Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canım aynı şey geçen hafta benim başıma geldi bana da Serum taktilar sancı çıkınca yatış yapalım isterseniz dediler ama bende istemedim çıktım . 1 haftada rapor aldım ise gitmedim hix birsey yapmadan yattım dinlendim bol bol ve tamamen geçti şükür şimdi gayet iyiyim p.tesi tekrar ise başlayacağım ins. Sende dinlen bol bol yorma kendini geçer ins

Herkese Allah razi olsun o gün bayağı benle ilgilendiniz.dün özel bir hastaneye gittik ordada nda ye aldılar ve çok şükür sadece bir tane kasılma çıktı oda doktor çok önemli değil dedi ve çok şükür bayagida beni rahatlatacak şekilde konuştu ve iyiki yatmamissin dedi oda evde daha cok dinlenirken dedi.varya o devletteki dokgor yuzunden bayagi stres yaptim ama dünden beri iyiyim hamdolsun.

Cok sevindim canim.teyzeleri biz de cuma gunu kizimla delirdik yagmurda çamurda bi sürü sey aldik topladik eve geldik babamiz garip garip aldiklarimiza bakiyo...lohusa taci,lohusa serbet tepsisi bardagi,kapi süsü herseyimiz çiçekli..vallahi bi ceyiz dizdik ama eşim şaşırdı kaldi.gerekli gereksiz ne varsa aldik yastik tepsi süsler bardak surahi süsü...sanki herseyimiz tamammis gibi..camasirlarimiz yikandi utulendi valizlere bohcalar konuldu.emzik biberon bi de bebek bezi kaldi bi de su temizlik seti.sebamed mi alsam dedim ama yok dalin olsun yerli urun alicam bi de plates topu ve bebek bakim çantasi kaldi

günaydın arkadaşlarr. hepinize hayırlı sabahlar. birkaç gündür girememiştim şimdi baktım da nst de sancısı çıkanlar falan var allah yardımcımız olsun hepimizin. daha çok erken. endişeye kapılmayalım nasıl olsa bebişler ne zaman isterlerse o zaman gelecekler kaçarı yokbenim kızım orda ne kadar rahatsa artık 40. hafta da dahi nst de sancı falan çıkmamıştı gelmeye hiiiç niyeti yoktu sonuç 41. haftada sezeryan oldum bakalım bunda nasıl olacak? kendimizi çok yoruyoruz özellikle ev işleri fena yoruyor. benim oğlum o kadar hareketli değil yaa neden acaba yani öyle geceleri falan uyandırmıyor beni. bazen endişeleniyorum cidden kızım daha hareketliydi.

bir de ben karar veremedim bebeği taşıma için oto koltuğu gibi olanlardanmı yoksa bildiğimiz klasik port bebemi alıyım. siz be düşünüyorsunuz. ben kızım da oto koltuğu gibi olanlardan almıştım ve ağırlığından hiç taşıyamamıştım. şimdi port bebelere bakıyorum daha kolay taşırım diye ama karar veremedim. bir de tutumlu anne diye bir site var bakmanızı tavsiye ederim. ikinci el bebek eşyaları satılıyor ama hiç kullanılmamış etiketli ürünler de var ve baya bir ucuz.

herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı haftalar olsun. sağlıklı huzurlu ve mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim yüce Rabbimden.

kızlar bende dün bebeişimin ilk zamanlarda giyeceği çamaşırları nevresim battaniyelerini oyuncaklarını yıkadım bide üstüne fotoğrafını çektim ilk asışım olduğu için. o kadar yorgun olmama rağmn onları asmak hiç zorlamadı beni gecenin 12 sinde Rabbim giydirmeyide nasip eder inşallah hepimize

cnm güle güle kullanın inşallah. alışverişi nerden yaptın cnm. lohusa şerbet tepsisi bardağını flan? bide foto paylaşırmısın

Kızlar gunaydinlar herkese.
Bizde bebisin kiyafetlerini yikadik cantamiza konulacaklari ayirdik.bezi kaldı bbitek.annemin yardımına rağmen oldum bittim ben.çok agirlastik bi teyzeleri.
Birde dünden beri bacak aramdaki etleri sizliyor resmen.dokunuyorum dışardan eegil ağrı içinden agriyir.normalmis sizce yaşayan varmı böyle biseyi

Ohh gözünüzaydın kızlar işler bitmiş.
Ben daha kıyafet yıkamadım. Odasını hazırlamaya başladık boya işi var. Dolap ve beşiği hazır değil kıyafetler ortada durmasın diye yıkamadım.
Bugün kontrolümüz var doktoru bekliyoruz bakalım bebişim ne kadar olmuş merak ediyorum. Çalışır raporu alacağım inşallah.

