• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

ben daha hic hazırlık yapmadim cok fazla eksigim var bi de ev tasima isimiz çıktı. bu ay sonu hallrderim diyodum ama artık yurumekte bile güçlük cekiyorum. nasi olacak bilmiyorum esim da hasta bu aralar hepsi üst üste geldi. 30 unda kontrolüm var bakalım ne dicek dr bi risk yoksa fakülte de dusunuyorum arastiriyoz esimle tanıdık ariyoz bakalım hayırlısı olsun. cok korkuyorum ben ya kendi kendimi teselli etmeye calisiyorum. delirmesem iyidir.

Bizimde evimiz alt ust yapabildiğim kadar ini yaptım işlerin ama artık yapamiyorum. Şimdide alt tarafında etlerim agriyo resmen.5dk.dan fazla oturamiyorum bebiş toplanıp kaliyo yada kaburgalarımi zorluyor. Bende bu hafta çantamı hazirlicam.bebisin kıyafetleri falan yıkanıp utulenecek . allah yardımcımız olsun.son günlere fazla iş bırakmamak en güzel uymuş.

Slmlar aman dikkat edin kizlar yormayin kendinizi... Bende cok yoruyorum kendimi ama bugun bi ark. Vardi hamile oda 30.hafta o... Suyu gelmis hast suan yarin bebegini sezeryanla alicaklarmis cok uzuldum hic canimizin kiymetini bilmiyoruz... Bundan sonra bisi yapmicam artik korktum çok
Allah yardımcısı olsun aman dikkat edilen diyorum ilk fırsatta bende işlerin ustune atlıyorum. Allah korusun başımıza gelince mi anlicaz onemsemiyorum artık zaten bizim cimcime izin vermiyo artık rahat yok bu saatten sonra bebislerden

Kızlar merhaba pazartesi günü doktora gittim bebiş bir hafta önden gidiyor 1600 gr olmuş boyumuz 40 cm miş sizce normal mi ? birde ben hastanede kulamak için normal bir terlik almak istiyorum lahusa terlikleri çok hoşuma gitmiyor önerebileceğiniz bir model marka var mı rahat kullanma açısından çok kararsız kaldım.

Kızlar merhaba pazartesi günü doktora gittim bebiş bir hafta önden gidiyor 1600 gr olmuş boyumuz 40 cm miş sizce normal mi ? birde ben hastanede kulamak için normal bir terlik almak istiyorum lahusa terlikleri çok hoşuma gitmiyor önerebileceğiniz bir model marka var mı rahat kullanma açısından çok kararsız kaldım.

Canım bizim aramızda 1 gün var galiba bizde c.tesi gitmiştik dr a bizim kiz da önden gidiyor kg 1709 du o zaman dr normalde bu haftada ki çocuklar 1500 1600 fln oluyor dedi ama sorun olmaz bu fark dedi boyuda 39 40 civariydi galiba normal dedi

Maşallah bebisin

Kızlar 2 gündür bebeğim çok karnımı acıtıyor. ve gece gündüz hareketli maşallah sizin bebişler nasıl
Canım inan dünden beri bende mahvoldum. Etlerimi siyiriyor sanki. HelHele dün gece hiç uyumadi korktum karnımı parçalicak diye. Maşallah şimdiden böyle doğunca nasıl olacak kimbilir.korkmaya başladım inan hemsireler bile yaramaz bi kızın olacak deyip durdular kontrolde

Gecen eğitimde bebegin çıkışını anlatti maketle gosterdi ebe..o kadar duygulandim ki.resmen dogumu o yapiyor.kac türlü manevra yapiyor.yavrum benim nasil emek veriyor.biz de sadece ona yardimci oluyoruz.kizlar hastanelwrin doğum eğitimini arastirin.cok faydali ya.devlet hastanelerinde bedava.ben resmen taktim kafayi.bebek icin süs püs butun ekstra ve sacma masraflardan kısıp doğumu rahat atlatmaya çalışıcam..kuzum benim.disari cikmaya calisicak saatlerce.yorulucak :anne:

