Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

cnm benimde hala bir sürü işim var say say bitmez ve bayram tatiline kadarda işe gelmeye devam edeceğim Rabbim izin verirse. artık tüm ümidim bayram tatili. burda gurbetteyim öyle çok gzeceğim ye yok evde oturup işleri bitireceğim inşallah.
temizliğe kadın tutacağım inşallah. daha bebek kurabiyesi hediyelikleri tacı terliği kapı süsünü falan yapacağım inşallah..

cnm maşallah. size. sana bir şey soracağım . ben 8 inde gittiğimde doktor hiç ilo alamamıssın bebeğede aldıramamışsın dedi. ve bebekler haftada 1 cm uzar dedi 9 günde 4 cm uzayabiliyor demekki ?

16 mayısta 30+2 de gittiğimde 5 günde 300 gr almıştı. 8 haziranda gittiğimde 23 günde 442 gr alabilmş. çok üzüldüm tabii. kendimi suçladım çünkü artık hiiçç iştahım yookk muz et yoğurt ye diyolar ama gitmiyor boğazdan napıyım.
sen bu dokuz günde neler yemiştin ne değişiklik yaptın cnm

Sanirim oyle son aylara girdigimiz icin her an dogurma modundayiz :)

Kızlar günaydın sürekli sancı olmuyor evet. Ara ara ağrılar sancılar geliyo o kadar. Oda doğuma hazırlık için sanırım.şuan da tek şikayetim bebeğim buyuduğu için ağırlık yapmaya başladı hem çatlakların artmaya başladı hemde bebisim iceri siğamiyor hareketlerini fazlasıyla girur olduk. Nerdeyse ayağının tamamını deriden ittiriyo belli oluyor yani. Herhangi bi şikayetiniz yoksa kolay kolay erken gelmiyor bebekler

Günaydın hamişler
Artık zorlanmaya başlamışız. Ben de davul gibi ayaklarımla geziniyorum. Sabah kasığımda ağrıyla uyandım. Bir de rüya görürken kendimi sıktım mı ne eklemlerim sertleşmiş ağrıyordu.

Hastane odası için ne planlarınız var? Ben abartıya kaçmadan ne yapabilirimin derdine düştüm.
Eltim hediyelik renkli taşlı şişelerden yapıyor. Dekoratif ağaca asacağız.
Ben başka ne yapsam diye düşünüyorum çünkü her seferinde fikrim değişiyor.
Kapı süsünü ben hazırlıyorum. Mavi beyaz balon aldım. Çikolata ve lokum falan ikram edilir.
Lohusa şerbeti olayına girmem zaten bizde pek adet değildir.
Başka bir şey var mıdır yapılabilecek?

Güle güle giy canım çok guzellermis gercekten

Çalışamaz raporu 37. Hafta almak zorundasınız bilginiz olsun

Canım bence yemekle hix ilgisi yok ben bu hafta resmen kilo verdim hastane olaylarından dolayi fln hiç bakamadım kendime ve önceki kontrolde 2 haftada 200 gr almıştık bizde ve 2 cm uzamistik.bende çok üzülmustüm ama bu kez 9 günde 455 gr almış hicbirsey yapmamama rağmen 4 cm de uzamis . Bence bunu hiç takma kafana kafan rahat olsun bebekler her hafta farklı gelişim gösteriyorlar

Ben 35+1 de izne çıkacağım canım. Doktor dinlenmen lazım dedi. O yüzden haftaya gidip alacağım raporu.
Yani 32+1 de aldığım çalışabilir raporumu çalışamaz olarak düzenleyecekler.
Bende canim 32 hafta çalışabilir raporunu 34 hafta pazartesi çalışamaz raporuna dondurucem. Bugün son mesai biraz garip oldum ama 2 sene artık ayliksiz izine ayrilicam

Selam güzel anneler.malum sayılı gunlerımız kaldı artk.benım 37gun kalmıs gorunuyor suan.bu sabah bek agrısıyla uyandım.sankı regl olurkenki bel agrısı gıbı..bıraz korktm hemen eşime haber verdı. Hazırlıklı ol iş yerınde kendısı:) heyecan yaptı oda hemen. Suan uzanıyorum ara ara bel agrılarım gırıyo bugun.umarım dogumla ılgılı degıldır.bebegımlede konustum braz zamanında gel kızım bıraz daha dayan tamam mı diye.umarım annesının sözunu dinler prensesım:)

Bende canim 32 hafta çalışabilir raporunu 34 hafta pazartesi çalışamaz raporuna dondurucem. Bugün son mesai biraz garip oldum ama 2 sene artık ayliksiz izine ayrilicam

2 sene mi? Süpermiş valla.
Ne güzel senin bebişin kreş yaşı bile geliyor. Benimki mecbur bakıcıyla kalacak.

Ben özel sektör çalışanıyım 16 hafta sonra işe dönüyorum kısmetse.
Yarın öğlene kadar mesai pazartesi doktora sonra paydos inşallah.
Evde bebişime yoğunlaşabilirim artık. Zaten 2 haftadır herkes ne zaman gidiyorsun deyip duruyor.

bana da herkes ne zman gidiceksin diyip durdular ama dedim az kaldı 2 sene de yokum Şimdi heyecan mutluluk hepsi var

simdi var mı bir durum. Bebislerimiz büyüdükçe baskı yapıyor benimde 1 damla gelse wc ye koşuyorum
Ya bende wc den cıkıyorum yataga gırıyorum tekrardan Kalkmak zorunda kalıyorum yataktan.bır damla ıcın resmen.ve o bır damla aşırı baskı yapıyor

Canım sen istanbulda mısın??

Slm annişler ben bugün sırılsıklam uyandım oğluşum nasıl baskı yaptıysa altıma kaçırmışım.. önce suyum mu geldi acaba diye korktum ama bildiğimiz idrar kokuyodu

Ne diyosun?
Ben de korkardım valla. Ama afedersin bu sıralar idrarım daha yoğun kokuyormuş gibi geliyor zaten ben de anlardım mutlaka. Zaten o kadar baskı yapıyor ki kaçırmam yakındır.
Şimdi bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…