• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canım dur sakın ol.tabiki geçici bi durum bu
Düşünsene içinde bi can taşıyorsun çok normal bunlar. Enfeksiyon bende de var lökosit kaç çıkmış sende bakıp soyleyebilirmisin. Benim geçen ay 19du bu ay 33oldu. Hayatımda ilk defa enfeksiyon oldu.gecmiyo da. Rabbim saglicakla dogurmayi nasip etsin. Bebeğin kesesindeki suyu da biz atıyoruz ya ondan sanırım . benimde ilk hamile kaldigimda tansiyonum 9-6larda gezerdi şimdi 12-8 oldu doğumda ne olur dusunemiyorum bile. Yükünüz ağır sorunlar çıkabiliyor Rabbim şifa versin inşallah. Bi sorun çıkmadan dogururuz insallah
merhaba benim normal tansiyonumda hep 9 a 6 çıkardı ilk hamileliğim dr ölçüyo 11 e 5 çıkıyo biri yükselmiş biri düşmüş nedendir ki acaba o_O

sağol canım. aslında ben de son aya bırakmak istemiyorum da gündüz işteyim. akşam da kızım pek bırakmıyor ama yapmaya başlıyım artık.:anneadayı::anneadayı:

Kızın da bırakmıyorsa senin gerçekten şimdiden başlaman lazım bence kızın uyuyunca falan yavaş yavaş anca bitirirsin. :KK48:
Eğer yapacak vaktin yoksa instagramda çok sayfa var süslerle ilgili onlardan sipariş ver.

Bu arada hastane odası için neler yapacaksınız hanımlar?
Ben abartmak istemiyorum hiç yapmadan da içim rahat etmeyecek. Kardeşim mavi beyaz marsmellow ağacı yapacak, ablam kokulu taş yapacak, eltim şişelere renkli çakıl taşı koyup dekoratif ağaca asacak. Kokulu taş veya renkli taşlardan birini mevlüde saklayacağım. Ben resimli çikolata yaptırırım diyorum ikram için.
Farklı fikirlere açığım. :anneadayı:

Kızlar moralim çok bozuk. Dün sağlık ocaginda yapilan tahlilde idrar yolu enfeksiyonu ve idrarda şeker çıktı. Ellrimde duyu kaybi ve uyuşma var, ağzımda yaralar çıkıyor. Uyusma ve yara sebebini arastirmistim b12 veya b6 vitamin eksikliğinden olur yaziyordu. B12 normalmis. Şimdi tekrar arastirinca şeker hastalığının bunlara sebep olduğunu buldum. Ne olur biri bana bunlarin doğumdan sonra geçeceğini söylesin. Resmen şeker hastasi mi olucam :110::KK34:
canım şeker yüklemesi yaptırmışmıydın? yaptırıdysan eğer doktor mutlaka uyarırdı. idrar yolu enfeksiyonu olan çok hamile duydum. seni biraz zorlasa da çok karşılaşılıyor çok çok fazla değilse kafana takma bence.
bir de arkadaşlar yani hepimiz için söylüyorum. ben pek sağlık ocağında yapılan değerlendirmelere ve yorumlara güvenmiyorum. tamam sağlığımız için bu testleri falan yapıyorlar sağolsunlar ama çok fazla hasta görmediklerinden yanlış değerlendirme yapabiliyorlar bazen.

Ay ben hastane icin hazrliklarla ugrasamam ya insanin gozu onlari gormuyor o an. Mevlutte daha cok goruluyo.
Benim dogumu allahin izniyle ya şifa da yada tinaztepede yapicam. Ikiside 3000 tl. Aslinda 2 bin bike vermicektim ama normal destkleyen baska dr yok. Sansimi denemek istiyorum.
Bide ogluma bu tsortten yapicam si.di kemeraltina iniyorum bakicam biseyler

