• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar meğerse 7. Aya kadar ne rahatmış hamilelik. Şimdi her geçen gün daha zor oturup kalkar oldum. Ayak bileklerim şişti. Ağrı sızı... 37. Haftaya kadar çalışıp 5 haftayı dogum sonrasi izne aktarmak istiyordum ama artık dayanabilecek miyim emin değilim :KK43: tecrubeli anneler size soruyorum. Daha 31. Haftadayim. Bu şişlikler, ağrılar falan daha da kötüleşecek mi?

Ben de emin değilim valla. 35 olur inşallah ama 37 zor gibi. Benim de ayaklarım şişiyor. Çalışırken hep oturuyorum ayağa kalkınca ilk başta zor yürüyorum bir kaç metre sonra esneme oluyor.
Eklemlerim de gevşeme var galiba sakarlaştım. 1 2 kere dengemi sağlayamadım sendeledim.
Tecrübeli değilim ama bazı kadınlarda şişlik fazla olur biz galiba onlardan olacağız. Yüzük bile rahatsız ediyor. Allah yardımcımız olsun valla.

Peki ilk bthcg kacinci gun kac cikti canim benim 2 gun gecti 1000.0 2 gun sonrada 3544.5 yukselmisti 4+5 kese gorulmedi 5+2 beta 28 bin kusurdu ve kese goruldu boyutu 5.mm di 6+2 de iki kese goruldu ve ikizlerim olucak rabbim izin verirse canim rabbim saglikla nasip etsin cumlemize bebeklerimizi.. amin

Canım bizim beta HCG mizde 7haftada 33170di . başkada test yaptirmamistim.kızım olacak nasipse

Ben de emin değilim valla. 35 olur inşallah ama 37 zor gibi. Benim de ayaklarım şişiyor. Çalışırken hep oturuyorum ayağa kalkınca ilk başta zor yürüyorum bir kaç metre sonra esneme oluyor.
Eklemlerim de gevşeme var galiba sakarlaştım. 1 2 kere dengemi sağlayamadım sendeledim.
Tecrübeli değilim ama bazı kadınlarda şişlik fazla olur biz galiba onlardan olacağız. Yüzük bile rahatsız ediyor. Allah yardımcımız olsun valla.
Yok canım ya er geç herkeste oluyor şişlik bende de bu hafta başladı . ateş basiyo. Bebiş gece gündüz hareketli. Karnımın içi fokur fokur

ayrıcaaaa herkese hayırlı haftalar. birde hanımlar içiniz rahat olsun hiç birimizin şişliği 36 numara ayakkabıdan 43 e çıkacak kadar şişmedik. ee ufak tefek sıkıntılar olacak. bende oturdummu kalkamıyorum 15 dk sürüyo açılması. yattıgım zaman ne dönebiliyorum nede kendimi ileri geri çekemiyorum canım ço acıyor. ama oğluşumun kıpırtısıı herşeye değer:KK36:

Günaydın hamişler
Haftasonu 2 gün boyunca kendime ve bebişime alışveriş yaptım. Allahtan 5.aydan bu yana bir şeyler alıyormuşum toplu alışveriş yapmaya kalksam hem maddi hem de fiziksel çok yoracakmış beni. Malum uzun süre ayakta da kalamıyorum artık.
Kendime gecelik pijama takımı, çamaşır falan aldım. Dün e-bebekte kullan at lohusa çamaşırı aldım aklınızda bulunsun. Bebişin biberon, emzik, bakım şeyleri gibi ufak tefek şeylerini aldım. Ufak tefek ama gerçekten her şey sıfırdan yapılınca al al bitmiyor.

Ayrıca bu sabah n11 sitesinde mustela nın kampanyalı bebek bakım setine denk geldim. Mustela pahalı marka diye almayı düşünmüyordum hep sebamed diyordum -ki o da ucuz sayılmaz- ama şimdi düşünmeye başladım. Siz ne dersiniz mustela mı? sebamed mi?
Mustela Merhaba Bebek Seti Çanta Hediyeli 130TL
http://urun.n11.com/bebek-yagi/mustela-merhaba-bebek-seti-canta-hediyeli-P87874549

Günaydın hamişler
Haftasonu 2 gün boyunca kendime ve bebişime alışveriş yaptım. Allahtan 5.aydan bu yana bir şeyler alıyormuşum toplu alışveriş yapmaya kalksam hem maddi hem de fiziksel çok yoracakmış beni. Malum uzun süre ayakta da kalamıyorum artık.
Kendime gecelik pijama takımı, çamaşır falan aldım. Dün e-bebekte kullan at lohusa çamaşırı aldım aklınızda bulunsun. Bebişin biberon, emzik, bakım şeyleri gibi ufak tefek şeylerini aldım. Ufak tefek ama gerçekten her şey sıfırdan yapılınca al al bitmiyor.

