- 22 Mart 2015
- 1.112
- 1.316
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.861
Tamam canim çok teşekkür ederimTül ile süsleme yaptirmazsan 1 tl . Susletirsen 1.5 tl. Ben tülü kurdeleyi kendim aldım . İnci aldım . Kendim süsleyecegim inşallah
Canım geldim şimdi doktordan iyi gidiyor bizim kız maşallah. ..umarım seninki de iyidir. ..dönmüş kafası aşağıdaydı, yüzünü de gösterdi bu sefer, babasına benziyor kızım, pek şeker; )Tatlı telaşlar bunlar cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) benim de biraz sonra dr umla randevum var bakalım bizim bebiş ne durumda.. bir hafta sonra da aile hekimliğindeki son kontrolüme gitcem sona yaķlaştık iyice panik oluyorum ben de :)
Canım geldim şimdi doktordan iyi gidiyor bizim kız maşallah. ..umarım seninki de iyidir. ..dönmüş kafası aşağıdaydı, yüzünü de gösterdi bu sefer, babasına benziyor kızım, pek şeker; )
Güle güle kullan canim, ne güzel bitmek üzere hazırlıklar. ..nerde aldın canım pijamaları? Ben optimum daki suwene gittim, beğenemedim bir türlü, bir de pahalıydı baya, 119 TL idi pijama takımı sadece...Selamlar hepinize...
Bugun kendime 2 pijama takimi 1 gecelik madamcocdan bir terlik aldim... Alisverisim bitti sayilir hastabezi bebek bezi vs alicam sadece sonra çantami hazirliycam...
Kapı susunu ben kendim yapicam ins malz alicam yarın...
Sağol canım, iyidir paşan merak etme, dünyanın en rahat yerinde yatıyorlar şu anda...Masallah kuzucuga... Bakalim bizimki neler yapio 27 sinde devlette 30 unda özelde randevum var... Ve dogumum ozel cinarli hastanesinde olucak buyuk ihtimal.... Devlet hast cok istiyodum ama 4 ten sonra malsef dogum almiomus devlet tehlikeye atmaya luzum yok...
Slm kızlar biz de kontrolden geldik şimdi.. bebeğim 49 cm 2825 gr olmuş 37.haftada görünüyo baş çevresi de biraz büyük dedi.. kendimi psikolojik olarak iyice hazırlıyordum normal doğuma ama ufaktan sezaryen yolu görünüyo gibi bana.. o da zaten iki hafta öncesinden yapılıyo az bi zamanım kaldı galiba paşama kavuşmaya :) heyecanlı hissediyor :))))))))
Canım ben bugün doktoruma sordum, doğum sancisi nasıl anlaşılır diye? Anlarsın, her zamankinden farklı olur dedi, belirli ve sıklasan aralıklarla şiddetli sancin olur, suyun gelebilir, lekelenmen olabilir, endişelenme, hemen ara, ayarlamaları yaparız, 12 saat falan da vaktimiz olur, korkma hemen dogurmazsin rahat ol dedi...Kızlar bugun oğleden beri adet sancısı gibi sancım ve bel ağrım var. Çok aşırı şiddetli değil ama korkmalı mıyım sizce
ohh valla rahatladım canmCanım ben bugün doktoruma sordum, doğum sancisi nasıl anlaşılır diye? Anlarsın, her zamankinden farklı olur dedi, belirli ve sıklasan aralıklarla şiddetli sancin olur, suyun gelebilir, lekelenmen olabilir, endişelenme, hemen ara, ayarlamaları yaparız, 12 saat falan da vaktimiz olur, korkma hemen dogurmazsin rahat ol dedi...
Yani doğum sancisi değildir gibi gözüküyor, ama bel ağrısı maalesef çok kötü bende de var, olunca oturuyorsan kalk yürü biraz, yürüyorsan otur, uzan, yani pozisyon değiştir, biraz rahatlıyorsun, çok gecmis olsun canım, sık dişini, çok azcik:) kaldı inşallah:)
sanırım son aylara girdiğimiz için boyle sancılarımız arttı.. Şak diye gelmezler bnce, sıkma canını tatlım..Canim bugun ilk kes nst ye girdim az sanci cikti ve hemsireye de agrimin sebebini sordum..Seni de soyledigin gibi rahim genislemeye basliyo doguma hazirlik icin dedi..Hayirlisiyla zamaninda doguralimm..Bugun bi yakinimin erken dogum haberini aldim cok uzuldumm ztn
Sanirim oyle son aylara girdigimiz icin her an dogurma modundayiz :)sanırım son aylara girdiğimiz için boyle sancılarımız arttı.. Şak diye gelmezler bnce, sıkma canını tatlım..
Normalde 34+3 üm ama ölçümlere göre 36+3 çıkıyo cnm..Cnm maşallah size. Baş olayını sorun etme. Benimkinede başı 10 gün önde dedi. Sorun olmaz o hafta ilerledikçe büyüme yavaşlar vücut gelişir dedi. Bide genetik olarakta büyük olur ama abartı olacak kadar fark olmaz dedi. İcin rahat olsun. Kaç + kaçsın bu olcumde
Maşallah cnm çok sevindim :) bizim oğlan da babasına benziyo bizimki bayağıdır dönmüş pozisyonda zaten.. ama elini yüzünden çekmedi bu sefer göremedik malesefCanım geldim şimdi doktordan iyi gidiyor bizim kız maşallah. ..umarım seninki de iyidir. ..dönmüş kafası aşağıdaydı, yüzünü de gösterdi bu sefer, babasına benziyor kızım, pek şeker; )
Amin inşallah cnm hepimize :):) belli olmaz canm orasi hayırlısı olsun Rabbim kolayca doğurmayı nasip etsin inşallah
Cnm ben bugün dr a sordum artık son ayın ara ara olur illa ki rahim kendini hazırlıyo falan dediKızlar bugun oğleden beri adet sancısı gibi sancım ve bel ağrım var. Çok aşırı şiddetli değil ama korkmalı mıyım sizce
aynen cnm başı büyükse boyu ve kilosu da ona göre fazla zaten birbirini dengeler diye düşünüyorum..ama sadece normal doğuma engel olur sanırımCnm maşallah size. Baş olayını sorun etme. Benimkinede başı 10 gün önde dedi. Sorun olmaz o hafta ilerledikçe büyüme yavaşlar vücut gelişir dedi. Bide genetik olarakta büyük olur ama abartı olacak kadar fark olmaz dedi. İcin rahat olsun. Kaç + kaçsın bu olcumde
Güle güle kullan canim, ne güzel bitmek üzere hazırlıklar. ..nerde aldın canım pijamaları? Ben optimum daki suwene gittim, beğenemedim bir türlü, bir de pahalıydı baya, 119 TL idi pijama takımı sadece...
Sağol canım, iyidir paşan merak etme, dünyanın en rahat yerinde yatıyorlar şu anda...
Devlette yaptirmamana sevindim açıkçası, bir sürü şey duydum, içim rahat değildi, gerçi nezahat hanimla ilgili değildi duyduklarım, o yüzden sana doğuma mutlaka nezahat hanim girsin demiştim hatırlarsan. ..
Benim de kent hastanesinde olucak büyük ihtimalle, eşim öyle istiyor, 30 unda tekrar randevum var özelde, o zamana kadar gidip bir bakicam odalara inşallah. .
Cinarli çok köklü bir hastane,orada doğum yapan çok tanıdığım var, hiçbir soru duymadım şu ana kadar, hayırlısı olsun canım senin için. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?