Benim de nadir de olsa bacak etlerim acıyor dokununca hissetmiyorum ama sürekli bir acı hissi oluyor. Neden o şekilde acır ben de anlamıyorum valla.
Bacak krampını anlarım da etler niye darbe almış gibi acır acaba?

selam kizlar benimde bugün kontrolum vardi nst ye girdim bende. sıkınti yokmuş ama her hafta girecekmisim bebegim normalden küçükmüş minyon tipli dedi dr. ultrasona gore de 32. hafta da çıktı. sizde mi her hafta girrceksiniz nst ye. iyice korkmaya basladim ben. bu arada sadece 1 kilo almışım ona sevindim cok hızlı gidiyosun demisti dr.

Bi sıkıntı yoksa önemli değilmiş cnm geriden yada ilerden gitmesi sıkma canını..biz de 32 haftalığız ama 34 görünüyoruz ultrasonda..benim de akşam kontrolüm var artık 15 güne bir gitcez kontrole her gidişimde sokar mı nst ye bilmiyorum gidince öğrencem. bu arada dün biraz fenalaştım acile gittik serum verdiler nst ye bağladılar sancı falan çıkmadı aletler çok hassas sanırım öksürünce bile sancıymış gibi çıkıyo hemşire söyledi onu da..benim de kilo artış hızım azaldı son zamanlarda hızlı gidiyordum çok sevindim..bu arada hangi hastane ve dr a gidiyordun aynı şehirlerdeyiz..

Bana 3hafta sonraya randevu verdi canım sen özele gidiyorsan ondan olabilir.bu arada bebeğin hareketlerindenmidir nedir sancin oluyo arada

Doktor olumsuz bir şey demediyse stres yapma boşuna. Minyon olabilir her bebek bir değil.
Doktor sıkı takip istiyor demek ki kafana takıp stres yapma.

Benim de bugün kontrolüm vardı kızlar. Çalışabilir raporumu aldım. 20 haziranda izne çıkıyorum.
Doktor '35 te bırakma şimdi çık' dedi. Biraz moralimi bozdu 'sürekli oturarak çalışmak normal doğumu zorlaştıran şeyler' dedi. Ben şirkette hep merdiven çıkıyorum ve akşam fırsat oldukça yürüyorum.
Bir taraftan doktor bir taraftan eşim ısrar etti 'ben kendimi iyi hissediyorum 3 hafta daha devam edeyim doğumdan sonra kullanırım' dedim. Özel sektör çalışanıyım 16 hafta izin daha fazlası yok neden çalışabilirken evde oturayım ki?

Neyse bebişim 5 hafta önce 3 gün ileride çıkmıştı bugün tam tamına aynı günde çıktı. 32+1 deyiz 1900gr mış. Geçen sefer fazla çıktığını söyledim 'gelişimi hafta hafta farkeder' dedi. Tahminen bu şekilde giderse 3200 civarı doğarmış.
Nst ye bağladı hiç sorun yok çok şükür. 2 hafta sonraya çağırdı.

Ben varim cnm kukumun kemikleri agriyo resmen sagima donerken koca karilar gibi of pof diye donuyorum zorla...

Slm kizlar arada girip. Okudum ama yazamadim... Sancısı olanlara hasta olanlara gecmis. Olsun...

Bizimde bugun kontrolrumuz vardi 1420 gr 36 cm olmus kuzum... Hersey yolunda cikti cok sukur... Bende 78 kilo ciktim ayakkabi vs ile... 11.12 arasi almis oluyorum ama gobus aldi basini gitti bugun dogum yakin herhalde dediler bana yok dedim 2 ay var daha sasirdilar gobusumun buyuklugunden masallah :)bizimde alcaklarimiz bitti sayilir bi anakucagi birde otokoltugu kaldi...

Kendim icin pijamayi diger ay alicam nasipse... Yatak odam geldi onlari yerlestirdik bebisin dolabi yerlesti vs cok ama cok yoruldum kac günlerdir yoğunlukla gecti...

Bizim. Pasada hic durmuo hele bugun cikicak sanki icimden.. :) icim bir tuhaf oluyo unutmusum walla :))

endişelendim cnm onceki kontrl de de küçük demisti simdide oyle deyince. Bi sorun cikmaz inşallah Allaha emanetler ben hüma ya gidiyorum canm cahit gozuakca dr um. sen hangisine gidiyosun. sana da öyle bisey dedi mi küçük falan diye ölçümleri hep küçük cıktı benm gününe gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…