• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar günaydın
Ben hıçkırığı kasiğimda hissediyorum. Ama bir yandan da kaburganın altına kadar hareket ediyo bebişim. Acaba bizimki de dönmüş olabilir mi. Ne dersiniz. Kontrolum cuma günü gittiğimde sorucam bakalim
muhtemelen dönmüştür canım. ben de pazartesi günü gittim bizimki dönmüştü yani senin ki çok normal.

günaydın hanımlarr. bir haftadır giremedim. herkes iyidir inşallah. çok kötü durumdayım. kaplumbağa beni geçer yürüyüşte. hafta sonu ihlas armutlu kaplıcalarına gittik cuma gidip pazar akşamı döndük. sırf kızım için gittim. yoksa hiç halim yoktu. hiç dinlenemeden pazartesi iş başı. birde evde ufak çaplıda olsa tadilat var. ve kızıma gardolaptı alınan şeyler koliler koridora sıralandı falan. evde kabus durumda. üstüne birde eşimi böbrek taşı tuttu bana yardım edemiyor.ayrıyeten birde akşam işten gelir gelmez oturmadan yemek yapıp hastane gittik. bu sabah işe gelirken yürüyemiyordum bile. vee hala ev darmaduman. hafta sonu ful iş var. sabah yorgunluktan kustum düşünün. bu yüzden kasıklarımı ağrıttım. :KK43:

Geçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmiş . daha kotu olmadan bi mola verip istirahat etmen gerek.allah korusun dikkat et kendine

muhtemelen dönmüştür canım. ben de pazartesi günü gittim bizimki dönmüştü yani senin ki çok normal.
Ay hadi inşallah. Dün sabah ilk defa hıçkırık hissetmiştim akşama tekrar oldu dikkat ettim kasigimda hissediliyor sadece acaba dedim ama bakalım doktor ne dicek

canım çok geçmiş olsun ya sana da eşine de . yani ben evde yemek yapmayı bile istemiyorum çoğu zaman o bile ağır işmiş gibi geliyor. bir de tadilat hiç düşünemiyorum. yardımcı olacak kimsen yok mu ki?

yok cnm. ben istanbuldayım. ailem izmirde. nefes bile alırkn yoruluyorum şu an o haldeyim yanii

Kızlar hangisi ya da hangi ikisi güzel sizce? Bir tanıdığım yapacak da fikrinizi alayım dedim. Hepsi kutulu olabilir.

Eklentiler

• IMG-20160427-WA0000.jpg
    IMG-20160427-WA0000.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar kaburgaların agriyo yineeee omuzlarim kollarim her yanım agriyo. Sanki patlayıp ikiye boluncem. Birde göğsünün tam altı nefes alıp verirken zorlaniyorum. Bu üçüncü kez oluşu. Bebek mi buyuyo nedir. Bu sefer daha çok canım yaniyo

kızlar ben de inşallah doğum sonrası hastanede falan dağıtmak için basit bebek şekerleri yapmak istiyorum. temmuz başı gibi izne ayrılmayı düşünüyorum inşallah. burada malzeme alabileceğim pek biryer yok. bildiğiniz bir internet sitesi falan varmı.

Kızlar doktoruyla doğum ücreti hakkında konuşan var mı?
Benim gittiğim özel hastane şimdiye kadar duyduklarımdan baya uygun geldi bana şaşırdım. Bazı kişiler hep 2bin den bahsediyordu. Hatta 5bin isteyen doktoru bile duydu kulaklar. :eek:

Kızlar kaburgaların agriyo yineeee omuzlarim kollarim her yanım agriyo. Sanki patlayıp ikiye boluncem. Birde göğsünün tam altı nefes alıp verirken zorlaniyorum. Bu üçüncü kez oluşu. Bebek mi buyuyo nedir. Bu sefer daha çok canım yaniyo

Benim de geçen pazar yataktan kalkmadan önce başlamıştı. Kaburgalarıma baskı yapıyordu belli ki.
Büyüdükleri için oluyor canım yapacak bir şey yok.

kızlar ben de inşallah doğum sonrası hastanede falan dağıtmak için basit bebek şekerleri yapmak istiyorum. temmuz başı gibi izne ayrılmayı düşünüyorum inşallah. burada malzeme alabileceğim pek biryer yok. bildiğiniz bir internet sitesi falan varmı.

