- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.421
sagol canm rabbim korusun bisey olmaz inşallah bundan sonra bi hafta sade nst bi hafta kontrol var benim.Doktor olumsuz bir şey demediyse stres yapma boşuna. Minyon olabilir her bebek bir değil.
Doktor sıkı takip istiyor demek ki kafana takıp stres yapma.
maşaallah canm bebisine boyle sorunsuz gider inşallah.Benim de bugün kontrolüm vardı kızlar. Çalışabilir raporumu aldım. 20 haziranda izne çıkıyorum.
Doktor '35 te bırakma şimdi çık' dedi. Biraz moralimi bozdu 'sürekli oturarak çalışmak normal doğumu zorlaştıran şeyler' dedi. Ben şirkette hep merdiven çıkıyorum ve akşam fırsat oldukça yürüyorum.
Bir taraftan doktor bir taraftan eşim ısrar etti 'ben kendimi iyi hissediyorum 3 hafta daha devam edeyim doğumdan sonra kullanırım' dedim. Özel sektör çalışanıyım 16 hafta izin daha fazlası yok neden çalışabilirken evde oturayım ki?
Neyse bebişim 5 hafta önce 3 gün ileride çıkmıştı bugün tam tamına aynı günde çıktı. 32+1 deyiz 1900gr mış. Geçen sefer fazla çıktığını söyledim 'gelişimi hafta hafta farkeder' dedi. Tahminen bu şekilde giderse 3200 civarı doğarmış.
Nst ye bağladı hiç sorun yok çok şükür. 2 hafta sonraya çağırdı.
ay ne güzelya az kilo almisin ben toplamda 16 aldim devaminin gelmesinden korkuyorum bebegimse 1900 grSlm kizlar arada girip. Okudum ama yazamadim... Sancısı olanlara hasta olanlara gecmis. Olsun...
Bizimde bugun kontrolrumuz vardi 1420 gr 36 cm olmus kuzum... Hersey yolunda cikti cok sukur... Bende 78 kilo ciktim ayakkabi vs ile... 11.12 arasi almis oluyorum ama gobus aldi basini gitti bugun dogum yakin herhalde dediler bana yok dedim 2 ay var daha sasirdilar gobusumun buyuklugunden masallah :)bizimde alcaklarimiz bitti sayilir bi anakucagi birde otokoltugu kaldi...
Kendim icin pijamayi diger ay alicam nasipse... Yatak odam geldi onlari yerlestirdik bebisin dolabi yerlesti vs cok ama cok yoruldum kac günlerdir yoğunlukla gecti...
Bizim. Pasada hic durmuo hele bugun cikicak sanki icimden.. :) icim bir tuhaf oluyo unutmusum walla :))
maşaallah canm bebisine boyle sorunsuz gider inşallah.
Ben de memoriale gidiyorum cnm gökalp beye..bana da başından beri hep önde gidiyo dedi bugün de baş çevresi fazla dedi kötü bişey mi bu dedim yoo dedi..bugün tam 32 haftalığız 2400 gr 44 cm çıktı fazla biraz inş bi sorun çıkmaz..gayet sağlıklı diyo ama iri yarı bi bebek doğurcam diye korktum ben de..endişelendim cnm onceki kontrl de de küçük demisti simdide oyle deyince. Bi sorun cikmaz inşallah Allaha emanetler ben hüma ya gidiyorum canm cahit gozuakca dr um. sen hangisine gidiyosun. sana da öyle bisey dedi mi küçük falan diye ölçümleri hep küçük cıktı benm gününe gore
Ya var ya gicik oluyorum bunlara. O kadar arastirdik okuduk.bi defa bu haftalarda artik ultrasonda bebegin bas karin bacak boylari artik tam saptanamiyor.ne gordu de acaba minyon olduguna karar verdi.sikinti yoksa bi hamile bayan ne diye nts lere sokulup durur resmen krndileriyle celisiyolar..resmen uc kurus icin insanlari goturtup getiriyolar..ben hep diyorum o cihazlari almayin ciddiye.ben almiyorum.bize de dediler yok bi hafta geriden geliyo bilmem ne..bosver ya vallahi bak alma ciddiye.sdc yorma kendini vitaminini aksatma bol bol dinlen gerisi hikayeselam kizlar benimde bugün kontrolum vardi nst ye girdim bende. sıkınti yokmuş ama her hafta girecekmisim bebegim normalden küçükmüş minyon tipli dedi dr.ultrasona gore de 32. hafta da çıktı. sizde mi her hafta girrceksiniz nst ye. iyice korkmaya basladim ben. bu arada sadece 1 kilo almışım ona sevindim cok hızlı gidiyosun demisti dr.
