- 9 Nisan 2014
- 160
- 298
- 53
- 37
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #5.321
Bepantol baby alıcam. İlk oğluma normal bepantol da kullanmıştım. Hiç pişik sorunu yaşamadık deneyebilirsiniz. Bir de her çocuk cildi farklı oluyor onu da unutmayın canlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen hafta çarşamba yani 18. de doktora gittim 28+4 tüm o zaman 1500 kilo 38 cm dedi . Boyu iyi de kilosu fazla gibi geldi anlamadım ki yanlış mı ölçtüki .
canım benim ilk oğlumda 36 haftalık 3490 doğdu. Suyum bir tık fazlaydı ama problem olacak kadar değildi. İri bebekti suyum geldi. Bundada iri diyecekler diye korkuyorum çünkü bundada suyum yine bir tık fazla ama sıkıntı olacak değil ama hayırlısı vakti zamanında gelsin :)gayet iyi cnm. 3,5 kilo doğar bebişi,n. gözün aydın
Aynen...Gunaydin annişler, umarım herşey yolundadır. Biz 2-3 haftadir eşimle anlasamiyoz. Ne desem kavga çıkıyor. Alisveris ve evde yardim istediğimde ozellikle. Cok zoruma gidiyo ben bu halde sitem etmezken kapris çekiyorum resmen.Sizde de varmı böyle surtusmeler yoksa anormallik bizimkinde mi.
Canim.normal mi.oldu dogumuncanım benim ilk oğlumda 36 haftalık 3490 doğdu. Suyum bir tık fazlaydı ama problem olacak kadar değildi. İri bebekti suyum geldi. Bundada iri diyecekler diye korkuyorum çünkü bundada suyum yine bir tık fazla ama sıkıntı olacak değil ama hayırlısı vakti zamanında gelsin :)
hamişler sizinle birşey paylaşmak istiyorum. normal doğum yapacak arkadaşlar için. 38. haftadan itibaren günde 5-6 hurma yiyin birde kabe den getirilen meryemana eli çiçeği var. doğuma giderken suya koyuyorsunuz. doğumunuz kolay oluyormuş Allahın izniyle . Rabbim hepimize kolay sorunsuz doğumlar nasip etsin inşallah...
Gunaydin canım
Gerçi öğlen oldu ama biz sabahtan beri hastanede yiz nst de sancimiz çıktı dua edin bize teyzeleri tekrar giricez yarım saat sonra
evet canım normal olduCanim.normal mi.oldu dogumun
Gunaydin canım
Gerçi öğlen oldu ama biz sabahtan beri hastanede yiz nst de sancimiz çıktı dua edin bize teyzeleri tekrar giricez yarım saat sonra
Hersey çok güzel olur sen sadece çocuğuna odaklan bakk çok güzel olucak canım herşey zamanını bekler sen merak etme.Gunaydin canım
1litre su iç tekrar gir dedi doktor. Sukur ikinci nst de sancı çıkmadı. Hafif yollu idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bebiş im de dönmüş bu arada kızlar ona çok sevindimAllah yardımcın olsun canım ya bende döken ustundeyim bu dönemde bu sancılar çoğu kişide oluyor demekki dikkat et kendine haberdar et bizide
1litre su iç tekrar gir dedi doktor. Sukur ikinci nst de sancı çıkmadı. Hafif yollu idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bebiş im de dönmüş bu arada kızlar ona çok sevindim
Gunaydin canım