• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar 2 gündür bebeğim çok karnımı acıtıyor. ve gece gündüz hareketli maşallah sizin bebişler nasıl
maşaallah canm bebisine benimki de cok hareketli yürürken vurdugu zaman cok canm yaniyo mecbur oturuyorum ayakta falan da durdurmuyo fazla. alani daraliyo iyice napsin kuzucuklar :)

Bizimde evimiz alt ust yapabildiğim kadar ini yaptım işlerin ama artık yapamiyorum. Şimdide alt tarafında etlerim agriyo resmen.5dk.dan fazla oturamiyorum bebiş toplanıp kaliyo yada kaburgalarımi zorluyor. Bende bu hafta çantamı hazirlicam.bebisin kıyafetleri falan yıkanıp utulenecek . allah yardımcımız olsun.son günlere fazla iş bırakmamak en güzel uymuş.
aman aman sen cok daha dikkatli ol bebisinde dönmüş zaten. birak kalsin is güç sen bol bol dinlen. ben cantami bile almadım düşün :) cok mu kaygisizim ne :)

Canım inan dünden beri bende mahvoldum. Etlerimi siyiriyor sanki. HelHele dün gece hiç uyumadi korktum karnımı parçalicak diye. Maşallah şimdiden böyle doğunca nasıl olacak kimbilir.korkmaya başladım inan hemsireler bile yaramaz bi kızın olacak deyip durdular kontrolde
aynen karnıma iğne batırıyor gibi . Erken gelmesinler de acıtsınlar kuzular napcaz ki :duduk: benim ki de hiç bir ultrfasonda durmuyor maşallah acayip hareketliler. :spor:

maşaallah canm bebisine benimki de cok hareketli yürürken vurdugu zaman cok canm yaniyo mecbur oturuyorum ayakta falan da durdurmuyo fazla. alani daraliyo iyice napsin kuzucuklar :)
Aynen canım yürürken bile vuruyor . ayakta acayip yoruluyorum artık nefes nefese kalıyorum hayırlısıyla vaktinde alsak yavrularımızı :anne:

Aynen cnm walla bende cok yormuycam artik kendimi... Her isi yapiyorum ani hareket ediyorum... Yapmamak en iyisi zaten artik fazla bisi kalmadi bizim vok sukur yatagimizida aldik bugun kuzunun... Bi ana kucagi birde oto koltugu kaldi... Bide ufak tefek seyler

Yatagimiz icini tam kurmadim ama cok begendim :)

Rabbim içinde uyuduğu günlerinde göstersin insallah.güle güle kullansin bebiş

Hayirli akşamlar herkese bugün kontrolün vardı doktora gittik ultrasyonda herşey iyiydi çok şükür.NTS ye aldı beni orda az bi sancı çıktı doktor yatiralim dedi ama ben istemedim.oda bir iğne yaptı serum taktı ve çıktım ama bir yandan moralim bozuldu acaba hastanede kalmamakla kotu mu ettim.esimde kiziyor keske yatsaydin diye.kafam cok karisti ya aksamdan beri stres yapıyorum.sizce kötü mu yaptım : (

Aynen cnm walla bende cok yormuycam artik kendimi... Her isi yapiyorum ani hareket ediyorum... Yapmamak en iyisi zaten artik fazla bisi kalmadi bizim vok sukur yatagimizida aldik bugun kuzunun... Bi ana kucagi birde oto koltugu kaldi... Bide ufak tefek seyler

Yatagimiz icini tam kurmadim ama cok begendim :)

Güzel günlerde yatsın kuzucuk güle güle kullansın.
Ben de iki gündür bakıyorum artık beşik ve dolap falan. Park beşik istemediğim için mobilya alacağım.

