- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.881
Selamlar... Gecen benimde devlette randevum vardi fakat dr umun acil ameliyatı cikmis muayene olamadim. 27 sine aldim tekrar. 30 undada ozelde randevum var arka arkaya oldu ama yapcak bisi yok...
B bebegim seni bekliyorum benimde. Malesef zaman zaman bulantilarim oluyo ozellikle sabahlari fazla bisi yiyemiorum gecmedi bir türlü. Simdi birde acayip mide yanmasi eklendi saclaniyo sanirim (batil inanc diyolar ama benim oğlumda gercek oldu vok sacliydi buda ins oyle olur):)
Sancisi olanlara gecmis. Olsun zamaninda gelsin kuzularimiz hayirlisi ile... Yaklastikca cok korkuyorum..
Cantami bende hazirlamadim ins bu ay alisverisimi(kendime ait) tamamlayip oyle hazirliycam... Kuzumada bez fln alicam kendime hasta bezi orkid vs...
Kizlaaar bizimde bugün kontrolumuz vardı hersey yolunda şükür sancı çıkmadı Bu defa atlattik galiba erken doğum riskini dedi dr :) usg de hersey iyi ÇIKTI zaten 33+5 iz bugün bebisimiz 46 cm 2387 gr olmus :) 9 günde 455 gr almış 4 cm uzamis yani)
Sanirim oyle son aylara girdigimiz icin her an dogurma modundayiz :)
Amin cnm benim ins hepimiz icin hayırlısı olur... Pijamalari gaziemir carsidan aldim hepsini ayri yerlerden aldim (ic giyim kompedan vs) fiyatlar evet cok yuksek ben geceligi 50ye pijamanin birini 45 digeri 35 e aldim resim ekleyim size tam cikarmi bilmem... Ustumde denemedim gecelige bayildim ama tullu fln cok seker bisi :) hepsininde emzirme yerleri var biri alttan acilio biri gulundeki cirt cirttan :)
Herkese hayırlı sabahlar hanımlar.. bi topikte ssnn diye arkadaşın normal doğum haberinden sonra çok duygulandım ve heyecanlandım. Rabbim bizelerede kolaycacık doğurmayı nasip etsin inşallah
Çalışamaz raporu 37. Hafta almak zorundasınız bilginiz olsunBen de bu sabah personel müdürüne sordum 'sen işini sağlama al belgeni al' dedi. Özel hastanelerde bu konuda daha çok karışıklık oluyormuş. Elimde rapor kağıdı olması daha iyiymiş.
Normalde kontrolüm 2 hafta sonra ama pazartesi doktora gideceğim bu durumda.
cnm maşallah. size. sana bir şey soracağım . ben 8 inde gittiğimde doktor hiç ilo alamamıssın bebeğede aldıramamışsın dedi. ve bebekler haftada 1 cm uzar dedi 9 günde 4 cm uzayabiliyor demekki ?
16 mayısta 30+2 de gittiğimde 5 günde 300 gr almıştı. 8 haziranda gittiğimde 23 günde 442 gr alabilmş. çok üzüldüm tabii. kendimi suçladım çünkü artık hiiçç iştahım yookkmuz et yoğurt ye diyolar ama gitmiyor boğazdan napıyım.
sen bu dokuz günde neler yemiştin ne değişiklik yaptın cnm
Çalışamaz raporu 37. Hafta almak zorundasınız bilginiz olsun
Bende canim 32 hafta çalışabilir raporunu 34 hafta pazartesi çalışamaz raporuna dondurucem. Bugün son mesai biraz garip oldum ama 2 sene artık ayliksiz izine ayrilicamBen 35+1 de izne çıkacağım canım. Doktor dinlenmen lazım dedi. O yüzden haftaya gidip alacağım raporu.
Yani 32+1 de aldığım çalışabilir raporumu çalışamaz olarak düzenleyecekler.
Bende canim 32 hafta çalışabilir raporunu 34 hafta pazartesi çalışamaz raporuna dondurucem. Bugün son mesai biraz garip oldum ama 2 sene artık ayliksiz izine ayrilicam
bana da herkes ne zman gidiceksin diyip durdular ama dedim az kaldı 2 sene de yokum Şimdi heyecan mutluluk hepsi var2 sene mi? Süpermiş valla.
Ne güzel senin bebişin kreş yaşı bile geliyor. Benimki mecbur bakıcıyla kalacak.
Ben özel sektör çalışanıyım 16 hafta sonra işe dönüyorum kısmetse.
Yarın öğlene kadar mesai pazartesi doktora sonra paydos inşallah.
Evde bebişime yoğunlaşabilirim artık. Zaten 2 haftadır herkes ne zaman gidiyorsun deyip duruyor.
oğluşum
Slm annişler ben bugün sırılsıklam uyandımoğluşum nasıl baskı yaptıysa altıma kaçırmışım.. önce suyum mu geldi acaba diye korktum ama bildiğimiz idrar kokuyodu
Ya bende wc den cıkıyorum yataga gırıyorum tekrardan Kalkmak zorunda kalıyorum yataktan.bır damla ıcın resmen.ve o bır damla aşırı baskı yapıyorsimdi var mı bir durum. Bebislerimiz büyüdükçe baskı yapıyor benimde 1 damla gelse wc ye koşuyorum
Selamlar hepinize...
Bugun kendime 2 pijama takimi 1 gecelik madamcocdan bir terlik aldim... Alisverisim bitti sayilir hastabezi bebek bezi vs alicam sadece sonra çantami hazirliycam...
Kapı susunu ben kendim yapicam ins malz alicam yarın...
Canım sen istanbulda mısın??Masallah kuzucuga... Bakalim bizimki neler yapio 27 sinde devlette 30 unda özelde randevum var... Ve dogumum ozel cinarli hastanesinde olucak buyuk ihtimal.... Devlet hast cok istiyodum ama 4 ten sonra malsef dogum almiomus devlet tehlikeye atmaya luzum yok...
Çok şükür bi sıkıntı yok.. ama iki damla bile olsa acayip sıkışık oluyorum hep..wc den çıkmaz oldumsimdi var mı bir durum. Bebislerimiz büyüdükçe baskı yapıyor benimde 1 damla gelse wc ye koşuyorum
Slm annişler ben bugün sırılsıklam uyandımoğluşum nasıl baskı yaptıysa altıma kaçırmışım.. önce suyum mu geldi acaba diye korktum ama bildiğimiz idrar kokuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?