• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

İyi akşamlar herkese nasılsınız hanımlar bebek bakım çantanızı aldınız mı sizce bu modellerden hangisi daha güzel ve kullanışlı olurEki Görüntüle 1814552
ben sırt çantası şeklinde olanlardan almayı düşünüyorum açıkçası kucağımızda bebeğimizi taşırken elimizde bir de bu olmasın diyorum .onun için sırt çantası gibi olanlardan alacağım... tabi bu benim fikrim yinede sen bilirsin canım...

Iyi geceler kizlar. Kiyafetlerini kisa kollu aliyomusunuz yaZ bebekleri malum benim oglumda temmuzda dogmustu. 15 gun dayanabildik uzun kolluyla
Ay canım sorma zibinlari uzun kollu al demişti annem bende çok kararsız kaldım kısa kollu aldım yinede evimiz çok sicak oluyor. Söylemen cok iyi oldu. Tecrübe önemli sonucta

HAYIRLI CUMALAR herkese rabbim bu mübarek günün hürmetine salih evlat isteyen ve olamayan kardeslerimize hayirli evlatlar nasip etsin ve suan hamile olan kardeşlerimizede rabbim evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin insallah (evlat sahibi olamayan bir sürü kardesimiz var lütfen bu mübarek günde onlarida dualarimiz katalım insallah ALLAH RAZI OLSUN..)

HAYIRLI CUMALAR herkese rabbim bu mübarek günün hürmetine salih evlat isteyen ve olamayan kardeslerimize hayirli evlatlar nasip etsin ve suan hamile olan kardeşlerimizede rabbim evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin insallah (evlat sahibi olamayan bir sürü kardesimiz var lütfen bu mübarek günde onlarida dualarimiz katalım insallah ALLAH RAZI OLSUN..)

Amin. inşallah.

Kızlar merhaba hamileliğimin 25.haftasına girdim ama kızım çok haraketsiz yada ben hissedemiyorum bilmiyorum . Yorumlarınızı okuyorum dışardan belli olan varmış tekmeleri benim daha tekme bile atmadı yani kıpırdamalar oluyor tabi ama tekme gibi değil bir de bazen aşırı sert oluyor karnım normal mi ? İlk gebeliğim çevremde çok sorabileceğim insna da yok o yüzden siz tecrübeli annelerden fikir almak istedim. :)

Masallah alisverisler bitmis... Benim çok alacagim bisi yok zaten internette sepet yaptim bi siteden onlari alicam bu ara hastane cikisini kayinvaldem ben alirim demisti... Oglumdanda dolu sey var dolap dolup tasicak oblar yerlestimi battaniye yelek dolu... O yuzden fazla bisi almiycam...

Bende bebegimin bebek sekerlerini bitirdim bugun :) cok guzel oldular sadece isim cikarma isim kaldi oda ismine karar verince olucak :) resim ekliycem size... Turkuaz mavi ve beyaz renklerde yaptim 50 adet yaptim arkalarindada miknatis var ustelerinde ufak askilar var... Ister dolaplarina assinlar ister askisiyla herhangi bir yere... Ismini cikaracagim kagitlarada mavi ugur böcekleri aldim onlari yapistiricam nasipse...

Birde kuzucugumun ayak izleriyle suratini ekledim sizlere yeni degil gecen ayki resmi.:nazar::nazar::nazar:.. Yenisi iicn ptesi gidicez ins ayrintiliya:nazar::nazar::nazar::nazar:

Birde bu yaptigim sekerler icin agac alicam onlara asicam kismetse

Eklentiler

• P_20160414_145511.jpg
    P_20160414_145511.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2016-04-15-13-41-30.jpg
    Screenshot_2016-04-15-13-41-30.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_2016-04-15-13-41-22.jpg
    Screenshot_2016-04-15-13-41-22.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar merhaba hamileliğimin 25.haftasına girdim ama kızım çok haraketsiz yada ben hissedemiyorum bilmiyorum . Yorumlarınızı okuyorum dışardan belli olan varmış tekmeleri benim daha tekme bile atmadı yani kıpırdamalar oluyor tabi ama tekme gibi değil bir de bazen aşırı sert oluyor karnım normal mi ? İlk gebeliğim çevremde çok sorabileceğim insna da yok o yüzden siz tecrübeli annelerden fikir almak istedim. :)