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-28-13-09-29.png
    Screenshot_2016-04-28-13-09-29.png
    169,7 KB · Görüntüleme: 45
Canım dur sakın ol.tabiki geçici bi durum bu
Düşünsene içinde bi can taşıyorsun çok normal bunlar. Enfeksiyon bende de var lökosit kaç çıkmış sende bakıp soyleyebilirmisin. Benim geçen ay 19du bu ay 33oldu. Hayatımda ilk defa enfeksiyon oldu.gecmiyo da. Rabbim saglicakla dogurmayi nasip etsin. Bebeğin kesesindeki suyu da biz atıyoruz ya ondan sanırım . benimde ilk hamile kaldigimda tansiyonum 9-6larda gezerdi şimdi 12-8 oldu doğumda ne olur dusunemiyorum bile. Yükünüz ağır sorunlar çıkabiliyor Rabbim şifa versin inşallah. Bi sorun çıkmadan dogururuz insallah
Artı 4 lokosit yaziyor o mu acaba? Monural falan vermişti dr o geçirmemiş hatta artmış. Idrarda şeker çıkması da sinirlerimi bozdu canım. Sizin yazdiklariniz moral oluyor bana. Çok teşekkürler :anneadayı:

Canım gebelikten sonra geçer mi pek bilgim yok ama hamilelik şekeri ise geçicidir. Doktor ilaç verebilir. Araştırmayı internetten yapdıysan pek itibar etme doktoruna sor bakalım.
Gebelikte olabilen şeyler bunlar. Allah dermansız dert vermesin inşallah.
Benim tansiyonum da 13-8 çıktı bu hafta. Normalim 11-7 falan. İnşallah çok yükselmez. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Amin canım inşallah geçer. Doktorlar ailede diyabet var mi diye sorunca üzülüyorum çok sanki kalici olacakmış gibi :(

canım şeker yüklemesi yaptırmışmıydın? yaptırıdysan eğer doktor mutlaka uyarırdı. idrar yolu enfeksiyonu olan çok hamile duydum. seni biraz zorlasa da çok karşılaşılıyor çok çok fazla değilse kafana takma bence.
bir de arkadaşlar yani hepimiz için söylüyorum. ben pek sağlık ocağında yapılan değerlendirmelere ve yorumlara güvenmiyorum. tamam sağlığımız için bu testleri falan yapıyorlar sağolsunlar ama çok fazla hasta görmediklerinden yanlış değerlendirme yapabiliyorlar bazen.
Şeker yüklemede 146 çıkmıştı. Dr dikkat et demişti. Dikkat de ettim ama demek ki düzelmiyor. Cuma günü kendi druma randevum var. İnşallah güzel şeyler söyler.

Şeker yüklemede 146 çıkmıştı. Dr dikkat et demişti. Dikkat de ettim ama demek ki düzelmiyor. Cuma günü kendi druma randevum var. İnşallah güzel şeyler söyler.
benimde 50lilik şeker yüklemesinde 147 çıktı dikkat etmem gerektiğini söyledi. cuma yarın kontrolüm var . Sizlere çok geçmiş olsun

Artı 4 lokosit yaziyor o mu acaba? Monural falan vermişti dr o geçirmemiş hatta artmış. Idrarda şeker çıkması da sinirlerimi bozdu canım. Sizin yazdiklariniz moral oluyor bana. Çok teşekkürler :anneadayı:
Lökosit değeri 1-5 arası normal değer kabul ediliyor benimki 33 sağlık ocağında çıkan bu hastanede neden antibiyotik vermedi dedi Dr hatta. Bakalım yarın soylucem test istiycem tekrar.
Bende urocare toz kullandım bir kere de vagihex fitil kullandım azalicana tavan yaptı sağlık ocağı urocare verdi yine ama bu sefer kullanmadim.hastanede de test yaptırıp ona göre doktor ne derse onu yapıcam.a
Özele gittiğimde doktor kültür almak istemişti ayrıca ben istemedim bisey olur felan diye. Çok ince bi alet var onla giricem canın yanmaz deyince hiç ikiletmedim.istemiyorum dedim.bakalim

Kızlar göbek deliğim çok iğrenç bi hal aldı .yakında sizde de olacak hazırlıklı olun istedim. Gerilmeden dolayı içi açılmaya bi yandanda dışına portlemeye başladı içi kahverengi igrencc oldu.korktum ilk gorunce :KK1:

kızlarrr merhaba..bugün dr kontrolum vardı...Dr önerisiyle 75 lik şeker yüklemesi yaptık...1,saat sonraki test sonucunda 144 2, saat sonrakinde 96 çıktı ama dr normal dedi..Fakat idrar tahlili sonucuna göre kum döküyomuşum..Sırt ve kasık ağrım vardı birkaç gündür...Gerekirse ilaç veririz dedi bol su içmemi söyledi...Nasıl geçecek bilemiyorum..Daha önce kum döken varmı??

