• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

benim dünkü testten sonra 50lik şeker yüklemesinde tokluk 146 çıkınca doktorla görüştüm. 100 lüğü de istedi yapalım biraz yüksek çıkmış dedi. acayip bişey içirdiler bana. kızımda pet bardağın içinde şekerli bir su içmiştim sanki ama bunda medikalden aldığım kola kutuusunda glikoz şurubu diye bişey içtim. o_Oo_O

Kilosu 28.haftanın ortalamasında. Zaten art eksi 159gr. diye de belirtilmiş ultrason kağıdında.
Ben de şeker yüklemesi istemiyordum doktor 50gr. deyince kabul ettim. İnşallah sonuç normal çıkar da daha yükseğine gerek kalmaz.
Bebeğim dönmüş bu arada kafası aşağıdaydı. :KK46:

Çok sevindim canım bizimki dönmedi hala ya. Çok korkuyorum normal doğum olmayacak diye

Çok sevindim canım bizimki dönmedi hala ya. Çok korkuyorum normal doğum olmayacak diye

Daha erken zaten canım düşünme çok. Son 2 haftada dönen bebekler bile varmış. Hayırlısıyla vaktinde doğsunlar da inşallah.

Eşimin kuzeninin prematüre doğum yaptığını yazmıştım daha önce. Bebeğe şimdi 6 numara gözlük vermişler. Zaten 26.haftada doğup yaşayan mucize bir bebekti. Allah yardımcısı olsun şimdi şimdi zorlukları çıkıyor ortaya.

Daha erken zaten canım düşünme çok. Son 2 haftada dönen bebekler bile varmış. Hayırlısıyla vaktinde doğsunlar da inşallah.

Eşimin kuzeninin prematüre doğum yaptığını yazmıştım daha önce. Bebeğe şimdi 6 numara gözlük vermişler. Zaten 26.haftada doğup yaşayan mucize bir bebekti. Allah yardımcısı olsun şimdi şimdi zorlukları çıkıyor ortaya.

Allah şifa versin inşallah düzelir canım ya o da zor .
Şimdiden dönse için rahatlicak ondan erken dönmesini istiyorum. Peki senin çayında çok ağrı oluyor mu şimdi.döndüğü için farklı bi sikayetin varmi

Allah şifa versin inşallah düzelir canım ya o da zor .
Şimdiden dönse için rahatlicak ondan erken dönmesini istiyorum. Peki senin çayında çok ağrı oluyor mu şimdi.döndüğü için farklı bi sikayetin varmi

Yok canım pek farketmiyor dönmeden öncekiyle. Ne zaman döndü bilmiyorum arada bir idrar torbamda çok baskı hissediyorum. Ama bu dönmeden önce de vardı. Bir de çok yürüyünce kalça ağrısı. Onun dışında pek fark yok. Zaten dönmeden önce ile döndükten sonraki noktalar aynı. Yine aynı yerlerde hissediyorum hareketi.

Bir de bazen hıçkırıyor mu, gaz mı çıkarıyor, yoksa irkiliyor mu bilmiyorum karnım sağlı sollu hopluyor bir anda. :KK48: Sizlere de oluyor mu?

Şeker testimin sonucu da iyi çıkmış çok şükür. Doktorum sorun yok dedi. :KK49:

kızlar bugün kontrolümüz vardı. çok şükür gayet sağlıklı oğlumuz 800 gr olmuş 25+5 çıktı usgye göre. ağzını açıp kapadı o arada biraz su yuttu. usg cihazını doktor dolaştırırken rahatsız oldu kuzum dirseğiyle ittirmeye çalıştı. yalnız şeker yüklemesi sonucum moralimi bozdu. açlık 79 tokluk 146 çıktı. bildiğim kadarıyla tokluk 140 üstü olursa ikinci yüklemeyi yapıyorlar. off kızımda da böyle olmuştu. ben de çok kilolum değilim bebek de normal gidiyor da annemde var diyabet acaba ondanmmı böyle oluyor kafam karıştı. doktoruma watsappdan sonuçları atacağım bakalım ne diyecek?
Benim de seninki gibi sonuçlar. Dr ne dedi sana canım?

Yok canım pek farketmiyor dönmeden öncekiyle. Ne zaman döndü bilmiyorum arada bir idrar torbamda çok baskı hissediyorum. Ama bu dönmeden önce de vardı. Bir de çok yürüyünce kalça ağrısı. Onun dışında pek fark yok. Zaten dönmeden önce ile döndükten sonraki noktalar aynı. Yine aynı yerlerde hissediyorum hareketi.

Bir de bazen hıçkırıyor mu, gaz mı çıkarıyor, yoksa irkiliyor mu bilmiyorum karnım sağlı sollu hopluyor bir anda. :KK48: Sizlere de oluyor mu?

