- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.921
Canım dert etme 37 de dönebilir belli olmaz ki arkadaşa da aynısını dedi Dr u bebis 37de döndü son güne kadar donebiliyor.36+5 olduk bugün... Bu arada dün gittik hastaneye ve hala ters bebeğim artık donmezmis. 2 temmuzda doğum var inşallah... normal doğum olsaydı 12 temmuz görünüyordu...
Canim bana hemsire bol su ic demisti..Ama nst de hareket cikmadi gidip visne suyu ictim et doner ve sutlac yedim..Bulamac olmustum resmen ama ikinci denemede hareketlendi ve ben nst cekilirken hem su ictim hem tatli biseyler yedimEnfeksiyon kalp kapakciginda iltihaba kadar seylere sebep olabiliyormuş canım. Eczaci arkadasim söyledi. Dr'um çok açıklamadı. Enfeksiyon istendik bir durum değil ama bebek sağlıklı görünüyor dedi. İlacı kullan bir dahaki gelişinde şekere bakicam dedi. Idrarda yine şeker çıktı. Nst için tatli da yemek gerekiyormus hareket etsin diye. Siz nasil giriyorsunuz kizlar? Cikolata falan yiyormusunuz?
Ba-yil-dim canim ben de bundan yaptircam. Sadece birsey merak ettim. Ayrica yaptirdigin resim cerceveleri miknatisli magnet mi? Miknatisi cerceveyi tasiyor mu? Bir de içine ne koyacaksin canim? Dua falan mi? Sen memnun kaldiysan ben de siparis vericem. Bir de kac adet yaptirdin canim kargo ne kadar tuttu? Cok soru sordum ama kusura bakma tatlim :)
Canim bunun fiyati neydi acaba?
Canim odada ayri ayri noktalara agzi açık kavanoz veya kase ile karbonat koy uc gune kalmaz koku tamamen gider dolabin icine de koy iki uc tane
36+5 olduk bugün... Bu arada dün gittik hastaneye ve hala ters bebeğim artık donmezmis. 2 temmuzda doğum var inşallah... normal doğum olsaydı 12 temmuz görünüyordu...
İşte hani bi süre sonra kanlı hale mi gelecek diye düşündüm cnmTikacin rengi akıntı rengi değil canım kanlı gibi kahverengi gibi tedirgin olma daha erken
Bu normal akıntıdan biraz farklı ama.. ben dr a giderken tatlı şeyler yiyip gidiyorum cnm yanıma da çikolata alıyorum geçenki nst de hiç hareket etmedi ama..Bende hep oluyor canım. Ilk zamanlar mantar sandim ama degilmis. Alıştım artik gunde 5-6 kere çamaşır degistiriyorum :)
Yok yok merak etme o o kadar kolay gelen birşey değil benim önceki doğumların hiç birinde gelmedi hatta birinde 41. Haftam bitmişti genede gelmediİşte hani bi süre sonra kanlı hale mi gelecek diye düşündüm cnm
Nazar duasini kendin mi yapıştırdın canım?Cnm çerçeve içinde nazar duası var. Mıknatıs taşıyor çünkü çok ağır ve büyük değil. Ayrıca kokulu . Bence bi çok hediyeden daha kullanışlı çünkü herkes buzdolabında kullanmak isteyeceği bişey. Bende o isimliğin mavilisini yaptırdım. Siteye benimkinde koymuşlar.E.SELİM... Ben 125 tane yaptırdım bide isimlik 150 tl ödedim. Havale yapıyorsun. Kargoyu bilmiyorum eşim aldı hiç sormamışim. Ama öğrenirim. 4-5 günde geldi .
Anladım cnm beklicez görcez artık :)Yok yok merak etme o o kadar kolay gelen birşey değil benim önceki doğumların hiç birinde gelmedi hatta birinde 41. Haftam bitmişti genede gelmedi
Bu arada kaç doğum yaptın ki :)Yok yok merak etme o o kadar kolay gelen birşey değil benim önceki doğumların hiç birinde gelmedi hatta birinde 41. Haftam bitmişti genede gelmedi
Enfeksiyon kalp kapakciginda iltihaba kadar seylere sebep olabiliyormuş canım. Eczaci arkadasim söyledi. Dr'um çok açıklamadı. Enfeksiyon istendik bir durum değil ama bebek sağlıklı görünüyor dedi. İlacı kullan bir dahaki gelişinde şekere bakicam dedi. Idrarda yine şeker çıktı. Nst için tatli da yemek gerekiyormus hareket etsin diye. Siz nasil giriyorsunuz kizlar? Cikolata falan yiyormusunuz?
Kızlar sizde de afedersiniz sümüksü bi akıntı oluyo mu ne anlama geliyo bu iki gündür var..rahim ağzındaki tıkaç mı yoksa
Canım sakın üzülme lütfen, bebeğin hisseder biliyorsun, hemen toparlan, bol bol ayaklarin yukarıda dinlen, bol su iç, tuzu kes, bol meyve ve taze sebze, süt, tuzsuz ayran tüket, her gün 2 yumurta, bak görürsün hemen normal sinira çıkacak bebegin...ayrıca arkadaşımın da geriden geliyordu, düşük kilolu doğdu, 1 ayda tosun gibi oldu...korkma sakın. ..Kizlar bugun muayeneye gittim dr boy kilo ölçtü bebek bi hafta geriden geliyo dedi..benim odemlerimden kaynakli olabilirmis.kan tahlili ver dedi gidemedim hava cok sicakti..benim odemim oldugu icin gelisimi yavas olabilirmiş.uzuldum...
Yok cnm öyle geliyoNazar duasini kendin mi yapıştırdın canım?
Kizlar bugun muayeneye gittim dr boy kilo ölçtü bebek bi hafta geriden geliyo dedi..benim odemlerimden kaynakli olabilirmis.kan tahlili ver dedi gidemedim hava cok sicakti..benim odemim oldugu icin gelisimi yavas olabilirmiş.uzuldum...
Insallah canim ya.aslinda kafaya takmiyim diyorum ama dr hemen git bugun su tahlilleri yap deyince sıkıldım birazCnm hiç sorun değil bi bakıyorsun diğer hafta extra kilo alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?