Ben de lohusa terligi sevmiyorum.bi de cok sicak olucak zaten.kizlar küçük bi valizle mi gidicez.bebegin.kiyafetlerini yikadim.utulicem.neler koyucaksiniz hastane cantasina???
Bi de kizlar catlaklariniz basladi mi

İyi akşamlar kızlar.. kaç gündür sancılarım var adet sancısı gibi..doğum sancısı da bunun gibi mi oluyo..30 haftadan sonra normal midir gelen giden sancılar..daha önce doğum yapmış arkadaşlar yardımcı olur musunuz???
Dr dedi ki karnindan gelen sanci yalanci dogum sancisidir ve duzensizdir.kandirmaca yani.ama beline siddetli sanci varsa ve duzenliyse ancak o zaman dogum sancisi olarak kabul edilebilir.

Slmlar aman dikkat edin kizlar yormayin kendinizi... Bende cok yoruyorum kendimi ama bugun bi ark. Vardi hamile oda 30.hafta o... Suyu gelmis hast suan yarin bebegini sezeryanla alicaklarmis cok uzuldum hic canimizin kiymetini bilmiyoruz... Bundan sonra bisi yapmicam artik korktum çok
Artik özellikle egilip kalkmak cok riskliymis.suyun patlamasina neden olabilirmis.o yuzden cok dikkat etmek gerek

Sakin oyle dusunme.istirahat etmeye calis.erken dogum icin bi sebep var mi.herhangi bir rahatsızlığın falan
Çok şükür hiç bi sebep yok dr um da herşey yolunda diyo. Ev işi falan çok yoruluyorum yardım edecek kimsem yok.belki de ondan mı sancı gelio acaba... bide çok şükür gelişimimiz de çok iyi iki hafta önden gidiyoruz o yüzden erken doğabilir belki diyorum..

Ben de lohusa terligi sevmiyorum.bi de cok sicak olucak zaten.kizlar küçük bi valizle mi gidicez.bebegin.kiyafetlerini yikadim.utulicem.neler koyucaksiniz hastane cantasina???
Bi de kizlar catlaklariniz basladi mi
O terlikleri ben de sevmiyorum.. küçük bi çanta yapmayı düşünüyorum ben..bebişe bi 10 lu bide 5 li hastane çıkışı koymayı düşünüyorum bi tane de hastane giydiriyo doğar doğmaz zaten... emzik biberon bez ıslak mendil bi tane kalın battaniye. Kendime bi pijama bide eşofman takımı bi kaç iç çamaşırı çorap ped terlik şimdilik aklıma gelenler bunlar bir gün kalıncak sonuçta hastanede tüm evi de taşımaya gerek yok hastaneye diye düşünüyorum

Allah yardımcısı olsun aman dikkat edilen diyorum ilk fırsatta bende işlerin ustune atlıyorum. Allah korusun başımıza gelince mi anlicaz onemsemiyorum artık zaten bizim cimcime izin vermiyo artık rahat yok bu saatten sonra bebislerden

Aynen cnm walla bende cok yormuycam artik kendimi... Her isi yapiyorum ani hareket ediyorum... Yapmamak en iyisi zaten artik fazla bisi kalmadi bizim vok sukur yatagimizida aldik bugun kuzunun... Bi ana kucagi birde oto koltugu kaldi... Bide ufak tefek seyler

Yatagimiz icini tam kurmadim ama cok begendim :)

Eklentiler

• IMG-20160526-WA0001.jpeg
    IMG-20160526-WA0001.jpeg
    35,8 KB · Görüntüleme: 41
Çok şükür hiç bi sebep yok dr um da herşey yolunda diyo. Ev işi falan çok yoruluyorum yardım edecek kimsem yok.belki de ondan mı sancı gelio acaba... bide çok şükür gelişimimiz de çok iyi iki hafta önden gidiyoruz o yüzden erken doğabilir belki diyorum..

Bizimde 1 bucuk hafta onden gidiyodu bakalim. P tesi kontorlum var ne kdr olmus kuzucum. En son 6 sinda 1.050 di dr tombis bebek demisti...boyu kilosu kac oldu acaba merak ediyorum :)

Back