Ayrıca bu sabah n11 sitesinde mustela nın kampanyalı bebek bakım setine denk geldim. Mustela pahalı marka diye almayı düşünmüyordum hep sebamed diyordum -ki o da ucuz sayılmaz- ama şimdi düşünmeye başladım. Siz ne dersiniz mustela mı? sebamed mi?
Mustela Merhaba Bebek Seti Çanta Hediyeli 130TL
http://urun.n11.com/bebek-yagi/mustela-merhaba-bebek-seti-canta-hediyeli-P87874549

güzel günlerde kullanın cnm.

Gunaydin annişler, umarım herşey yolundadır. Biz 2-3 haftadir eşimle anlasamiyoz. Ne desem kavga çıkıyor. Alisveris ve evde yardim istediğimde ozellikle. Cok zoruma gidiyo ben bu halde sitem etmezken kapris çekiyorum resmen.Sizde de varmı böyle surtusmeler yoksa anormallik bizimkinde mi.

Gunaydin annişler, umarım herşey yolundadır. Biz 2-3 haftadir eşimle anlasamiyoz. Ne desem kavga çıkıyor. Alisveris ve evde yardim istediğimde ozellikle. Cok zoruma gidiyo ben bu halde sitem etmezken kapris çekiyorum resmen.Sizde de varmı böyle surtusmeler yoksa anormallik bizimkinde mi.

Yardım mı etmiyor? yardım ederken mi kapris yapıyor?
Benim eşim yardımcı oluyor genelde ama bir şeyi nasıl yapacağını söylediğimde o da kızıyor sanki çok biliyormuş gibi.
Bazen 'benim yerime sen hamile olsan nazından geçilmezdi' diyorum zaten. Bazen sakin bazen çekişmeli gidiyor bizim de. Erkekler anlayamıyorlar bizim yaşadığımız zorlukla nasıl başettiğimizi. Genel olarak bencil varlıklar. Sıkma canını sen hamileliğine odaklan.

canım ben bazen ben mi hamileyim yoksa eşim mi karıştırıyorum. çok yoruluyormuş iş güç derken bizi soran yok tabii, kadınlar olarak güçlü canlılarız Allahtan. bence de sen sıkma canını. çoğu evde olan şeyler. napalım katlanıcazzz:KK47::KK47:

Günaydın hamişler Haftasonu 2 gün boyunca kendime ve bebişime alışveriş yaptım. Allahtan 5.aydan bu yana bir şeyler alıyormuşum toplu alışveriş yapmaya kalksam hem maddi hem de fiziksel çok yoracakmış beni. Malum uzun süre ayakta da kalamıyorum artık. Kendime gecelik pijama takımı, çamaşır falan aldım. Dün e-bebekte kullan at lohusa çamaşırı aldım aklınızda bulunsun. Bebişin biberon, emzik, bakım şeyleri gibi ufak tefek şeylerini aldım. Ufak tefek ama gerçekten her şey sıfırdan yapılınca al al bitmiyor. Ayrıca bu sabah n11 sitesinde mustela nın kampanyalı bebek bakım setine denk geldim. Mustela pahalı marka diye almayı düşünmüyordum hep sebamed diyordum -ki o da ucuz sayılmaz- ama şimdi düşünmeye başladım. Siz ne dersiniz mustela mı? sebamed mi? Mustela Merhaba Bebek Seti Çanta Hediyeli 130TL http://urun.n11.com/bebek-yagi/mustela-merhaba-bebek-seti-canta-hediyeli-P87874549
Canım ben de Mustela kullanıcam, henüz almadım ama alıcam. benim kullanan arkadaşlarım şiddetle tavsiye etti..Bence al derim yani..:)

ayrıcaaaa herkese hayırlı haftalar. birde hanımlar içiniz rahat olsun hiç birimizin şişliği 36 numara ayakkabıdan 43 e çıkacak kadar şişmedik. ee ufak tefek sıkıntılar olacak. bende oturdummu kalkamıyorum 15 dk sürüyo açılması. yattıgım zaman ne dönebiliyorum nede kendimi ileri geri çekemiyorum canım ço acıyor. ama oğluşumun kıpırtısıı herşeye değer:KK36:
Hayırlı haftalar ☺ ben 36 numara giyerdim şimdi 38 giyiyorum cnm ☺ aynen dediğin gibi bende oturunca zor kalkıyorum yatınca dönemiyorum falan çok acı veriyo Allah yardımcımız olsun ilk üç ay bulantılar mahvetti son iki ay da böyle zorluklar var en rahatı 4,5,6 ve 7.aymış meğer ☺

Günaydın cnm.. bazen erkekler anlayamıyo ne çektiğimizi onlara basit geliyo zaten biz de hassas olunca bu aralar kavgalar kaçınılmaz oluyo.

Canım ben de Mustela kullanıcam, henüz almadım ama alıcam. benim kullanan arkadaşlarım şiddetle tavsiye etti..Bence al derim yani..:)

Biraz önce şirketten bir arkadaş da tavsiye etti. Orjinal değildir diye korkuyorum aslında ama satıcı mağazanın puanı iyi alabilirim sanırım.

Back