Gözünaydin canım çok sevindim.
Benimki ilk defa bugün hickirdi.sabah bi beş dakika kalp atışı gibi ama daha seyrek ti. Karnımın tamamında bende bazen sarsıntı hissediyorum irkiliyo bence ama bende tam bilmiyorum canım.
Benimkini hareketleri biraz daha yukarıda hissediliyor artık.başka da bi değişiklik yok bizde. Ha bide kalçamda agrim oldu bugün yarım saat yürüyüş yaptım dönüşte oldu ilk defa . normalde geceleri olurdu

Bendede oluyo cnm hickiriyolar diye biliyorum :)

Kızlar baş ağrısından ölüyorum. Nolur acil tavsiye verin bana. Parol mu içeyim napayım?
Canim geçmiş olsun bende geçen dayanamayıp parol içtim hemşire bir arkadaş vardı ona sordum oda parol ic dedi .bu arada tansiyonunu da ölçtür canim benim o gün çok şiddetli olunca tansiyonum çıkmıştı .şimdide var agri ama çok değil çok şükür

Benim de seninki gibi sonuçlar. Dr ne dedi sana canım?
CANIM BENİM DOKTORUM 100 LÜK YÜKLEMEYİ DE YAPALIM DEDİ. BİRAZ YÜKSEK ÇIKMIŞ DEDDİ. PAZARTESİ GÜNÜ DE GİDİP ONU YAPTIRIRIM ARTIK. ASLINDA ÇOK DA YÜKSEK DEĞİL AMA DOKTOR İSTEDİYSE BİRŞEY BİLİYORDUR MUTLAKA SONUÇTA ÖZEL HASTANE FALAN DA DEĞİL GEREKSİZ YERE İSTEMEZDİ HERALDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 100 LÜK YÜKLEME SONUCUNDA KESİN TANI KOYULABİLİYORMUŞ.

Canim geçmiş olsun bende geçen dayanamayıp parol içtim hemşire bir arkadaş vardı ona sordum oda parol ic dedi .bu arada tansiyonunu da ölçtür canim benim o gün çok şiddetli olunca tansiyonum çıkmıştı .şimdide var agri ama çok değil çok şükür

Evet kızlar tansiyon yüksekliği de baş ağrısı yapabiliyor . aman dikkat

Kızlar günaydın
Ben hıçkırığı kasiğimda hissediyorum. Ama bir yandan da kaburganın altına kadar hareket ediyo bebişim. Acaba bizimki de dönmüş olabilir mi. Ne dersiniz. Kontrolum cuma günü gittiğimde sorucam bakalim

günaydın hanımlarr. bir haftadır giremedim. herkes iyidir inşallah. çok kötü durumdayım. kaplumbağa beni geçer yürüyüşte. hafta sonu ihlas armutlu kaplıcalarına gittik cuma gidip pazar akşamı döndük. sırf kızım için gittim. yoksa hiç halim yoktu. hiç dinlenemeden pazartesi iş başı. birde evde ufak çaplıda olsa tadilat var. ve kızıma gardolaptı alınan şeyler koliler koridora sıralandı falan. evde kabus durumda. üstüne birde eşimi böbrek taşı tuttu bana yardım edemiyor.ayrıyeten birde akşam işten gelir gelmez oturmadan yemek yapıp hastane gittik. bu sabah işe gelirken yürüyemiyordum bile. vee hala ev darmaduman. hafta sonu ful iş var. sabah yorgunluktan kustum düşünün. bu yüzden kasıklarımı ağrıttım. :KK43:

günaydın hanımlarr. bir haftadır giremedim. herkes iyidir inşallah. çok kötü durumdayım. kaplumbağa beni geçer yürüyüşte. hafta sonu ihlas armutlu kaplıcalarına gittik cuma gidip pazar akşamı döndük. sırf kızım için gittim. yoksa hiç halim yoktu. hiç dinlenemeden pazartesi iş başı. birde evde ufak çaplıda olsa tadilat var. ve kızıma gardolaptı alınan şeyler koliler koridora sıralandı falan. evde kabus durumda. üstüne birde eşimi böbrek taşı tuttu bana yardım edemiyor.ayrıyeten birde akşam işten gelir gelmez oturmadan yemek yapıp hastane gittik. bu sabah işe gelirken yürüyemiyordum bile. vee hala ev darmaduman. hafta sonu ful iş var. sabah yorgunluktan kustum düşünün. bu yüzden kasıklarımı ağrıttım. :KK43:
canım çok geçmiş olsun ya sana da eşine de . yani ben evde yemek yapmayı bile istemiyorum çoğu zaman o bile ağır işmiş gibi geliyor. bir de tadilat hiç düşünemiyorum. yardımcı olacak kimsen yok mu ki?

Back