- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #5.441
Dediğin gibi sigara böreği sarılabilir veya kalın şekilde sarılıp patatesli veya peynirli misafir geleceği zaman fırına atılabilir..yaprak sarması ve şekerpare pişmiş şekilde de duruyo buzlukta onlar çok pratik olur..Bi tuzlu bi tatlı kurabiye pişirilip atılabilir yine buzluğa..daha fazlası istenirse de zaman varsa o anda da yapılabilir..Kızlar genelde hep bebek için hazırlıklardan bahsettik de peki doğum sonrası bebek görmeye gelen misafirler için pratik olarak neler hazırlayabiliriz? Mesela misafir geleceği vakit hemen hazır etmek için buzluğa neler hazırlayıp atabiliriz?
Arada bir sigara böreği sarıp koyuyorum sizin başka öneriniz ve tarifiniz var mı? Bir taraftan bunları da hazırlamak istiyorum açıkcası. Ben bu konularda o an biraz gerilirim çünkü.
B bebegim seni bekliyorum çok teşekkürler. Akşam fırsatım olunca okuyacağım şimdi okuyamıyorum.
Dediğin gibi sigara böreği sarılabilir veya kalın şekilde sarılıp patatesli veya peynirli misafir geleceği zaman fırına atılabilir..yaprak sarması ve şekerpare pişmiş şekilde de duruyo buzlukta onlar çok pratik olur..Bi tuzlu bi tatlı kurabiye pişirilip atılabilir yine buzluğa..daha fazlası istenirse de zaman varsa o anda da yapılabilir..
bende tuzlu-tatlı kurabiye yapıp koymayı duşunuyodum buzluğa. İyi olmuş konuyu açtığın, farklı fikri olan olursa bizde faydalanırız bariKızlar genelde hep bebek için hazırlıklardan bahsettik de peki doğum sonrası bebek görmeye gelen misafirler için pratik olarak neler hazırlayabiliriz? Mesela misafir geleceği vakit hemen hazır etmek için buzluğa neler hazırlayıp atabiliriz?
Arada bir sigara böreği sarıp koyuyorum sizin başka öneriniz ve tarifiniz var mı? Bir taraftan bunları da hazırlamak istiyorum açıkcası. Ben bu konularda o an biraz gerilirim çünkü.
B bebegim seni bekliyorum çok teşekkürler. Akşam fırsatım olunca okuyacağım şimdi okuyamıyorum.
canmm hastane çantanı hazrladın mı.. Ben daha bebişimin kıyafetlerini bile yıkamadımEvet bende kurabiye tarifi var. Kandil simidi ve fındıklı kurabiye. Ben hep yapıp borcama koyuyorum iki ay hicbirsey olmuyor dışarda
canmm hastane çantanı hazrladın mı.. Ben daha bebişimin kıyafetlerini bile yıkamadım
ohoo valla herbirimiz birbirimizden uşengecizYikadim ama utulemedimortada çantada yok ...
ohoo valla herbirimiz birbirimizden uşengecizbirimiz yapaydda cesaretleneydik hep beraber
benm kapı susumu eşimin resim oğretmen arkadaşı hazrlıyohafta sonu utuleyecegim inşallah. Birde ben daha tulum takımı battaniye susleyecegim terlik kapı süsü taç yapacağım Hediyeliklerı hazirlayacagim offf daha aklıma gelmeyen bir sürü is
benm kapı susumu eşimin resim oğretmen arkadaşı hazrlıyobugun foto attı çookk şeker gorunuto, daha tamamlanmamış ama.. Şu yıkama utuleme işide ustumde yuk valla, deterjan alıp onuda halletsem.. Bu arrada hangi dererjanı onerirsin fikrin var mı
Evet bazı kurabiyeler dışarda da uzun süre dayanıyo..Evet bende kurabiye tarifi var. Kandil simidi ve fındıklı kurabiye. Ben hep yapıp borcama koyuyorum iki ay hicbirsey olmuyor dışarda
Aynen cnm walla bende cok yormuycam artik kendimi... Her isi yapiyorum ani hareket ediyorum... Yapmamak en iyisi zaten artik fazla bisi kalmadi bizim vok sukur yatagimizida aldik bugun kuzunun... Bi ana kucagi birde oto koltugu kaldi... Bide ufak tefek seyler
Yatagimiz icini tam kurmadim ama cok begendim :)
Gunaydın guzel annişlerbi wc ihtiyacıma uyandım yatağa uzandım vaktım bebişim kıpır kıpır (maşallh ) elimi koyup onun hareketlerini takip etmkten tum uykumu kaçırdım. .. Rabbim hiç gormeden bu kadar sevebiliyorsam karnımdaki evladımı bu senin bahşettiğin şefkat sayesindedir. Sana binlerce kez şukurler olsun Allahım
canım o konuyu ben de merak ediyorum ama en erken pzartesi sorabilirim doktora haftaya kontrol var.kızlar günaydın :)) ya su 32 den sonra çalışabilir raporuyla ilgili aklıma takılan bişey var bu cuma tam 32+0 oluyoruz biz. ama o güne randevu bulamadım dr.umdan . pazartesi 32+3 ken alsam raporu sorun olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?