Bence senin kilo da gayet iyi.ben de 32.haftadayim 12kg aldim muhtemelen 34.e kadar ben de 16alirim..aman bosver yaa bebisler saglikli olsun yeter.hemen de zayiflarizay ne güzelya az kilo almisin ben toplamda 16 aldim devaminin gelmesinden korkuyorum bebegimse 1900 gr
vala cok haklisin canm b3n evhamli degilimdir normalde ama üst üstte iki kontroldede aynı seyleri soyleyince tedirgin oldum. bi de her hafta nst deyinceYa var ya gicik oluyorum bunlara. O kadar arastirdik okuduk.bi defa bu haftalarda artik ultrasonda bebegin bas karin bacak boylari artik tam saptanamiyor.ne gordu de acaba minyon olduguna karar verdi.sikinti yoksa bi hamile bayan ne diye nts lere sokulup durur resmen krndileriyle celisiyolar..resmen uc kurus icin insanlari goturtup getiriyolar..ben hep diyorum o cihazlari almayin ciddiye.ben almiyorum.bize de dediler yok bi hafta geriden geliyo bilmem ne..bosver ya vallahi bak alma ciddiye.sdc yorma kendini vitaminini aksatma bol bol dinlen gerisi hikaye
canm dr un cok iyi başarılı bi dr guven bence. bende gökalp beyi istedim ama kısmet işte. hem gayet saglikliymis bebisin ne guz3l stres yapma dogumu orda mi dusunuyosunBen de memoriale gidiyorum cnm gökalp beye..bana da başından beri hep önde gidiyo dedi bugün de baş çevresi fazla dedi kötü bişey mi bu dedim yoo dedi..bugün tam 32 haftalığız 2400 gr 44 cm çıktı fazla biraz inş bi sorun çıkmaz..gayet sağlıklı diyo ama iri yarı bi bebek doğurcam diye korktum ben de..
canım hamileliğinin başından beri öyle gidiyorsa sorun yoktur. benim de son adet tarihime göre 34. haftada olması lazım ama 32. haftada çıkıyor. geç döllenme diye bir şey var yani ger bebek 14. günde döllenicek değilya biz herhalde ayın sonuna doğru yani hamile kalınması zor bir zamanda hamile kalmışız.selam kizlar benimde bugün kontrolum vardi nst ye girdim bende. sıkınti yokmuş ama her hafta girecekmisim bebegim normalden küçükmüş minyon tipli dedi dr.ultrasona gore de 32. hafta da çıktı. sizde mi her hafta girrceksiniz nst ye. iyice korkmaya basladim ben. bu arada sadece 1 kilo almışım ona sevindim cok hızlı gidiyosun demisti dr.
Dr uma gerçekten güveniyorum cnm sağolsun doğumu da yine orda düşünüyorum Allahın izniyle..canm dr un cok iyi başarılı bi dr guven bence. bende gökalp beyi istedim ama kısmet işte. hem gayet saglikliymis bebisin ne guz3l stres yapma dogumu orda mi dusunuyosun
Günaydın cnm iyiymiş sen az almışsın bende 12 kilo aldım ama son 1.5 ayda 1 kilo artış oldu onda da bebek de 1 kilo aldı zaten ben almamışım yani sevindim yatakta dönemez oldum artık o kadar zor ki..benim bebiş de öyle tekmeler atıyo ki tokat yemiş gibi oluyorum can çekişiorum resmenhayırlı sabahlar arkadaşlar. nasılsınız bakalım. kilolar konuşulmuş. benimde bir aydır kilom hiç değişmedi niye anlamadım gitti.. 67 ile 67,6 arası geldim gittim hep. 8,5 - 9 kilo aldım bende . bunun 2,5 kilosunu ilk ayda aldım aşırı derecede iştah ve uyku vardı bi anda hooop 2,5 kilo geliverdi. olsun kaç kilo alırsak alalım. bebişlerimiz sağlıklı olsunda.. oğluşum benimde karnımı ileri doğru itiyo itiyo geiliyorum sani önden fırlayacak. hafta sonu öyle bişey yaptıki kendimi sıkarken gözümden yaş geldi. Eşimde gözlerine inanamadı . ne yaptı bu yaramaz sana diyo. ama beim o anda gıkım çıkmadı çünkü nefes bile alamıyordum acıdan) . canı sağolsun oğlumun o huzurlu ve sağlıklı bir bebek olsunda daha ne isterim. benimki de 30+2 de gittiğimde 1800 gr dı. 29+4 de gittiğimde 1500 gr 40 cm di.