Cnm benim 2.hamileligim ilkinde cok net hisstmistim. Bunda daha erken ve daha sert beklerken benimde ayni senin gibi cok yavas bebegim aslinda hareket edio ultrasonda vs ama ben hissetmiyorum fazlasiyla... Karin sertlesmesine gelince o bendede var malesef sertlesince asagiya baski hissediyorum cok fazla... Dr. Um nirmal oldugunu soylemisti. Bence endişe edilecek bir durum yok ama icim rahatlasin dersen dr. Una danis... Hayırlı olsun bu arada bebegin :)

Cnm benim 2.hamileligim ilkinde cok net hisstmistim. Bunda daha erken ve daha sert beklerken benimde ayni senin gibi cok yavas bebegim aslinda hareket edio ultrasonda vs ama ben hissetmiyorum fazlasiyla... Karin sertlesmesine gelince o bendede var malesef sertlesince asagiya baski hissediyorum cok fazla... Dr. Um nirmal oldugunu soylemisti. Bence endişe edilecek bir durum yok ama icim rahatlasin dersen dr. Una danis... Hayırlı olsun bu arada bebegin :)

Çok teşekkür ederim sizinde ikinci bebişiniz hayırlı olsun 25 inde kontrolüm var bakalım ultrasonda nasıl görücez hanfendiyi sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Bazı bebekler seninki gibi sakin oluyorlar. Hareket hissediyorsan endişe edecek bir şey yok bence. Doktoruna sor yine de için rahatlasın.
Benimki erkek. Artık bazı tekmelerini sırüstü yatınca dışarıdan görebiliyorum. Artık tekme mi yumruk mu bilemiyorum. Yaramaz bir bebek olacak galiba. Gündüz sakinse akşam hareketli ya da tam tersi oluyor. :KK68:
Benim de bazı günler karnım aşırı sert oluyor. Sık tuvalete gidiyorum mecburen. Bebeğin duruşundan ona yapılabilecek bir şey yok malesef.

Masallah alisverisler bitmis... Benim çok alacagim bisi yok zaten internette sepet yaptim bi siteden onlari alicam bu ara hastane cikisini kayinvaldem ben alirim demisti... Oglumdanda dolu sey var dolap dolup tasicak oblar yerlestimi battaniye yelek dolu... O yuzden fazla bisi almiycam...

Bende bebegimin bebek sekerlerini bitirdim bugun :) cok guzel oldular sadece isim cikarma isim kaldi oda ismine karar verince olucak :) resim ekliycem size... Turkuaz mavi ve beyaz renklerde yaptim 50 adet yaptim arkalarindada miknatis var ustelerinde ufak askilar var... Ister dolaplarina assinlar ister askisiyla herhangi bir yere... Ismini cikaracagim kagitlarada mavi ugur böcekleri aldim onlari yapistiricam nasipse...

Birde kuzucugumun ayak izleriyle suratini ekledim sizlere yeni degil gecen ayki resmi.:nazar::nazar::nazar:.. Yenisi iicn ptesi gidicez ins ayrintiliya:nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah canım ne kadar net bir fotoğraf olmuş. :nazar::nazar::nazar:
Hadi gözünaydın. Benim süslerimi eltim yapmak istiyor ben de ona bıraktım. Dekoratif ağaç da varmış onda.
Ablam da kokulu taş yapacakmış. Artık birinden birini mevlütte dağıtırım. Fikir veriyorum sadece onlara. Ben de başka şeylere yoğunlaşırım artık. :KK48:
Valla benim araç gereç anlamında kaç kalem alacağım var. Listeme baktım da parça parça alsam daha kolay bir arada zor olacak gibi. Kıyafet konusunda rahatım artık.

İsim ne düşünüyorsun aklında var mı bir şey?
Biz çok zor oldu ama karar verdik. Ömer Giray olacak kısmetse. Eşim sonunda beğendi. :KK6:
Nasıl sizce kızlar?

