- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #5.881
Selamlar... Gecen benimde devlette randevum vardi fakat dr umun acil ameliyatı cikmis muayene olamadim. 27 sine aldim tekrar. 30 undada ozelde randevum var arka arkaya oldu ama yapcak bisi yok...
B bebegim seni bekliyorum benimde. Malesef zaman zaman bulantilarim oluyo ozellikle sabahlari fazla bisi yiyemiorum gecmedi bir türlü. Simdi birde acayip mide yanmasi eklendi saclaniyo sanirim (batil inanc diyolar ama benim oğlumda gercek oldu vok sacliydi buda ins oyle olur):)
Sancisi olanlara gecmis. Olsun zamaninda gelsin kuzularimiz hayirlisi ile... Yaklastikca cok korkuyorum..
Cantami bende hazirlamadim ins bu ay alisverisimi(kendime ait) tamamlayip oyle hazirliycam... Kuzumada bez fln alicam kendime hasta bezi orkid vs...
cnm benimde hala bir sürü işim var say say bitmez ve bayram tatiline kadarda işe gelmeye devam edeceğim Rabbim izin verirse. artık tüm ümidim bayram tatili. burda gurbetteyim öyle çok gzeceğim ye yok evde oturup işleri bitireceğim inşallah.
temizliğe kadın tutacağım inşallah. daha bebek kurabiyesi hediyelikleri tacı terliği kapı süsünü falan yapacağım inşallah..