Partivitrini diye bir site vardı. Bebek süsleri falan yazarsan bütün siteler çıkar.
Ben bu hafta yeğenimin mevlüdü için keçeden harfler kestim. Hazır harfler daha pahalıya geliyor. Benim yakınımda mağaza var süsler satan.
Sana tavsiyem son aya bırakma. Şimdiden alıp yapmaya başla.
Benim ablam, kardeşim eltim falan paylaştı bana bir şey kalmadı o yüzden rahatım. Sadece alışveriş telaşım var.

Kızlar moralim çok bozuk. Dün sağlık ocaginda yapilan tahlilde idrar yolu enfeksiyonu ve idrarda şeker çıktı. Ellrimde duyu kaybi ve uyuşma var, ağzımda yaralar çıkıyor. Uyusma ve yara sebebini arastirmistim b12 veya b6 vitamin eksikliğinden olur yaziyordu. B12 normalmis. Şimdi tekrar arastirinca şeker hastalığının bunlara sebep olduğunu buldum. Ne olur biri bana bunlarin doğumdan sonra geçeceğini söylesin. Resmen şeker hastasi mi olucam :110::KK34:

Partivitrini diye bir site vardı. Bebek süsleri falan yazarsan bütün siteler çıkar.
Ben bu hafta yeğenimin mevlüdü için keçeden harfler kestim. Hazır harfler daha pahalıya geliyor. Benim yakınımda mağaza var süsler satan.
Sana tavsiyem son aya bırakma. Şimdiden alıp yapmaya başla.
Benim ablam, kardeşim eltim falan paylaştı bana bir şey kalmadı o yüzden rahatım. Sadece alışveriş telaşım var.
sağol canım. aslında ben de son aya bırakmak istemiyorum da gündüz işteyim. akşam da kızım pek bırakmıyor ama yapmaya başlıyım artık.:anneadayı::anneadayı:

Kızlar moralim çok bozuk. Dün sağlık ocaginda yapilan tahlilde idrar yolu enfeksiyonu ve idrarda şeker çıktı. Ellrimde duyu kaybi ve uyuşma var, ağzımda yaralar çıkıyor. Uyusma ve yara sebebini arastirmistim b12 veya b6 vitamin eksikliğinden olur yaziyordu. B12 normalmis. Şimdi tekrar arastirinca şeker hastalığının bunlara sebep olduğunu buldum. Ne olur biri bana bunlarin doğumdan sonra geçeceğini söylesin. Resmen şeker hastasi mi olucam :110::KK34:

Canım dur sakın ol.tabiki geçici bi durum bu
Düşünsene içinde bi can taşıyorsun çok normal bunlar. Enfeksiyon bende de var lökosit kaç çıkmış sende bakıp soyleyebilirmisin. Benim geçen ay 19du bu ay 33oldu. Hayatımda ilk defa enfeksiyon oldu.gecmiyo da. Rabbim saglicakla dogurmayi nasip etsin. Bebeğin kesesindeki suyu da biz atıyoruz ya ondan sanırım . benimde ilk hamile kaldigimda tansiyonum 9-6larda gezerdi şimdi 12-8 oldu doğumda ne olur dusunemiyorum bile. Yükünüz ağır sorunlar çıkabiliyor Rabbim şifa versin inşallah. Bi sorun çıkmadan dogururuz insallah

Canım gebelikten sonra geçer mi pek bilgim yok ama hamilelik şekeri ise geçicidir. Doktor ilaç verebilir. Araştırmayı internetten yapdıysan pek itibar etme doktoruna sor bakalım.
Gebelikte olabilen şeyler bunlar. Allah dermansız dert vermesin inşallah.
Benim tansiyonum da 13-8 çıktı bu hafta. Normalim 11-7 falan. İnşallah çok yükselmez. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Back