• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Benim dr 6bin + hastane 2bin +eğitim 500tl 8500 toplamda canim.taktim kafayi ayrilamiyorum dr umdan.keskesiz dogum diye biseyler var internette okudukca anliyorum ki baska turlu yapamam
Canım cok yuksek degilmi anlastiniz mi bu fiyata konusacakmisiniz daha. Ben kayserideyim en iyi hastaneler bile bu kadar yüksek değil. Sen hangi il desin.

Şeker yüklemede 146 çıkmıştı. Dr dikkat et demişti. Dikkat de ettim ama demek ki düzelmiyor. Cuma günü kendi druma randevum var. İnşallah güzel şeyler söyler.
benimde 50lilik şeker yüklemesinde 147 çıktı dikkat etmem gerektiğini söyledi. cuma yarın kontrolüm var . Sizlere çok geçmiş olsun
benim de açlık 79 tokluk 146 çıktı ama doktorum 100lüğü de yapalım dedi.

Benim dr 6bin + hastane 2bin +eğitim 500tl 8500 toplamda canim.taktim kafayi ayrilamiyorum dr umdan.keskesiz dogum diye biseyler var internette okudukca anliyorum ki baska turlu yapamam
canım bence de çok yüksek fiyat vermişlerdir. ben üniversite hastanesinde yapmayı düşünüyorum nasipse inşallah ki burada en iyi isim yapmış profesör bile doğuma 1500 alıyor. arkadaşlarım acıbademde yaptı sezeryan en fazla 5000 falan ödedi diye biliyorum.

Kızlar ya ben paronayak oldum. Lutfen bişyler soyleyin..
bugun eşimin doğum gununu kuçuk bi pastayla kutladık. Mum falan yakmıştık. Biz bi iki foto çekene kadar mumlar biraz eridi.. Pastayı yedikten sonra duşundum de acaba mum eriyip bi kç damla pastaya dokulmuşse ve ben onu yediysem nolucak acaba.. Bebeğe çok zararlı mıdr drrsiniz :KK43: :KK43: şuan acayip uzgunum ve stres yaptım. Lutfen bişy diyin :KK43:
canım paronayak deme kendine annelik içgüdüsüyle herşeyi düşünmen normal bence de . yani söylediğin gibiyse bile bence o kadar mumdan ne olabilirki. hamileyken duvar boyası yiyen mi dersin küllükten parmak parmak kül yiyen mi dersin neler duyuyorum. bence içini ferah tut.

kızlarrr merhaba..bugün dr kontrolum vardı...Dr önerisiyle 75 lik şeker yüklemesi yaptık...1,saat sonraki test sonucunda 144 2, saat sonrakinde 96 çıktı ama dr normal dedi..Fakat idrar tahlili sonucuna göre kum döküyomuşum..Sırt ve kasık ağrım vardı birkaç gündür...Gerekirse ilaç veririz dedi bol su içmemi söyledi...Nasıl geçecek bilemiyorum..Daha önce kum döken varmı??

Geçmiş olsun canım aman üşütme ve doktorun dediği gibi bol bol su tuket

90 açlık tokluk 140 sınır ama benim açlık 93 okluk 147 çıktı 50lilik yaptı 100 luk yapmayı gerek görmedi. İlk gebeliğimde olmadı şeker bundada olmaz inş ve ailemde şeker var . Salı sağlık ocağı açlık kan verdim 83 çıkmış iyi yani sadece vitamin ve kansızlık sınırda çıktı sıkıntı yok inş. cuma kontrolümde 3 te olduğu için tahlil yapmıycak . Plesanta previa onun takibindeyim tek sıkıntımız o Allahım herkesin evladını vakti zamanında sağlıkla versin bizlere de sağlık versin. Sıkıntı stres hem bize hem bebişlerimize zararlı sıkma sende canını :anneadayı::KK46:

Ben kendimi de bebişi mi de uzmemeye gayret ediyorum basariyorumda çok sukur.allahtann bi zeval gelmezse saglicakla kavuscaz bebisimle. Çokta yüksek değilmiş şekerin.benimde kanım sinirdaydi kan hapini 2aya yakın kullandım .bıraktım şimdi.bagirsaklarimi bozuyordu. Kabizyapmisti beni.