Maşallah kuzucuga. Ne güzel de göstermiş kendini. Bizimki derin uykudaydi gittiğimizde. Bi turlu uyandiramamistik.yüzünü görmek istedikçe sırtını döndü bide bacakları yüzünde iki büklüm du. Allahım bi avazda dogurmayi nasip eder inşallah tüm hamişlere

Hadi gözünaydın. Benim süslerimi eltim yapmak istiyor ben de ona bıraktım. Dekoratif ağaç da varmış onda.
Ablam da kokulu taş yapacakmış. Artık birinden birini mevlütte dağıtırım. Fikir veriyorum sadece onlara. Ben de başka şeylere yoğunlaşırım artık. :KK48:
Valla benim araç gereç anlamında kaç kalem alacağım var. Listeme baktım da parça parça alsam daha kolay bir arada zor olacak gibi. Kıyafet konusunda rahatım artık.

Biz çok zor oldu ama karar verdik. Ömer Giray olacak kısmetse. Eşim sonunda beğendi. :KK6:
Nasıl sizce kızlar?

Erkek olsaydı bizde Ömer dusunuyorduk. Bence gayet güzel.bizimkinin yatış pozisyonu bile belli kafası ve vücudu sağ tarafında göbek hizamda. Karnim yamuk duruyor o yüzden. Sağdan vurursa yumruk soldan ve alttansa tekme . ayırt edebiliyoruz artık resmen karnımda yatıyor bebisim. Zamanla netleşiyor pozisyonu. Aramızda sadece bi perde gibi derim var yeri belli hayirlisiyla bi kavuşşaydik,çok heyecanlanıyoruz dusundukçe

Amin kizlar cok tsk ederim evet cok guzeldi videoyada cektik agzini acip kapiyodu guldu resmen yavrum :) bu ay iyice buyumustur sabirsizlaniyorum gormek icin...

Isim walla benim istediklerim kuzey, çınar, ayaz, poyraz, oglum güney diyor :) esim kararsiz ama dun konustuk biraz ayaz olucak gibi... Ayaz ismi cok hosuma gidio boyle Ayaz bey deyince cok hos :)) oglumun adi Ege pek uymuo ama uysun diyede ugrasmiyorum :) hangisi guzel sizce...

Ömer girayda cok hos cnm Ömer hosuma giden bi isim ama etrafimda cok var benim... Adıyla yasasin insallah

Nasıl sizce kızlar?

Benim eltimde hamile aramizda 2 ay var o ekimde yapıcak nasipse... Erkekleri 4 luyoruz biz :))

Amin kizlar cok tsk ederim evet cok guzeldi videoyada cektik agzini acip kapiyodu guldu resmen yavrum :) bu ay iyice buyumustur sabirsizlaniyorum gormek icin...

Isim walla benim istediklerim kuzey, çınar, ayaz, poyraz, oglum güney diyor :) esim kararsiz ama dun konustuk biraz ayaz olucak gibi... Ayaz ismi cok hosuma gidio boyle Ayaz bey deyince cok hos :)) oglumun adi Ege pek uymuo ama uysun diyede ugrasmiyorum :) hangisi guzel sizce...

Ömer girayda cok hos cnm Ömer hosuma giden bi isim ama etrafimda cok var benim... Adıyla yasasin insallah

Valla ben de 1 aydan fazladır görmüyorum. Ne kadar oldu merak ediyorum daha 2 hafta var kontrole. Şeker taraması için gideceğim kısmetse.

Benim eşim de Çınar dedi bir ara ama ben istemedim. Ayaz'ın da karizması var. Valla ben de Ayaz ve Çınar arasında kaldım. :KK64:

Aslında ben 2 isim gereksiz derdim hep ama Ömer i tek kullanmak istemedim nedense. Zaten tek telaffuz edilir arada bir. Giray bir çok isimle uyumlu diye kullanmak istedim.

Benim çevremde hiç yok Ömer. Artık okulda karışacaklar biraz yapacak bir şey yok.
İsmiyle yaşasın inşallah kuzucuklar.

Valla ben de 1 aydan fazladır görmüyorum. Ne kadar oldu merak ediyorum daha 2 hafta var kontrole. Şeker taraması için gideceğim kısmetse.

