• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

cnm 29+4 de bebeğin gelişimi nasıldı boyu kilosu. neden sordun dersen ben et balık yemiyorum . eti haftada bir ama balık hiiçç. çocuğu besleyemiyorum diye üzülüyorum. benimde çarşamba kontrolüm var. tamda o gün 29+4 olcak . bebeğimin gelişimini kontrol edebilirim. doktor hep iyi deyip gönderiyor. ama nedense inanasım gelmiyor. içgüsel annelik işte :KK66:

Ah canimmm ben devlete gittiğim için boy kg söylemiyor lar.iyi gayet sağlıklı deyip gönderiyor valla.bende bilmiyorum anlican.haftasıyla uyumluymuş

2 kilo birden almayı nasıl başardım anlamıyorum. Duyan da sürekli yemek yiyorum sanır. :lülülü:
Eşim bile 'sen ne biçim hamilesin canın hiç bir şey çekmiyor' diyor sürekli. İstesem de nadir olur kalorisiz hafif şeyler.
Ayaklarım falan şişiyor ödem mi var acaba?
Sen kaç kiloyla hamile kaldın?
hiç kafana takma canım ya. Yeterki sağlıcakla doğuralım veririz kiloyu şunu bunu.. Ben 72 dim hamile kaldığımda şuan 82-83 civarıyım. Boyum 1.70

Canım bide çoğu korkarak hamileliği kendine çok dert ediyo.senin mutluluğun fark ediliyodur dışarıdan anlatmasan bile korkmadığını rahat davrandığı n için çekemiyodur belki de.
Allah bozmasin canım
Ayrıca benim eşim de fazla dilleme kendine nazarin değecek diye uyarır arada . yanlış anlamamak da gerekir. O yüzden içinden geldiği gibi davran bence. Nasıl olsa sancılar başlayınca zor anlar bizi beklicek ama napalim o sancilarla meleklerimiz dünyaya gelecek inşallah. Olabildiğince keyif çıkarmak lazim
aynen yaa. Bitane bebeğimz oluyo onunda hevesini kursağında bırakıyolar insanın. Ammann hiç umrumda değiller :lülülü:

cnm 29+4 de bebeğin gelişimi nasıldı boyu kilosu. neden sordun dersen ben et balık yemiyorum . eti haftada bir ama balık hiiçç. çocuğu besleyemiyorum diye üzülüyorum. benimde çarşamba kontrolüm var. tamda o gün 29+4 olcak . bebeğimin gelişimini kontrol edebilirim. doktor hep iyi deyip gönderiyor. ama nedense inanasım gelmiyor. içgüsel annelik işte ;)
neden yiyemiyosun ki canım. Azıcık zorlasana kendini. Valla bnde zorliyark yiyorum çoğu şeyi.. Bebek için gerekli bu vitaminler

Kızlar bunu gostermismiydim size.kendi ellerimle ördüm :KK69:

Eklentiler

• 20160505_202532.jpg
    20160505_202532.jpg
    154,5 KB · Görüntüleme: 63
Ben bakim.urunlerini sebamed aliyorum.
Çamaşır deterjani ne dusunuyosunuz.
e bebek te baby me var sıvı guzelmi acaba. Yoksa dalin sivimi alsam. Roxy ilk oglumdan biliyorum kalinti.birakiyor

Ben bakim.urunlerini sebamed aliyorum.
Çamaşır deterjani ne dusunuyosunuz.
e bebek te baby me var sıvı guzelmi acaba. Yoksa dalin sivimi alsam. Roxy ilk oglumdan biliyorum kalinti.birakiyor

Roxy kalintimi birakio bende dün onu aldim :( artik cok koymadan deneyim belki birakmaz kalinti...

Bende sebamed aliyordum ama bu lr nin tamamen bitkisel oldugunu duyunca ve kullananlar memnun kalinca onu almak istedim. Hatta esime gereksiz geldi pahali diye ama sagolsun annem aldi ;)

Roxy kalintimi birakio bende dün onu aldim :KK43: artik cok koymadan deneyim belki birakmaz kalinti...

Bende sebamed aliyordum ama bu lr nin tamamen bitkisel oldugunu duyunca ve kullananlar memnun kalinca onu almak istedim. Hatta esime gereksiz geldi pahali diye ama sagolsun annem aldi :KK66:
canım ben de kızımda hep roxy kullanmıştım. kalıntı bıraktımı pek hatırlamıyorum ama öyle bir sorun olursa suyun içinde çözdürülerek makineye kullanılabilir.

Bunlar benim lohusa pijamalarim. Ayy cok bayila bayila giydim kızlar. Bi an once dogursam da bebisimle suslensek diye sabirsizlaniyorum :)

Eklentiler

• IMG_20160504_153534-1.jpg
    IMG_20160504_153534-1.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 67
  • 20160504_144703_HDR-1.jpg
    20160504_144703_HDR-1.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20160504_153043-1.jpg
    IMG_20160504_153043-1.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 71
Bunlar benim lohusa pijamalarim. Ayy cok bayila bayila giydim kızlar. Bi an once dogursam da bebisimle suslensek diye sabirsizlaniyorum :)

Güle güle giy inşallah canım.
Ben de kendim için alışverişe çıksam iyi olacak artık. Hep bebişe yaptım bir şeyler.

Ben bakım ürünlerinde sebamed i tercih edeceğim kızlar. Ablamların tecrübesi var her şeyi onlara soruyorum zaten.

Bebek bezi olarak molfix yenidogan aldim ama bir grupta bayanlarin bim bebek bezinden çok memnun olduklarini okudum. Ilk paket bitince bim bebek bezini denemeyi düşünüyorum. Ilk bebeğinde kullanan var mi bunu hic kızlar?

Back