• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ne diyosun? :KK57:
Ben de korkardım valla. Ama afedersin bu sıralar idrarım daha yoğun kokuyormuş gibi geliyor zaten ben de anlardım mutlaka. Zaten o kadar baskı yapıyor ki kaçırmam yakındır.
Şimdi bir şey var mı?
Yok çok şükür cnm baskıdan dolayı olduğu çok belli zaten e bebiş de bayağı büyük malum olağan bi durum diye düşünüyorum internette okumuştum çünkü bu haftalarda kaçırmak normaldir diye

Kızlar merhaba kasıklarında sancı başlayan var mıı aranızda aşırı bir sancı değil ama ara ara yokluyor korkmaya başladım kontrolüm de haftaya bu süreçten geçen var mı acaba ?
Canim benimkinde sanci degil de agri var ben de bebegin büyüyüp agirlasmasina yordum..bu ara misafirim de vardi yatili.cok yoruldum.ondan da olabilir diyorum

Bende de temizlik aşkı var da ne enerjim ne de vaktim var. Haftaya izne çıkıyorum yapmak istiyorum ama çabucak yoruluyorum nereden başlasam diye düşünüyorum. Kendi kendime gaza geliyorum anca.
Aynen yaa resmen beni tarif etmissin.nen gecen haftaki yatili misafirden sonra cok perisanim.artik da enerji falan kalmadi

Bende bu ayın sonuna kadar ise devam edeceğim inşallah dayanırım. Bayramla beraber izin başlıyor. İnsallah izne ayrılınca bitiririm bende. Zaten temizliğe kadın tutacağım.
Sadece ne zaman alacağıma karar veremedim. Bayramdan önce mi yaptırsam temizliği sonramı bilemedim. Temizliği erkenden yapıp kirlensin istemiyorum. Sonrada diyorumki ya erken gelirse bebişim
Ben de bayram tatilinden sonra cikmayi planliyorum insallah 37.haftam da o zaman doluyo.bayramda iyi bi dinlenirim diyorum.benim de once halilar yikamaya verilecek -sonra kadin tutulacak ev temizlenicek- bebegin odası boyanacak - bi de bocek ilaclamasi yaptiricam.ama temizligi sonraya birakmamaya calisicam.nolur nolmaz.sonrasinda temiz tutmaya calisirim

Aynen yaa resmen beni tarif etmissin.nen gecen haftaki yatili misafirden sonra cok perisanim.artik da enerji falan kalmadi

Valla eve bayadır elim değmiyor genel temizlik açısından. Bebeğin beşiğini ve dolabını eşim sildi iftardan önce.

Bu arada hala mobilya kokuyor dolap falan. 1 haftadır akşam camları hep açıyorum ama gitmedi mobilya kokusu. Silme suyuna sirke falan da koydum ama. Bebeğin kıyafetlerine siner mi o koku?

Valla eve bayadır elim değmiyor genel temizlik açısından. Bebeğin beşiğini ve dolabını eşim sildi iftardan önce.

Bu arada hala mobilya kokuyor dolap falan. 1 haftadır akşam camları hep açıyorum ama gitmedi mobilya kokusu. Silme suyuna sirke falan da koydum ama. Bebeğin kıyafetlerine siner mi o koku?
Sirke degilde karbonatlı suyla sılmenı tavsıye ederim canım

minnaks minnaks , @niglibe , @pikolata78 , @ilkduyansenol , @melekler-engelchen
@cand1907 @sweet-73, nilistan nilistan , Macir Macir , @Aksamlar , nurme nurme hanımlaarrrr sizler nerelere kayboldunuz.

şimdi geçmiş yazıları okuyordum. hepimiz aynı dönemlerde hcg değerlerini konuşurken. kiminiz ocak ayında doğum yapacak görünüyo. kiminizde hiç bir şey yazmıyo kiminizde eylülde yazıyor. hayırdır arkadaşlar yazmayanlar erken doğum mu yaptınız yoksa ...
Ca
minnaks minnaks , @niglibe , @pikolata78 , @ilkduyansenol , @melekler-engelchen
@cand1907 @sweet-73, nilistan nilistan , Macir Macir , @Aksamlar , nurme nurme hanımlaarrrr sizler nerelere kayboldunuz.

şimdi geçmiş yazıları okuyordum. hepimiz aynı dönemlerde hcg değerlerini konuşurken. kiminiz ocak ayında doğum yapacak görünüyo. kiminizde hiç bir şey yazmıyo kiminizde eylülde yazıyor. hayırdır arkadaşlar yazmayanlar erken doğum mu yaptınız yoksa ...
İyi aksamlar canim.cok.fazla giremiyorum rabbime.sukurler olsunki bugunleride gorduk insallah sag salim.kucagimiza almayida nasip eder.rabbim

Canim odada ayri ayri noktalara agzi açık kavanoz veya kase ile karbonat koy uc gune kalmaz koku tamamen gider dolabin icine de koy iki uc tane

Kızlar sizde de afedersiniz sümüksü bi akıntı oluyo mu ne anlama geliyo bu iki gündür var..rahim ağzındaki tıkaç mı yoksa

Cnm benim. Akintim olmaya basladi bazen yogun oluyo ama. Tikac degildir sanirim ben baskidan dolayi olduğunu dusunuyorum ama dr sormadim

Enfeksiyon kalp kapakciginda iltihaba kadar seylere sebep olabiliyormuş canım. Eczaci arkadasim söyledi. Dr'um çok açıklamadı. Enfeksiyon istendik bir durum değil ama bebek sağlıklı görünüyor dedi. İlacı kullan bir dahaki gelişinde şekere bakicam dedi. Idrarda yine şeker çıktı. Nst için tatli da yemek gerekiyormus hareket etsin diye. Siz nasil giriyorsunuz kizlar? Cikolata falan yiyormusunuz?

söz derken isimlik mi cnm. ektekini soruyorsan afrahobitasarım instagram sayfası watsap nosu 05432051369
Ba-yil-dim canim ben de bundan yaptircam. Sadece birsey merak ettim. Ayrica yaptirdigin resim cerceveleri miknatisli magnet mi? Miknatisi cerceveyi tasiyor mu? Bir de içine ne koyacaksin canim? Dua falan mi? Sen memnun kaldiysan ben de siparis vericem. Bir de kac adet yaptirdin canim kargo ne kadar tuttu? Cok soru sordum ama kusura bakma tatlim :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-18-03-10-38.png
    Screenshot_2016-06-18-03-10-38.png
    109,7 KB · Görüntüleme: 29
Bide kızlar benden 4 tüp kan aldılar doğuma acil olarak gelirsen o ara zor olur diye..

aynen cnm başı büyükse boyu ve kilosu da ona göre fazla zaten birbirini dengeler diye düşünüyorum..ama sadece normal doğuma engel olur sanırım
Ama daha doğuma çok varr kanlar için çok erken değil mi

ohh şükür senden iyi haber geldi :KK66: kaçıncı haftandasın şimdi.. normal doğum tarihi ne zamandı cnm.
36+5 olduk bugün... Bu arada dün gittik hastaneye ve hala ters bebeğim artık donmezmis. 2 temmuzda doğum var inşallah... normal doğum olsaydı 12 temmuz görünüyordu...

Back