi de bırakmadım. Şimdilik benden bu kadar. Umarım hepimiz beklenen tarihlerde bebislerimizi kucagimiza alırız inşallah.

Hıı birde kızlar iş başa düşünce insan 10 dk da valizi hazirlayabiliyomus

canım benim de ilk oglusum 36 haftaya girdiği gün doğdu ama 2 gün öncesinde kahverengi akıntı gelmişti o gün gittim bir şey yoktu iki gün sonrasında suyum geldi. Ama bu sure uzayabilir Allahim sağlıkla zamanında versin bu haftalar da artık risk olmaz inş bebis için

Bu vesileyle valizde hazırlanmıs oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…