Günaydın cnm ben de sağ tarafıma yattığımda tutulma gibi bişey oluyo sola yatmak en rahatı ama eskisi gibi her dk bi oraya bi buraya dönemiyoruz tabi..Ben yatma saatimden 2 saat önce su içmeyi kesiyorum artık yoksa her gece 3-4 kere wc ye kalkmaktan bezdim uyku diye bişey kalmıyoGünaydın kızlar günümüz güzel ve sorunsuz geçsin inşallah :)
Siz de gece kasığınızda kasılmayla uyanıyor musunuz? Dün gece yine oldu. Sağ tarafıma dönük yatıyormuşum sabaha karşı kasığımda kasılmayla uyandım. Böyle kas çekilmesi gibiydi. Ben mi bir şey yaptım acaba farketmeden gerindim mi falan diye düşündüm. Sol tarafıma dönerken canım acıdı. Hafiften ovunca geçti. Zaten aylardır gerinememenin verdiği bir gerginlik var.
Artık rahat uykular bitti sanırım. Akşam yatmadan önce yarım saat içinde 3-4 kere tuvalete gittim gelen de bir kaç damla işte :)
Günaydın cnm ben de sağ tarafıma yattığımda tutulma gibi bişey oluyo sola yatmak en rahatı ama eskisi gibi her dk bi oraya bi buraya dönemiyoruz tabi..Ben yatma saatimden 2 saat önce su içmeyi kesiyorum artık yoksa her gece 3-4 kere wc ye kalkmaktan bezdim uyku diye bişey kalmıyo
Canim benimde hergece öyle oluyordu ve agridan yaramaz olmuştum bu sefer kontrole gittiğimde doktor bana yatmadan önce süt iç dedi iki gündür öyle yapıyorum ve gerçekten iki gündür rahat yatiyorum çok şükür.magnezyum Eksikliği diye ona yöneliyoruz ama bu hafta doktorum kalsiyumunda eksik olabilir dedi ve çok şükür azalmadı o yuzden bu aksam yatmadan once dene canımGünaydın kızlar günümüz güzel ve sorunsuz geçsin inşallah :)
Siz de gece kasığınızda kasılmayla uyanıyor musunuz? Dün gece yine oldu. Sağ tarafıma dönük yatıyormuşum sabaha karşı kasığımda kasılmayla uyandım. Böyle kas çekilmesi gibiydi. Ben mi bir şey yaptım acaba farketmeden gerindim mi falan diye düşündüm. Sol tarafıma dönerken canım acıdı. Hafiften ovunca geçti. Zaten aylardır gerinememenin verdiği bir gerginlik var.
Artık rahat uykular bitti sanırım. Akşam yatmadan önce yarım saat içinde 3-4 kere tuvalete gittim gelen de bir kaç damla işte :)
aynen canım benim de sağ tarafımda öyle bir kasılma oluyor geceleri tam apandisit bölgesinde ondan korkmuştum ama sonradan geçiyor. bende hazımsızlık ve gaz sorunları tekrardan başladı ben ona bağlıyorum gece yatış pozisyonundan kaynaklı olarak bağırsaklardan gelen bir ağrı olduğunu düşünüyorum. sırt üstü de yatamıyorum yine bağırsaklara baskı yapıyor.Günaydın kızlar günümüz güzel ve sorunsuz geçsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?