Hayirli akşamlar herkese bugün kontrolün vardı doktora gittik ultrasyonda herşey iyiydi çok şükür.NTS ye aldı beni orda az bi sancı çıktı doktor yatiralim dedi ama ben istemedim.oda bir iğne yaptı serum taktı ve çıktım ama bir yandan moralim bozuldu acaba hastanede kalmamakla kotu mu ettim.esimde kiziyor keske yatsaydin diye.kafam cok karisti ya aksamdan beri stres yapıyorum.sizce kötü mu yaptım : (

Ne kadar çok var erkenden sancısı çıkanlar şimdiki nst cihazları çok mu hassas anlamadım ki?
Bence panik yapacak bir şey yoktur. Sonuçta sancın fazlalaşırsa sen de anlar ona göre gidersin hastaneye. Yat dinlen bebeğin hareketlerini takip et.

Ne kadar çok var erkenden sancısı çıkanlar şimdiki nst cihazları çok mu hassas anlamadım ki?
Bence panik yapacak bir şey yoktur. Sonuçta sancın fazlalaşırsa sen de anlar ona göre gidersin hastaneye. Yat dinlen bebeğin hareketlerini takip et.
Az var bir şey var dedi canim iste kendimi dinleye dinleye bebegin hareketlerini takip edemiyorum bile

Bence bi baska hastanede daha nts ye girsen icin rahat ederdi

Neden iğne serum yapıldı canım o kadar çok muydu ki sancin. Dur aman stres tetikler felan.bıraktıklarına gore sorun olmaz allahın izniyle.takipte ol ama stres te yapma EMI . geçmiş olsun bu arada

Calisiyo musun.veya kendini evde cok da yoruyor olabilirsin.istirahat et canim.birak ev kirli kalsin dagilsin..sunun surasında ne kaldı ki.
Insallah hic bi sikinti yok.guzel seyler düşün.eşin masaj yapsin.parka git agaclara dokun.evde isyerinde hep yorgunluk stres..zor tabi

Yaa bi de benim ayaklar dehşet oldu.ödem ödem ödem...korkunç gorunuyo.gunde ortalama uc buçuk saat yol gidiyorum.nolucak boyle bilmiyorum.ozellikle sol taraf daha vok sisiyo ve aciyo

Bi de kizlar benim alt dudagimin iki yaninda asagoya dogru kararma oldu ve cok kotu gorunuyo nasil kapatacagimi sasirdim..cok uzuluyorum.boynumda da bi suru kucuk kucuk et beni cikti.dogumdan sonra aldirsam diyorum ama hangi birini...

Bi de kizlar benim alt dudagimin iki yaninda asagoya dogru kararma oldu ve cok kotu gorunuyo nasil kapatacagimi sasirdim..cok uzuluyorum.boynumda da bi suru kucuk kucuk et beni cikti.dogumdan sonra aldirsam diyorum ama hangi birini...
Canım doğuma yakın daha da artabilir.gebelikte oluyor böyle şeyler benim bacaklarim berbat oldu çatlak tan. 2haftadir da göbeğin çatlamaya başladı yememe icmeme de dikkat ediyorum ama alakası yok bebek büyüdükçe ağırlaştıkça göbek sırt patlamaları oluyo.engel olamiyorsun.

Kizlar çatlaklar cikti mi.ne zaman baslicak.benim cildim noalde cok cabuk catlar ama henüz bise yok

Yaa bi de benim ayaklar dehşet oldu.ödem ödem ödem...korkunç gorunuyo.gunde ortalama uc buçuk saat yol gidiyorum.nolucak boyle bilmiyorum.ozellikle sol taraf daha vok sisiyo ve aciyo

Yeni oluşan çatlağım yok henüz. Benim de önceden kilo yüzünden kalan çatlaklarım vardı cildim çatlamaya müsait ama henüz yeni bir şey yok.

Benim de ayaklarım çok şiş. Dışarıdan görenler bile hemen farkediyor. Sadece öğlen ayaklarımı uzatıp oturuyorum ama yetmiyor tabi.
Sen çok ayakta duruyormuşsun dikkat et.

Back