Sanada geçmiş olsun kuzum.sinir kaçmış peki çık mu yüksek degerlerin
90 açlık tokluk 140 sınır ama benim açlık 93 okluk 147 çıktı 50lilik yaptı 100 luk yapmayı gerek görmedi. İlk gebeliğimde olmadı şeker bundada olmaz inş ve ailemde şeker var . Salı sağlık ocağı açlık kan verdim 83 çıkmış iyi yani sadece vitamin ve kansızlık sınırda çıktı sıkıntı yok inş. cuma kontrolümde 3 te olduğu için tahlil yapmıycak . Plesanta previa onun takibindeyim tek sıkıntımız o Allahım herkesin evladını vakti zamanında sağlıkla versin bizlere de sağlık versin. Sıkıntı stres hem bize hem bebişlerimize zararlı sıkma sende canını :anneadayı::KK46:

Kızlar göbek deliğim çok iğrenç bi hal aldı .yakında sizde de olacak hazırlıklı olun istedim. Gerilmeden dolayı içi açılmaya bi yandanda dışına portlemeye başladı içi kahverengi igrencc oldu.korktum ilk gorunce :KK1:

Hadi ya! Merak ettim resim paylaşsana.
Benim de çok gerildi göbek deliğim dümdüz bir hal aldı şu anda. Herkes göbeğin çok çıkmamış diyor ama göbek deliğim çok gergin.

Kızlar bir kere daha göbüş resmi paylaşabiliriz.
Kim ne kadar büyümüş görelim. Eski resmi duranlar öncesi sonrası da yapabilirler.
Ben müsait değilim şu anda.

Kızlar doktoruyla doğum ücreti hakkında konuşan var mı?
Benim gittiğim özel hastane şimdiye kadar duyduklarımdan baya uygun geldi bana şaşırdım. Bazı kişiler hep 2bin den bahsediyordu. Hatta 5bin isteyen doktoru bile duydu kulaklar. :eek:

Benim de geçen pazar yataktan kalkmadan önce başlamıştı. Kaburgalarıma baskı yapıyordu belli ki.
Büyüdükleri için oluyor canım yapacak bir şey yok.
Benim dr 6bin + hastane 2bin +eğitim 500tl 8500 toplamda canim.taktim kafayi ayrilamiyorum dr umdan.keskesiz dogum diye biseyler var internette okudukca anliyorum ki baska turlu yapamam

Kızlar ya ben paronayak oldum. Lutfen bişyler soyleyin..
bugun eşimin doğum gununu kuçuk bi pastayla kutladık. Mum falan yakmıştık. Biz bi iki foto çekene kadar mumlar biraz eridi.. Pastayı yedikten sonra duşundum de acaba mum eriyip bi kç damla pastaya dokulmuşse ve ben onu yediysem nolucak acaba.. Bebeğe çok zararlı mıdr drrsiniz :( :( şuan acayip uzgunum ve stres yaptım. Lutfen bişy diyin :(

Benim dr 6bin + hastane 2bin +eğitim 500tl 8500 toplamda canim.taktim kafayi ayrilamiyorum dr umdan.keskesiz dogum diye biseyler var internette okudukca anliyorum ki baska turlu yapamam

Nasıl yani! Gerçekten bu parayı verecek misin? :KK57:
Benim gittiğim hastaneninki seninkinin yanında bedava kaldı. Eşime normal 700tl sezaryen 1000tl demişler. Bana çok uygun geldi şaşırdım.
Ben doktoruma tavsiye üzerine gittim üstelik. :KK64:

Back