• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Enfeksiyon kalp kapakciginda iltihaba kadar seylere sebep olabiliyormuş canım. Eczaci arkadasim söyledi. Dr'um çok açıklamadı. Enfeksiyon istendik bir durum değil ama bebek sağlıklı görünüyor dedi. İlacı kullan bir dahaki gelişinde şekere bakicam dedi. Idrarda yine şeker çıktı. Nst için tatli da yemek gerekiyormus hareket etsin diye. Siz nasil giriyorsunuz kizlar? Cikolata falan yiyormusunuz?
Canim bana hemsire bol su ic demisti..Ama nst de hareket cikmadi gidip visne suyu ictim et doner ve sutlac yedim..Bulamac olmustum resmen ama ikinci denemede hareketlendi ve ben nst cekilirken hem su ictim hem tatli biseyler yedim

Ba-yil-dim canim ben de bundan yaptircam. Sadece birsey merak ettim. Ayrica yaptirdigin resim cerceveleri miknatisli magnet mi? Miknatisi cerceveyi tasiyor mu? Bir de içine ne koyacaksin canim? Dua falan mi? Sen memnun kaldiysan ben de siparis vericem. Bir de kac adet yaptirdin canim kargo ne kadar tuttu? Cok soru sordum ama kusura bakma tatlim :)

Cnm çerçeve içinde nazar duası var. Mıknatıs taşıyor çünkü çok ağır ve büyük değil. Ayrıca kokulu . Bence bi çok hediyeden daha kullanışlı çünkü herkes buzdolabında kullanmak isteyeceği bişey. Bende o isimliğin mavilisini yaptırdım. Siteye benimkinde koymuşlar. ;) E.SELİM... Ben 125 tane yaptırdım bide isimlik 150 tl ödedim. Havale yapıyorsun. Kargoyu bilmiyorum eşim aldı hiç sormamışim. Ama öğrenirim. 4-5 günde geldi .

Bende hep oluyor canım. Ilk zamanlar mantar sandim ama degilmis. Alıştım artik gunde 5-6 kere çamaşır degistiriyorum :)
Bu normal akıntıdan biraz farklı ama.. ben dr a giderken tatlı şeyler yiyip gidiyorum cnm yanıma da çikolata alıyorum geçenki nst de hiç hareket etmedi ama..

Cnm çerçeve içinde nazar duası var. Mıknatıs taşıyor çünkü çok ağır ve büyük değil. Ayrıca kokulu . Bence bi çok hediyeden daha kullanışlı çünkü herkes buzdolabında kullanmak isteyeceği bişey. Bende o isimliğin mavilisini yaptırdım. Siteye benimkinde koymuşlar. :KK66: E.SELİM... Ben 125 tane yaptırdım bide isimlik 150 tl ödedim. Havale yapıyorsun. Kargoyu bilmiyorum eşim aldı hiç sormamışim. Ama öğrenirim. 4-5 günde geldi .
Nazar duasini kendin mi yapıştırdın canım?

Enfeksiyon kalp kapakciginda iltihaba kadar seylere sebep olabiliyormuş canım. Eczaci arkadasim söyledi. Dr'um çok açıklamadı. Enfeksiyon istendik bir durum değil ama bebek sağlıklı görünüyor dedi. İlacı kullan bir dahaki gelişinde şekere bakicam dedi. Idrarda yine şeker çıktı. Nst için tatli da yemek gerekiyormus hareket etsin diye. Siz nasil giriyorsunuz kizlar? Cikolata falan yiyormusunuz?

Ben normal kontrolde bebişi ultrasonda hareketli görmek için bile doktoru beklerken çikolata yiyordum. Nst için de yapıyorum aynı şeyi. :KK25:

Geçen hemşire nst yi bağlarken bulamadı sola döneyim dedim dinlemedi. Ebeyi çağırdı ona söyledim o bağladı buldu ve anneyi dinlemek gerektiğini söyledi. :lülülü:

Kizlarrrr...İzmir yanıyor, öyle böyle değil....Akşam 7'de çıktım, pijama bakayım dedim çarşıdan, çok şükür bir tane buldum onu aldım, bebeğimin odası kuruldu, annemle sildik dolapları, şimdi giysileri yıkıyoruz, yarın da aynen devam, Pazartesi artık hastane çantami hazırlamış olurum inşallah. ..Ondan sonra ben de hediyeliklere gecicem bakalim:) Bu arada dalin sıvı deterjanla 30 derecede 15 dakika yıkıyorum, ekstra durulama yapıyorum, yumuşatıcı da kullanmıyorum, arkadaşlarimin önerisi, mis gibi de kokuyor...
Markafoni de prima kampanyası var kızlar, 108 li 1 numara premium çare 43,99 TL. .Ben aldım, ilk 10-15 gün idare eder herhalde,sizin de bilginiz olsun fiyat bayağı uygun çünkü:)

Kizlar bugun muayeneye gittim dr boy kilo ölçtü bebek bi hafta geriden geliyo dedi..benim odemlerimden kaynakli olabilirmis.kan tahlili ver dedi gidemedim hava cok sicakti..benim odemim oldugu icin gelisimi yavas olabilirmiş.uzuldum...

Kizlar bugun muayeneye gittim dr boy kilo ölçtü bebek bi hafta geriden geliyo dedi..benim odemlerimden kaynakli olabilirmis.kan tahlili ver dedi gidemedim hava cok sicakti..benim odemim oldugu icin gelisimi yavas olabilirmiş.uzuldum...
Canım sakın üzülme lütfen, bebeğin hisseder biliyorsun, hemen toparlan, bol bol ayaklarin yukarıda dinlen, bol su iç, tuzu kes, bol meyve ve taze sebze, süt, tuzsuz ayran tüket, her gün 2 yumurta, bak görürsün hemen normal sinira çıkacak bebegin...ayrıca arkadaşımın da geriden geliyordu, düşük kilolu doğdu, 1 ayda tosun gibi oldu...korkma sakın. ..

Cnm hiç sorun değil bi bakıyorsun diğer hafta extra kilo alıyo

Back