Benim eşim de Çınar dedi bir ara ama ben istemedim. Ayaz'ın da karizması var. Valla ben de Ayaz ve Çınar arasında kaldım. :KK64:

Aslında ben 2 isim gereksiz derdim hep ama Ömer i tek kullanmak istemedim nedense. Zaten tek telaffuz edilir arada bir. Giray bir çok isimle uyumlu diye kullanmak istedim.

Benim çevremde hiç yok Ömer. Artık okulda karışacaklar biraz yapacak bir şey yok.
İsmiyle yaşasın inşallah kuzucuklar.

Amin cnm ins caymassak bakalım... Bugun internet sitesinden alicaklarimi aldim baya bi tuttu ama 8 parca sey aldim icinde mevlut kiyafetide var o sehzade olan :) sabirsizlaniyorum gelmesi icin :) Allah giydirmeyi nasip etsin insallah

Günaydın hamişler nasıl keyifler.:anneadayı:
Sizi bilmem de ben bu gece çok iyi uyumuşum. Bebişim de rahatmış demek ki hiç uyanmamışım. Ne şişkinlik ne mesane sıkışması. Maşallah diyim nazar değmesin :nazar:

Benim de bazı günler öyle oluyor. Bir uygulamada bu haftalarda büyümeye bağlı olarak olabileceği yazıyordu.

Bir de bu yazıyor..
"Bu haftalar içerisinde durduk yere karnınızda sertleşme olacaktır. Rahminizde görülen ani kasılmalar ve gevşemeler regl krampları gibidir.Braxtonkasılmaları yani yalancı gebelik kasılmaları sizi gebeliğiniz boyunca takip edecektir. Bu kasılmaları gerçek kasılmalardan ayıran en büyük özelliği ara, ara ve düzensiz olarak girmesidir. Bu kasılmalar sizi erken doğuma götürmeyecektir. Ancak şunu da söylemek gerekirse sık, sık ve düzenli şekilde gelen kasılmalar sizi doğuma sürükleyebilir."

Aman diyim kızlar çok yormayın kendinizi. Artık çoğumuz son trimestere girdik.
Canım ben cok hareketliyim ya. uzun sure oturamiyorum yatamiyorum ev islerini falan yapiyorum yürüyüşe de gidiyorum kursum da var bunlar zarar verir mi acaba bu aralar hep te kotu haberler aliyorum gozum korktu bi arkadasim 26. Haftada her an dogurabilirsin demis dr hastanede yatiyo su an. Baska bi arkadasin da 6 haftasi var doguma onunda sancisi var o da hastanede cok korktum ben bunlari duyunca

Canım ben cok hareketliyim ya. uzun sure oturamiyorum yatamiyorum ev islerini falan yapiyorum yürüyüşe de gidiyorum kursum da var bunlar zarar verir mi acaba bu aralar hep te kotu haberler aliyorum gozum korktu bi arkadasim 26. Haftada her an dogurabilirsin demis dr hastanede yatiyo su an. Baska bi arkadasin da 6 haftasi var doguma onunda sancisi var o da hastanede cok korktum ben bunlari duyunca

Olmaz Allah'ın izniyle canım stres yapma.
Valla hareket iyidir doğuma faydası var. Ama fazlası zarar tabi.
Ben öğle yemeğinden sonra yarım saat yürümeye çalışıyorum. Akşam yürümeye çalışıyorum ama uzun süre iş yapamıyorum ayakta kalamıyorum kalçama ağrı giriyor.

Biraz önce ütü yaptım. Bir tane daha bir tane daha derken yorulmuşum. Bitirip uzandım bebeğim kasıklarıma baskı uygulamaya başlamış yatınca anladım.

Kac haftaliksin canim. Bnde bugun aldim gunde 1 tane yerim.diye. belki bu sefer normal dogum.nasip olursa faydasi olsun diye
Canim ben 27.haftaya girdim.arkadasim cok saglikli bi gebelik gecirmisti.doktorunun tavsiyesi uzerine ger gun iki tane hurma yedigini soyledi.ben de 2tane yiyodum.ama bi tanidigim hurmanin 1-3-5 tane yani tek rakamli yenmesi gerektigini peygamberimizin tavsiyesinin bu yönde oldugunu soyledi.arastirdim.ondan sonra da bi tane az olur diye 3tane yedim.son gunlerde 1er tane yedim.protein almak icin

Back