- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.901
Yok çok şükür cnm baskıdan dolayı olduğu çok belli zaten e bebiş de bayağı büyük malum olağan bi durum diye düşünüyorum internette okumuştum çünkü bu haftalarda kaçırmak normaldir diyeNe diyosun?
Ben de korkardım valla. Ama afedersin bu sıralar idrarım daha yoğun kokuyormuş gibi geliyor zaten ben de anlardım mutlaka. Zaten o kadar baskı yapıyor ki kaçırmam yakındır.
Şimdi bir şey var mı?
Canim benimkinde sanci degil de agri var ben de bebegin büyüyüp agirlasmasina yordum..bu ara misafirim de vardi yatili.cok yoruldum.ondan da olabilir diyorumKızlar merhaba kasıklarında sancı başlayan var mıı aranızda aşırı bir sancı değil ama ara ara yokluyor korkmaya başladım kontrolüm de haftaya bu süreçten geçen var mı acaba ?
Aynen yaa resmen beni tarif etmissin.nen gecen haftaki yatili misafirden sonra cok perisanim.artik da enerji falan kalmadiBende de temizlik aşkı var da ne enerjim ne de vaktim var. Haftaya izne çıkıyorum yapmak istiyorum ama çabucak yoruluyorum nereden başlasam diye düşünüyorum. Kendi kendime gaza geliyorum anca.
Ben de bayram tatilinden sonra cikmayi planliyorum insallah 37.haftam da o zaman doluyo.bayramda iyi bi dinlenirim diyorum.benim de once halilar yikamaya verilecek -sonra kadin tutulacak ev temizlenicek- bebegin odası boyanacak - bi de bocek ilaclamasi yaptiricam.ama temizligi sonraya birakmamaya calisicam.nolur nolmaz.sonrasinda temiz tutmaya calisirimBende bu ayın sonuna kadar ise devam edeceğim inşallah dayanırım. Bayramla beraber izin başlıyor. İnsallah izne ayrılınca bitiririm bende. Zaten temizliğe kadın tutacağım.
Sadece ne zaman alacağıma karar veremedim. Bayramdan önce mi yaptırsam temizliği sonramı bilemedim. Temizliği erkenden yapıp kirlensin istemiyorum. Sonrada diyorumki ya erken gelirse bebişim
Aynen yaa resmen beni tarif etmissin.nen gecen haftaki yatili misafirden sonra cok perisanim.artik da enerji falan kalmadi
Sirke degilde karbonatlı suyla sılmenı tavsıye ederim canımValla eve bayadır elim değmiyor genel temizlik açısından. Bebeğin beşiğini ve dolabını eşim sildi iftardan önce.
Bu arada hala mobilya kokuyor dolap falan. 1 haftadır akşam camları hep açıyorum ama gitmedi mobilya kokusu. Silme suyuna sirke falan da koydum ama. Bebeğin kıyafetlerine siner mi o koku?
Caminnaks , @niglibe , @pikolata78 , @ilkduyansenol , @melekler-engelchen
@cand1907 @sweet-73,nilistan , Macir , @Aksamlar , nurme hanımlaarrrr sizler nerelere kayboldunuz.
şimdi geçmiş yazıları okuyordum. hepimiz aynı dönemlerde hcg değerlerini konuşurken. kiminiz ocak ayında doğum yapacak görünüyo. kiminizde hiç bir şey yazmıyo kiminizde eylülde yazıyor. hayırdır arkadaşlar yazmayanlar erken doğum mu yaptınız yoksa ...
İyi aksamlar canim.cok.fazla giremiyorum rabbime.sukurler olsunki bugunleride gorduk insallah sag salim.kucagimiza almayida nasip eder.rabbimminnaks , @niglibe , @pikolata78 , @ilkduyansenol , @melekler-engelchen
@cand1907 @sweet-73,nilistan , Macir , @Aksamlar , nurme hanımlaarrrr sizler nerelere kayboldunuz.
şimdi geçmiş yazıları okuyordum. hepimiz aynı dönemlerde hcg değerlerini konuşurken. kiminiz ocak ayında doğum yapacak görünüyo. kiminizde hiç bir şey yazmıyo kiminizde eylülde yazıyor. hayırdır arkadaşlar yazmayanlar erken doğum mu yaptınız yoksa ...
Canim odada ayri ayri noktalara agzi açık kavanoz veya kase ile karbonat koy uc gune kalmaz koku tamamen gider dolabin icine de koy iki uc taneValla eve bayadır elim değmiyor genel temizlik açısından. Bebeğin beşiğini ve dolabını eşim sildi iftardan önce.
Bu arada hala mobilya kokuyor dolap falan. 1 haftadır akşam camları hep açıyorum ama gitmedi mobilya kokusu. Silme suyuna sirke falan da koydum ama. Bebeğin kıyafetlerine siner mi o koku?
Sirke degilde karbonatlı suyla sılmenı tavsıye ederim canım
Canim odada ayri ayri noktalara agzi açık kavanoz veya kase ile karbonat koy uc gune kalmaz koku tamamen gider dolabin icine de koy iki uc tane
Canım sen istanbulda mısın??
Kızlar sizde de afedersiniz sümüksü bi akıntı oluyo mu ne anlama geliyo bu iki gündür var..rahim ağzındaki tıkaç mı yoksa
Bende hep oluyor canım. Ilk zamanlar mantar sandim ama degilmis. Alıştım artik gunde 5-6 kere çamaşır degistiriyorum :)Kızlar sizde de afedersiniz sümüksü bi akıntı oluyo mu ne anlama geliyo bu iki gündür var..rahim ağzındaki tıkaç mı yoksa
söz derken isimlik mi cnm. ektekini soruyorsan afrahobitasarım instagram sayfası watsap nosu 05432051369
Ba-yil-dim canim ben de bundan yaptircam. Sadece birsey merak ettim. Ayrica yaptirdigin resim cerceveleri miknatisli magnet mi? Miknatisi cerceveyi tasiyor mu? Bir de içine ne koyacaksin canim? Dua falan mi? Sen memnun kaldiysan ben de siparis vericem. Bir de kac adet yaptirdin canim kargo ne kadar tuttu? Cok soru sordum ama kusura bakma tatlim :)söz derken isimlik mi cnm. ektekini soruyorsan afrahobitasarım instagram sayfası watsap nosu 05432051369
Beş gün kala çıkabiliyor testte eğer geç döllenme olmadıysaSekiz gün var canım ara ara karnım agriyor bazen batma gibi hissediyorum
Ama daha doğuma çok varr kanlar için çok erken değil miBide kızlar benden 4 tüp kan aldılar doğuma acil olarak gelirsen o ara zor olur diye..
aynen cnm başı büyükse boyu ve kilosu da ona göre fazla zaten birbirini dengeler diye düşünüyorum..ama sadece normal doğuma engel olur sanırım
Tikacin rengi akıntı rengi değil canım kanlı gibi kahverengi gibi tedirgin olma daha erkenKızlar sizde de afedersiniz sümüksü bi akıntı oluyo mu ne anlama geliyo bu iki gündür var..rahim ağzındaki tıkaç mı yoksa
36+5 olduk bugün... Bu arada dün gittik hastaneye ve hala ters bebeğim artık donmezmis. 2 temmuzda doğum var inşallah... normal doğum olsaydı 12 temmuz görünüyordu...ohh şükür senden iyi haber geldikaçıncı haftandasın şimdi.. normal doğum tarihi ne zamandı cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?