Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bu arada kaç doğum yaptın ki :)
Hehe sen kaçırmışsın canım benim dördüncü inşallah tekne kazımaya niyet ettik sen sormadan söyleyin 79 doğumluyum yani bu yıl 37 olacağım ilk bebeğim kız 24 yaşımda ikinci kız 27 yaşımda üçüncü erkek 31 yaşımda oldular ilki 38. İkinci 41 bitince üçüncü de tam 40 haftada doğdu. Sonra hiç sancı olmadı bende hepsi de suni sancı oldu. En zor bebeğim ilki oldu yatırdım uyumadı yedirdim doymadı . Allah tan diğer ikisi çok normal oldu yoksa üçüncüyü bile düşünemezdim....

Kizlar bugun muayeneye gittim dr boy kilo ölçtü bebek bi hafta geriden geliyo dedi..benim odemlerimden kaynakli olabilirmis.kan tahlili ver dedi gidemedim hava cok sicakti..benim odemim oldugu icin gelisimi yavas olabilirmiş.uzuldum...
canım sakın sıkma canını. Benmde 28. Haftafa 1 haftalık gerilik vardı dr. Çok onmli değil ama dikkat et dedi.. Eve geldiğim gibi o gunden itibaren hergun sut yoğurt yumurta meyve et tuketimime dikkat ettim. 32. Hftada gttim bebek çok guzel toparlamış dedi.. Sende dikkat rt yemene içmene anında toparlar inşllh

Ooo maşallah ben şimdiden ikinciyi düşünemiyorum o kadar zorlandım :) bu arada benden 10 yaş büyüksün ablam saygılar :))))))

Saygı duydum valla, süpersin, idolumsun:) topiğın Victor Beckham'i:)

Kız bende 79 luyum benimde ilki 24 yaşındayken doğdu. İkincisi 37 arada başka yok yani. 12.5 sene sonra bu doğacak inşallah. Bunu ilkmiş gibi hissediyorum. İlk doğumumda ölümden dönmüştüm. Uzun süre tırstım bi daha düşünemedim. Şimdi kızımın ağlayarak istemesi üzerine bi kardeş yapalım dedik.

Kızlar günaydınlar. Nasılsınız bakalım. Ben artık düzgün uyuyamıyorum. Çatı ağrısı, bacağımda daha doğrusu Kalçamda ki kasılmalar falan ee bide wc olayı sabaha kadar kaç posta. Kalkıp gidip gelene kadar geçen zaman sonrada sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum. Tamda bol bol uyumamiz gereken zaman ama elden ne gelir ki

Günaydın canım.
Benim de kalçama ağrı giriyor ama gündüz yürürken hissediyorum. Bazı sabahlar yataktan kalkmadan önce dizimin arkasından kramp giriyor bir kaç dakika sürüyor.
Bende şimdi en büyük problem şişlik aslında. Ayaklarım davul gibi şişiyor.
Allah başka dert vermesin inşallah. Ne yapalım artık az bir zaman kaldı geçecek.

Insallah canim ya.sasirdim kaldim.onbes gun yatili misafir agirladim.cok yoruldum.yemek uyku duzenim.kalmadi odemlerim coştu..resmen eziyet oldu cocuguma.insanlar anlayissiz dengesiz..cok yoruldum.cok bezdim.ustune de dun boyle oldu.dr ayni gum tahlil istedi o kadar yorgundum ki trafik sicak..gidemedim.napayim bilmiyorum olmadi yarin artik..

Gunaydin canım herşey bi yana sıcaktan uyuyamiyirum. 1bucuk litre su ictim sabaha kadar dusun. Tabi biraz önce çıkarttım bi kısmını. Aşırı derecede terliyor um ben. Bu arada ayağa kalkmak bile zulüm oldu ağirlastim ben iyice oturamiyorum da.illaki geriye doğru yaslanicam bacaklarimi da yayıp öyle rahat ediyorum.ne olacak boyle

Tek terleyen ben miyim diye düşünüyordum valla. Havalar tamamen ısındığından bu yana acayip terliyorum. Ellerim ayaklarım hep terli alnım boncuk boncuk oluyor bazen.
Sen bir de daha ileri haftadasın bizden. Normaldir bu kadar ağırlaşman.

Ben de dun gece hic uyumadim cokk sicak

Bende de yok yok valla artık katlancaz napalım..gece uyuyamadığımı gündüz telafi ediyorum falan yuvarlanıp gidiyoz bi şekilde :) bide benim ultrason kağıdında beklenen doğum tarihi 12 temmuz yazıyo yaa dr panik olmayım diye mi söylemio nedir

Canim o kagida dikkatli bakinca +-22 gun yaziyo.yani artik 32.haftadan sonra cocugun ölçüleri kilosu net saptanamadigi icin.ilk ultrason kagitlarimizda +-6gun yaziyodu.simdi 22 gun once veya sonra yaziyo.yani bu durumda seninki de tam tutuyo

Sen benden yaklasik bir hafta ondesin.benim izne cikis tarihim 12 temmuz olduğuna göre senin doguma o kadar kalmis olmasi mumkun degil

Biz de bugün esimle cok yorulduk.ben evi temizledim.camasiri bulasigi hallettim.esim de kizimizin odasini boyuyo cok yoruldu o hala devam ediyo.ben de yuvarlana yuvarlana bitirdim.aslinda bi aklim da diyo ki her odayi yavas yavas temizle gec..ksdin tutuyorum buzdilabimi mutfak dolabinin icini fırını temizlemiyo.gecen defa duskabini resmen kirli kalmisti.sdc cam silip mutfak dolabinin disini temizlemislerdi.ustelik annemle ben de onlarla beraber yorulduk.kendimiz yapsak iki gunde bitirirdik

Canim o kagida dikkatli bakinca +-22 gun yaziyo.yani artik 32.haftadan sonra cocugun ölçüleri kilosu net saptanamadigi icin.ilk ultrason kagitlarimizda +-6gun yaziyodu.simdi 22 gun once veya sonra yaziyo.yani bu durumda seninki de tam tutuyo
Ben de +- diye bişey yazmıyo da iki hafta önden gittiği için doğum da iki hafta önce görünüyo galiba

Sen gündüz uyuyabiliyormussun. Ben erkenden ise gidiyorum aksamda 6,5 ta eve giriyorum. Bide o halde yemek yap falan. Hele ki şimdi ramazan eşim ve kızım oruç tutuyor. Allahtan sahurü eşim hallediyo bigün tost bigün yumurta arada bir bende gözleme yapıyorum. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Kizlarr ayrica ben bugün kendimi temizleyim dedim. öldüm bittim işimbittiğinde titriyordum resmen çok şükür ki bitirebildim. Arkasından da kuaföre gittim kaş bıyık ta tamam. 3-4 dklik yere arabayla gittik o kadar komikti ki halim . Çünkü hiç yürüyemeçek haldeyim. Toprak bilir biz aynı yerde oturuyoruz o kadar yakınki ama napiyim . Artık içim rahat ansızın bebek geliyorum dese naparim diyordum.

Gerçi hala ev temiz değil kadın ayarlayacağım arıyorum teli acmiyo kadın. Mesaj çekiyorum dönmüyor başkada kimi alırım bilmiyorum. Eşim süpürdü evi viledaladi ama üstten. Bide onu halletsem daha rahatlamış hissedeceğim. Artııı taç terlik süsleme işleri var kapı süsü falan. Rabbim hepimüze güç kuvvet versin de işlerimizi halledelim. İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…