Hadi ya! Merak ettim resim paylaşsana.
Benim de çok gerildi göbek deliğim dümdüz bir hal aldı şu anda. Herkes göbeğin çok çıkmamış diyor ama göbek deliğim çok gergin.

Kızlar bir kere daha göbüş resmi paylaşabiliriz.
Kim ne kadar büyümüş görelim. Eski resmi duranlar öncesi sonrası da yapabilirler.
Ben müsait değilim şu anda.

Ah canım boşa korkutmayim seni. O halini çekip atmaya utanıyorum valla

Kızlar ya ben paronayak oldum. Lutfen bişyler soyleyin..
bugun eşimin doğum gununu kuçuk bi pastayla kutladık. Mum falan yakmıştık. Biz bi iki foto çekene kadar mumlar biraz eridi.. Pastayı yedikten sonra duşundum de acaba mum eriyip bi kç damla pastaya dokulmuşse ve ben onu yediysem nolucak acaba.. Bebeğe çok zararlı mıdr drrsiniz :KK43: :KK43: şuan acayip uzgunum ve stres yaptım. Lutfen bişy diyin :KK43:

Yok canım mumun etrafında kalmıştır eriyen kısmı.sıkma sen canını.pastaya damlamis olsa hissedersin bence

Kızlar bizde hastanedeydik bugün. İdrar yolu enfeksiyonu olduğumu söyledim israrimin üzerine hem kültür alalım hem idrar testi yapalım dedi. Kültürü nasıl aldıklarını bilmediğimden çok korktum ama normal idrardan bakilacakmis kulturede. Öyle dediler bakalım pazartesi sonuç almaya gidicez
Bebisde iyiymis çok sukur.

Peki sizi diyetisyene falan yönlendirdi mi?
canım pazartesi günü tekrar gidicem, 100 lük yükleme yapılacak sanırım. ondan sonra belki diyetisyene gönderebilir ya da gerek görmeyedebilir. benim annemde var, onun etkissi sanırım. yoksa çok kilolu falan da değilim bebek de normal kilosunda gidiyor.

canım paronayak deme kendine annelik içgüdüsüyle herşeyi düşünmen normal bence de . yani söylediğin gibiyse bile bence o kadar mumdan ne olabilirki. hamileyken duvar boyası yiyen mi dersin küllükten parmak parmak kül yiyen mi dersin neler duyuyorum. bence içini ferah tut.
hakkaten annelik boyle birşeymiş, dun gece boyu aklımdaydı ya, nasl vicdanım sızladı

Evet vericem :KK43: ben.tam tedaviye başlayacağım ay geldi hayatimin en guzel haberi.cok bekledim.elimden geleni yapmak istiyorum.cok arastirdim.istanbulda hemen hemen butun hastaneleri.tabi ki nasip kismet ama sezaryen olmamasi icin elimden geleni yapmak istiyorum.:KK46: ölürüm ben ona herseye katlanirim.aslinda biraz da fazla arastirmaktan oldu galiba.simdi anlatip sizin de aklinizi bulandirmak istemiyorum.:110:

Biz de esimle cok dusunduk.ama acibadem 5000 istiyor ustelik sigortali ise.diger hastanelerde de gece doguma dr gelmiyomus sezaryen yapiyolarmis falan..benim o lüksüm yok.zaten zorla oldu.biz bu parayi gözden çıkarmıştık tüp bebek icin falan..doktorumu da cok arastirdim guvenilir referanslarla ulastim kendisine.en sonunda bu yönde karar verdik.yoksa medipole gitmek istiyodum.acibadem atakenti arastirdim.dr lsr ile ilgili cok olumlu yorumlar duymadim.bi de bayan dr istiyorum.normal doğum diliyorum.

Back