- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #5.341
Gecmis. Olsun cnm tolgaseda
Sağol canım çok sukur iyiymisiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis. Olsun cnm tolgaseda
34. Haftada baslariz dedi dr. Biz daha başlamadık.Hayırlı akşamlar nts ye başlayan var mi .Hem artık kac haftada bir gideceksiniz insallah
34. Haftada baslariz dedi dr. Biz daha baslamadikHayırlı akşamlar nts ye başlayan var mi .Hem artık kac haftada bir gideceksiniz insallah
Var canım var ah ahhh. Geçen gün yatak bazasini kaldir dedim diye oflayip puflayinca basladim bağırmaya. Ben mi kaldirayim bu halde diye. Herseyi lutfediyor beyefendi.Gunaydin annişler, umarım herşey yolundadır. Biz 2-3 haftadir eşimle anlasamiyoz. Ne desem kavga çıkıyor. Alisveris ve evde yardim istediğimde ozellikle. Cok zoruma gidiyo ben bu halde sitem etmezken kapris çekiyorum resmen.Sizde de varmı böyle surtusmeler yoksa anormallik bizimkinde mi.
geçmiş olsun canım. inşallah bebiş gelmek için acele etmiyordur.Gunaydin canım
Gerçi öğlen oldu ama biz sabahtan beri hastanede yiz nst de sancimiz çıktı dua edin bize teyzeleri tekrar giricez yarım saat sonra
Günaydın kızlar nasıl keyifler?
Ben hasta oldum ya. Nasıl oldu anlamadım hiç hasta olacak ortama girmedim üşütmedim ama burun tıkanması ve boğaz şişliğiyle başladı. Hafif şu anda Allah'a şükür çalışabiliyorum ama halsizlik de var. İşe gelmeseydim iyiydi aslında.
tolgaseda geçmiş olsun acele etmez inşallah bebiş. İdrar yolu enfeksiyonu için bir şey verdi mi? Ben de ondan şüphe ediyorum haftaya doktora gidince soracağım?
Dün çok korkuttu beni cimcimem. Çok sukur normal herşey . sağol canım benimgeçmiş olsun canım. inşallah bebiş gelmek için acele etmiyordur.
gecmis olsun canım.. aman dikkat et. vaktinde gelirler inşallah ilk mesajini okudum cok heyecanlandim ayniyiz seninle Allah hepimizin yardımcısı olsun
İyi akşamlar kızlar.. kaç gündür sancılarım var adet sancısı gibi..doğum sancısı da bunun gibi mi oluyo..30 haftadan sonra normal midir gelen giden sancılar..daha önce doğum yapmış arkadaşlar yardımcı olur musunuz???
ben daha hic hazırlık yapmadim cok fazla eksigim var bi de ev tasima isimiz çıktı. bu ay sonu hallrderim diyodum ama artık yurumekte bile güçlük cekiyorum. nasi olacak bilmiyorum esim da hasta bu aralar hepsi üst üste geldi. 30 unda kontrolüm var bakalım ne dicek dr bi risk yoksa fakülte de dusunuyorum arastiriyoz esimle tanıdık ariyoz bakalım hayırlısı olsun. cok korkuyorum ben ya kendi kendimi teselli etmeye calisiyorum. delirmesem iyidir.Sağol canım valla artık tetikteyim ben. Ben işte dönmüş deyince doktor kendimi hazırlıyorum işte. Bebiş çok hareketli ,bugünde adet sancısı gibi sancı var gazdan olabilir sanırım ama vücut hazırlanıyor artık ben tetikteyim.sizlerden de güzel haberler bekliyorum inşallah
Hamişlerrr iyi akşamlar. Bende bugün Eminönüne alışveriş é gittim. İşten izin aldım . Sabah 8 de çıktım 3.5 ta geldim eve. Mahvoldum resmen. Ve daha alacaklarimi bitiremedim ama gücüm kalmadığı için devam edemedim. Siz siz olun eğer alışveriş yapmadiysaniz geç kalmayın derim. Her buldugum banka oturdum sonrada kalkmakta güçlük çektim . Kruvaze bady alacaktım alamadım mesela en çok istediklerim kaldı. Eve gelince uzandim 7 de zor kalktım. Bi bardak su bile icmedim o saate kadar. akşama da eşime disardan yemek getirtdim. Acayip sanciyo çatı bölgesi bi ara korktum bişeymi oluyo acaba diye ...
Erken doğurcak gibi hissediyorum hep nedense hayırlısı olsun ..çok uzun sürüyo sancılar yaa normaldir inşallahBu haftalarda doğuma hazırlık için olan yalancı kasılmalar başlarmış. Benim de arada bir adet sancısına benzer sancım oluyor.
İnşallah zamanını bekler bizim bebişler.