- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.401
Sabah sabah kalktim bebek çantasi bakiyorum bi türlü karsr veremedim
Dün benim bi arkadaşım doğum yaptı benle aynı haftada kendisi.. erken doğdu malesefArtık çoğumuz 30 haftaları geride bıraktı Bakalım ilk kasım bebeğimizi kim kucağına alcak hayırlısıyla ?
Hayirli akşamlar herkese bugün kontrolün vardı doktora gittik ultrasyonda herşey iyiydi çok şükür.NTS ye aldı beni orda az bi sancı çıktı doktor yatiralim dedi ama ben istemedim.oda bir iğne yaptı serum taktı ve çıktım ama bir yandan moralim bozuldu acaba hastanede kalmamakla kotu mu ettim.esimde kiziyor keske yatsaydin diye.kafam cok karisti ya aksamdan beri stres yapıyorum.sizce kötü mu yaptım : (
Cok sevindim canim.teyzeleri biz de cuma gunu kizimla delirdik yagmurda çamurda bi sürü sey aldik topladik eve geldik babamiz garip garip aldiklarimiza bakiyoHerkese Allah razi olsun o gün bayağı benle ilgilendiniz.dün özel bir hastaneye gittik ordada nda ye aldılar ve çok şükür sadece bir tane kasılma çıktı oda doktor çok önemli değil dedi ve çok şükür bayagida beni rahatlatacak şekilde konuştu ve iyiki yatmamissin dedi oda evde daha cok dinlenirken dedi.varya o devletteki dokgor yuzunden bayagi stres yaptim ama dünden beri iyiyim hamdolsun.
Cok sevindim canim.teyzeleri biz de cuma gunu kizimla delirdik yagmurda çamurda bi sürü sey aldik topladik eve geldik babamiz garip garip aldiklarimiza bakiyo...lohusa taci,lohusa serbet tepsisi bardagi,kapi süsü herseyimiz çiçekli..vallahi bi ceyiz dizdik ama eşim şaşırdı kaldi.gerekli gereksiz ne varsa aldik yastik tepsi süsler bardak surahi süsü...sanki herseyimiz tamammis gibi..camasirlarimiz yikandi utulendi valizlere bohcalar konuldu.emzik biberon bi de bebek bezi kaldi bi de su temizlik seti.sebamed mi alsam dedim ama yok dalin olsun yerli urun alicam bi de plates topu ve bebek bakim çantasi kaldi
Kızlar gunaydinlar herkese.
Bizde bebisin kiyafetlerini yikadik cantamiza konulacaklari ayirdik.bezi kaldı bbitek.annemin yardımına rağmen oldum bittim ben.çok agirlastik bi teyzeleri.
Birde dünden beri bacak aramdaki etleri sizliyor resmen.dokunuyorum dışardan eegil ağrı içinden agriyir.normalmis sizce yaşayan varmı böyle biseyi
Bi sıkıntı yoksa önemli değilmiş cnm geriden yada ilerden gitmesi sıkma canını..biz de 32 haftalığız ama 34 görünüyoruz ultrasonda..benim de akşam kontrolüm var artık 15 güne bir gitcez kontrole her gidişimde sokar mı nst ye bilmiyorum gidince öğrencem. bu arada dün biraz fenalaştım acile gittik serum verdiler nst ye bağladılar sancı falan çıkmadı aletler çok hassas sanırım öksürünce bile sancıymış gibi çıkıyo hemşire söyledi onu da..benim de kilo artış hızım azaldı son zamanlarda hızlı gidiyordum çok sevindim..bu arada hangi hastane ve dr a gidiyordun aynı şehirlerdeyiz..selam kizlar benimde bugün kontrolum vardi nst ye girdim bende. sıkınti yokmuş ama her hafta girecekmisim bebegim normalden küçükmüş minyon tipli dedi dr.ultrasona gore de 32. hafta da çıktı. sizde mi her hafta girrceksiniz nst ye. iyice korkmaya basladim ben. bu arada sadece 1 kilo almışım ona sevindim cok hızlı gidiyosun demisti dr.
selam kizlar benimde bugün kontrolum vardi nst ye girdim bende. sıkınti yokmuş ama her hafta girecekmisim bebegim normalden küçükmüş minyon tipli dedi dr.ultrasona gore de 32. hafta da çıktı. sizde mi her hafta girrceksiniz nst ye. iyice korkmaya basladim ben. bu arada sadece 1 kilo almışım ona sevindim cok hızlı gidiyosun demisti dr.
selam kizlar benimde bugün kontrolum vardi nst ye girdim bende. sıkınti yokmuş ama her hafta girecekmisim bebegim normalden küçükmüş minyon tipli dedi dr.ultrasona gore de 32. hafta da çıktı. sizde mi her hafta girrceksiniz nst ye. iyice korkmaya basladim ben. bu arada sadece 1 kilo almışım ona sevindim cok hızlı gidiyosun demisti dr.
Kızlar gunaydinlar herkese.
Bizde bebisin kiyafetlerini yikadik cantamiza konulacaklari ayirdik.bezi kaldı bbitek.annemin yardımına rağmen oldum bittim ben.çok agirlastik bi teyzeleri.
Birde dünden beri bacak aramdaki etleri sizliyor resmen.dokunuyorum dışardan eegil ağrı içinden agriyir.normalmis sizce yaşayan varmı böyle biseyi
endişelendim cnm onceki kontrl de de küçük demisti simdide oyle deyince. Bi sorun cikmaz inşallah Allaha emanetler ben hüma ya gidiyorum canm cahit gozuakca dr um. sen hangisine gidiyosun. sana da öyle bisey dedi mi küçük falan diye ölçümleri hep küçük cıktı benm gününe goreBi sıkıntı yoksa önemli değilmiş cnm geriden yada ilerden gitmesi sıkma canını..biz de 32 haftalığız ama 34 görünüyoruz ultrasonda..benim de akşam kontrolüm var artık 15 güne bir gitcez kontrole her gidişimde sokar mı nst ye bilmiyorum gidince öğrencem. bu arada dün biraz fenalaştım acile gittik serum verdiler nst ye bağladılar sancı falan çıkmadı aletler çok hassas sanırım öksürünce bile sancıymış gibi çıkıyo hemşire söyledi onu da..benim de kilo artış hızım azaldı son zamanlarda hızlı gidiyordum çok sevindim..bu arada hangi hastane ve dr a gidiyordun aynı şehirlerdeyiz..
cok hareketli teyzesi durmuyo gece gündüz nst den de hoşlanmadı ölçüm bitene kadar sürekli vurdu :)Bana 3hafta sonraya randevu verdi canım sen özele gidiyorsan ondan olabilir.bu arada bebeğin hareketlerindenmidir nedir sancin oluyo arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?